Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ***Minik Kraliçemin Odası***

bukadar olur halımız aynı bizim sepetimiz saten ama sizin sepettekş takm bizim yatağımızın uyku seti :))) yatağınızdakide almayı düşündüğüm ikinci uyku seti güle güle kullanın çok güzel olmuş odanız

Sevindim canm ama halıda çok seçenek yok zaten, En güzeli bu:) çok teşekkür ederimm

MELTOOO bayıldım kızının odasına...super olmus canım ya...benım bıle bebk olup içinde yatasım geldı yahu:)))bende oda yapıcam oglusa ama bole kızlarınkı kadar suslu puslu odaları olamıo ne yazıkkı oglusların yahu...cok gusel cnm odanız...ıı gunlerde uyusun bebişin içinde...senınde cok az kalmıs bebişine kavusmana..Allah hayırlı dogumlar nasıp etsın saglıcakla kavus mınık prensesıne...sewgıler...

Çook teşekkür ederiz teyzesi:CüvCüv:

buda bebişimin doğum odası süsü bu hafta aldım

artık doğsa...bu son 10 günüm her an gelebilir:)):CüvCüv:
dua edin kızlar bi avazda kurtulalım inşallah:Saruboceq:

Kıızlarr bugün yeni ciciler aldıımm,hastane çıkışı,altaçma battaniye

Canım bayıldım ben buna. Maşallah çoook güsel. Ankara'dan mı aldın tatlım? Nereden acaba?Ben de bi bakim Ayrıca maşallah ne güsel olmuş herşeyi, pek yakışcak prensesine inşallah.

Kıızlarr bugün yeni ciciler aldıımm,hastane çıkışı,altaçma battaniye

Canım bayıldım ben buna. Maşallah çoook güsel. Ankara'dan mı aldın tatlım? Nereden acaba?Ben de bi bakim :dance::dance:
Ayrıca maşallah ne güsel olmuş herşeyi, pek yakışcak prensesine inşallah.

canım harika olmuş allah kurtarsın kolay bir doğum nasip etsin inşallah..
benm kızımn odasının aynısı farklı bir renk ama model aynı sennkide çok harika olmuş bayıldım allah içine sindirsin bebeğinizle mutlu günleriniz olsun o odada canım

Meltoo,odanız herşeyiyle mükemmel,hiçbir abartıya kaçılmadan döşenmiş kesinlikle çok şık,özellikle uyku setiniz çok güzel,bizimkiyle aynıkaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey

çooook güzel bayıldım...
inşallh bebeğinizle birlikte mutluluğunuz daimi olur..
sevgilerimle

Maşallah herşey çok şeker.Ama ben illa ki o kırmızı ayakkabıları istiyorum.Canısı ya o ayakkabıların ciciliği ve şıklığı ne öyle.Yesinler senin kırmızı pabuçlarını minik kuzu.ıyi günlerde sağlıklarla kullansın hepsini.

Güzel odamız nihayet minik hraliçemizle dahada güzel oldu,anlam buldu...
Hikayemiz ve kraliçemin resmi Doğum Öykülerinde...

maşallah...Allah analı babalı büyütsün inşallah...sağlıkla sıhhatle büyütün...
çok duygulandım...inşallah Allah ablamada isteyen herkese de tez zamanda nasip erder inşallah....

Hşey çok güzel olmuş güle güle kullan bebişinle uyku setin funnababy sanırım. Bende ondan aldım. Çok şık olmuş.

maşallah allah yatmayı nasip etsin inşallah çok güzelmiş odası kralicenizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…