Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ***Minik Kraliçemin Odası***

Canm bebek odaları kokusuz ve kansorejen madde içermeyen boyayla boyanmasına rağmen koku mutlaka oluyor. Ara ara 1 ay boyunca havalandırmak en doğrusu.Ben de acele ettiğimi düşünmüştüm ancak koku daha yeni çıktı. Güzel dileklerin için sağol canım.

öncelikleeeeeeeeeeeeeeeeee meltooooooooooo ben senin kızın olmak istiyorummm bu nasıll güzel oda ve kıyafetttttttt hepsii birbirindenn şıkk
yaaaaaa benimm böyle cicibicilii kıyafetimmmm yokksenağlama
canımm bu siyahh kabanıı nerden aldınn ve kaça aldın

ya meltocum sevibebenin sitesinde bu beyaz hastane cıkısını bulamadım ya bı kodu vs varsa verebılırmısın bı kac magazaya sorup gıdeyım cunku evıme cok yakın yerlerde yok sevıbebe ama cok hosuma gıttı gercekten ne zamandır bakınıyorum beyaz ustune boyle ıslemelı falan sende gorunce hemen almak ıstedım valla:)

evet haklısın canım aslında hem anca yerleşir aksesuar perde halı vs...
dün ölçü alındı seçtiğimiz takım yapılcak inş ama adam bize 2 aya veririm demişti şimdi bir ayda biter diyor yani 3 ay önceden elimizde olucak:CüvCüv:
sanırım bu biraz erken oldu:ecrin_bebek:

bugün anneannemiz cibinliğimizi süslemiş pike takımı diktirmiş bebişimize sağolsun canım annema.s.Şeniz

bende kızıma ayakkabı aldım bugün
gelsede giydirsem artık çok az kaldı:asigim:

oda tek kelimeyle müthiş 4 4 lük herşey mükemmel..

hele o kıyafetler süper ötesi...valla çocuk yapasım geldi.:ecrin_bebek:

Allah anzarlardan saklasın..

bizede böle mutlulukları güzellikleri yaşamak nasip etsin allah:1rolleyes:

o siyah kaban evet süper bende bayıldım ona:asigim:..çocuklarda çok sevdiğim bi tarz...nerden ve kaça aldınız merak ettim ..tşkler şimdiden a.s.

benim hamilelik günlerim geldi aklıma , aldığım kıyafetleri çıkartır yerinden onları severdim ....içinde çok güzel olacağını düşünürdüm . şimdi oğlum 7 kızım 4 yaşında çok güzel bir duygu .... Allahım seninde sağlıkla kucağına almanı nasip etsin güle güle büyütürsün inşallah( bu arada ben normal doğum yaptım tavsiye ederim , doğduğu an kundaklayıp doktor benim kucağıma verdi ve öyle dikişlerimi attı. ağrı sızı hiç birşey hissetmemiştim mutluluktan başka):ecrin_bebek:

tek kelımeyle muhtesem olmus.bayıldm.vallla benım kızımın hıcbıseyı yok senınkının yanında.utandım sımdı..elıne saglık super olmus

teşekkür ederiz teyzesi, amin inşallah Allah sanada nasip etsin...

canıııııımmmm:asigim:
Allah inşallah sana bebişine oda hazırlamayı ciciler almayı nasip etsin...kabana gelince kokoş bi teyzoşumuz var kendine benzetecek kızımı kürk alıyo abiye alıyo rugan ayakkabı alıyo daha doğmamış bebeğe o almıştı fiyatını söylemedi ama cevahir bücürükten almış

amin canım çok teşekkür ederim. bende normal istiyorum ama doktorum son ana kadar belli olmaz %96 normal gözüküyo dedi inşallah normal ve kolay bi doğum geçiririm. dualarınızı esirgemeyin:Saruboceq:

tek kelımeyle muhtesem olmus.bayıldm.vallla benım kızımın hıcbıseyı yok senınkının yanında.utandım sımdı..elıne saglık super olmus

çok teşekkür ederim canım ama öyle deme üzülürüm Rabbim fazlasıyla daha iyilerini nasip etsin sana

aşkolsuuuuunn 1 gün foruma girmedim hemen kokoş teyze ilan edilmişimklava:
alcam tabi prensesime hemde daha neler alcam bi doğsun sengözlerimebaksanabbi kendime kırmızı rugan bi ona kırmızı rugan sonra yeğenimle şıkır şıkır gezcezlülülülülülü

şekerim kabanı bücürükten aldım ama fiyatını hatırlamıyorumCADIARZU

Herşeyi tek kelimeyle mükemmel.allah sağlıklı sıhatle kucağına almayı nasip etsin canım.merakla bekliyoruz prensesini.doduğunda resimlerini bekliyoruz prensesin gelince odan dahada aydınlık olacak.

meltocumm benimm biri 9 biride 6 yaşında 2 kızım var canımmm çokk sağoll dileklerinn içinn

gerçektenn kızına aldığınn her birşeyy çokk güzelll

bücürüğünn kıyafetii yani sağol

benimmde teyzemm olurmusunuızz hihoyyyt

Allahım ne güzel şeyler almışsın...bayıldım valla kaçkere baktım fotolarına.Allah nazarlardan korusun,sağlıklı huzurlu günlerde kullanın canım.

meltocum bayıldım bebişinin odasına:asigim:
Allah korusun meleğini:Saruboceq:

oyyy yerim ben cici bicileri,maşallahh hepsi pek güzel...zaman çok çabuk geçiyor bende odasını hazırlamış kutayımın gelmesini bekliyırdum ama bak şimdi kucağımda,darısı hayırlısıyla başına inşallahh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…