Canm bebek odaları kokusuz ve kansorejen madde içermeyen boyayla boyanmasına rağmen koku mutlaka oluyor. Ara ara 1 ay boyunca havalandırmak en doğrusu.Ben de acele ettiğimi düşünmüştüm ancak koku daha yeni çıktı. Güzel dileklerin için sağol canım.çok tatlı yaa harika çok beğendim herşeyi uyum içinde yine yazmışmıydım bilmiyorum ama çok hoş gerçekten allah sağlıklı mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin bebeğine...
nekadar zaman önce hazırdı bebişinin odası canım biz de siparişi verdik 2 aya kadar gelicek doğumdan 2 ay önce elimde olucak çokmu erken olur acaba???
Canm bebek odaları kokusuz ve kansorejen madde içermeyen boyayla boyanmasına rağmen koku mutlaka oluyor. Ara ara 1 ay boyunca havalandırmak en doğrusu.Ben de acele ettiğimi düşünmüştüm ancak koku daha yeni çıktı. Güzel dileklerin için sağol canım.
oda tek kelimeyle müthiş 4 4 lük herşey mükemmel..
hele o kıyafetler süper ötesi...valla çocuk yapasım geldi.:ecrin_bebek:
Allah anzarlardan saklasın..
bizede böle mutlulukları güzellikleri yaşamak nasip etsin allah:1rolleyes:
o siyah kaban evet süper bende bayıldım ona:asigim:..çocuklarda çok sevdiğim bi tarz...nerden ve kaça aldınız merak ettim ..tşkler şimdiden a.s.
öncelikleeeeeeeeeeeeeeeeee meltooooooooooo ben senin kızın olmak istiyorummm bu nasıll güzel oda ve kıyafetttttttt hepsii birbirindenn şıkk
yaaaaaa benimm böyle cicibicilii kıyafetimmmm yokksenağlama
canımm bu siyahh kabanıı nerden aldınn ve kaça aldın
benim hamilelik günlerim geldi aklıma , aldığım kıyafetleri çıkartır yerinden onları severdim ....içinde çok güzel olacağını düşünürdüm . şimdi oğlum 7 kızım 4 yaşında çok güzel bir duygu .... Allahım seninde sağlıkla kucağına almanı nasip etsin güle güle büyütürsün inşallah( bu arada ben normal doğum yaptım tavsiye ederim , doğduğu an kundaklayıp doktor benim kucağıma verdi ve öyle dikişlerimi attı. ağrı sızı hiç birşey hissetmemiştim mutluluktan başka):ecrin_bebek:
tek kelımeyle muhtesem olmus.bayıldm.vallla benım kızımın hıcbıseyı yok senınkının yanında.utandım sımdı..elıne saglık super olmus
teşekkür ederiz teyzesi, amin inşallah Allah sanada nasip etsin...
canıııııımmmm:asigim:
Allah inşallah sana bebişine oda hazırlamayı ciciler almayı nasip etsin...kabana gelince kokoş bi teyzoşumuz var kendine benzetecek kızımı kürk alıyo abiye alıyo rugan ayakkabı alıyo daha doğmamış bebeğe o almıştı fiyatını söylemedi ama cevahir bücürükten almış
teşekkür ederiz teyzesi, amin inşallah Allah sanada nasip etsin...
canıııııımmmm:asigim:
Allah inşallah sana bebişine oda hazırlamayı ciciler almayı nasip etsin...kabana gelince kokoş bi teyzoşumuz var kendine benzetecek kızımı kürk alıyo abiye alıyo rugan ayakkabı alıyo daha doğmamış bebeğe o almıştı fiyatını söylemedi ama cevahir bücürükten almış
aşkolsuuuuunn 1 gün foruma girmedim hemen kokoş teyze ilan edilmişimklava:
alcam tabi prensesime hemde daha neler alcam bi doğsun sengözlerimebaksanabbi kendime kırmızı rugan bi ona kırmızı rugan sonra yeğenimle şıkır şıkır gezcezlülülülülülü
şekerim kabanı bücürükten aldım ama fiyatını hatırlamıyorumCADIARZU
Allahım ne güzel şeyler almışsın...bayıldım valla kaçkere baktım fotolarına.Allah nazarlardan korusun,sağlıklı huzurlu günlerde kullanın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?