kızlar az evvel KT naturals numunelerim de geldi dener gözlemlerimi yazarım :dance:
canım sen baya bi markanın ürününü aldın sanırım. Senin tecrübelerinden yararlanmak istiyorumsırnaşık şey en menun kaldıklarını bize yazar mısın???a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar az evvel KT naturals numunelerim de geldi dener gözlemlerimi yazarım :dance:
evet gurbaa prenses alıcam ama senin yorumlarını bekliorum.ben fontoden kullanmıyorum.sadece allık ve beyaz far alıcam..belki birde önerirsen pudra..bize öneride bulunur musun?kızlar az evvel KT naturals numunelerim de geldi dener gözlemlerimi yazarım :dance:
canım sen baya bi markanın ürününü aldın sanırım. Senin tecrübelerinden yararlanmak istiyorumsırnaşık şey en menun kaldıklarını bize yazar mısın???
evet gurbaa prenses alıcam ama senin yorumlarını bekliorum.ben fontoden kullanmıyorum.sadece allık ve beyaz far alıcam..belki birde önerirsen pudra..bize öneride bulunur musun?
Gurbaa prenses sana çok zahmet verdim..ama bugunlerde*************..allık içinde fırça almama gerek var mı? sadece allık ve far almayı düşünüyorum..birde esmerim allıklardan lilith ve buff çok mu uçuk kalır..ben hafif seviyorum ondan tereddütte kaldım yoksa diğer carmine ve flush ı mı alıyım..
birde mineralli makyaj ürünlerinin cilde hiç zararı yok diye duydum doğru mu?
tekrar çooooooooook teşekkürlerrr :)
jane iredale var mı izmitte bilemiyorum
ama id bare inan avondan daha zararsız
bir kere git denettir yüzünde dokunmazsa al,yurtdışında çok kullanıp da memnun olan var
içindeki bismuth kimine göre cilde zararlı ama kimi de zararsız diyor
valla bunu ben de çözemedim:uhm: ama avondan zararsız oldugu kesindir.avonun da diğer pudralardan genel olarak zararsız oldugunu düşünüyorum
bu arada everyday artık türkiyeye gönderme yapmıyor malesef
afrikaya yapıyor ama türkiyeye yapmıyor!sebep kargolar kayboluyormuş..
yaa nolur yardım edin taylordan alışveriş yapmak istiyorum fakat ingilizcm olmadığı için bi türlü beceremedim. yardımlarınıza ihtiyacım var
canım merhaba.sana yardımcı olmak isterim.nasıl yapalım?istersen özel msj at bana iletisim kurmak icin mail,msn ver.bi gün halledelim seninkileri de :))