• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Mineral içerikli makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar az evvel KT naturals numunelerim de geldi dener gözlemlerimi yazarım :dance:
evet gurbaa prenses alıcam ama senin yorumlarını bekliorum.ben fontoden kullanmıyorum.sadece allık ve beyaz far alıcam..belki birde önerirsen pudra..bize öneride bulunur musun?

canım sen baya bi markanın ürününü aldın sanırım. Senin tecrübelerinden yararlanmak istiyorumsırnaşık şey en menun kaldıklarını bize yazar mısın???

evet gurbaa prenses alıcam ama senin yorumlarını bekliorum.ben fontoden kullanmıyorum.sadece allık ve beyaz far alıcam..belki birde önerirsen pudra..bize öneride bulunur musun?

canlarım memnuniyetle tabiki bulunurum
aslında ara ara deneyimlerimi yaziyorum bu sayfada mevcut
everyday mineralslerim de gelsin tecrübelerimi toptan yazıcam
şimdilik şöyle söyliim;

taylor made minerals: farları kesinlikle mükemmel. en az 100 renk çeşidi var
ıslak kullanımda da kuru kullanımda da ışıl ışılllar
ışıl ışıl deyince gündüz makyajına uygun olmadigi falan gelmesin aklınıza
bilakis ayrı bi hava katiyor :smiley-cool:
fondotenleri de harika :içelim:
çok dogal
sanki yüzünüzde hiç birşey yok
canlandırıyor, cildiniz sağlıkla parliyor
allıkları keza öyle, kalıcı ve canlı parildiyor cildinizde
ama öyle içinde sim yok, doğal ışıltı var :asigim:

signature minerals
: signature da başarılı. özellikle concealerları ve fondotenleri çok iyi. fakat göz altı renginize göre morluğu yada kırmızılığı nötralize edecek tonu güzel seçmeniz lazım.
allığını çok begendim ben :içelim:
1 adet far aldım signature'dan çünkü çok fazla far çeşidi yoktu ben de zümrüt yeşilini aldım. fakat torbada gelmiş far o yüzden pek hoşlanmadım. taylor kadar başarili değil far konusunda

KT naturals: sadece ilk aldigim günün akşamı denedim. yorgundum keyfim yoktu o yüzden pek özenmedim. ama yine de kapaticiliği doğal işiltisi tam kıvamında. allıkları çok güzel.

şayet makyaj yapmaktan haz alıyorsanız, size külfet gibi gelmiyorsa minerallerle harikalar çıkarabilirsiniz ortaya :dance:
ama makyaja minerallerle başlayayım, normalde yapmıyorum diyorsanız da sizi makyaj yapmaktan sogutabilir haberiniz olsun :icecream:
çünkü özen istiyor, bilgi istiyor, el alışkanlığınız yoksa fara, aplikatore, fırcaya allığa pek tavsiye etmiyorum.
çünkü bunlar katı değil, toz halindeler

aynen şöyle yani:

mattegroup.jpg

fakat illa öğrenicem bu işi diyorsanız zevkle uzuun uzuun anlatır, sorularınızı cevaplandiririm Şeniz

kızlar bu arada minerallerle makyaja başlamadan 30 dakka evvel cildinizi neme doyurun, nemlendirici sürmeden makyaja başlamayın yani.
sonuç çok daha harika oluyor :smiley-cool:

Gurbaa prenses sana çok zahmet verdim..*********************..allık içinde fırça almama gerek var mı? sadece allık ve far almayı düşünüyorum..birde esmerim allıklardan lilith ve buff çok mu uçuk kalır..ben hafif seviyorum ondan tereddütte kaldım yoksa diğer carmine ve flush ı mı alıyım..
birde mineralli makyaj ürünlerinin cilde hiç zararı yok diye duydum doğru mu?
tekrar çooooooooook teşekkürlerrr :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Gurbaa prenses sana çok zahmet verdim..ama bugunlerde*************..allık içinde fırça almama gerek var mı? sadece allık ve far almayı düşünüyorum..birde esmerim allıklardan lilith ve buff çok mu uçuk kalır..ben hafif seviyorum ondan tereddütte kaldım yoksa diğer carmine ve flush ı mı alıyım..
birde mineralli makyaj ürünlerinin cilde hiç zararı yok diye duydum doğru mu?
tekrar çooooooooook teşekkürlerrr :)

canım allık için kaliteli bi fırcan varsa kabuki şart değil
ben de esmerim :dance:
carmine ve buff aldım
carmine tek olarak kullanılacaksa gece makyajı için ideal, gündüz için pek uygun değil zira epey bi renk veriyo :icecream:
buff harika birşey :nazar:
kendinden piriltili cilde mükemmel bir parlaklık veriyor
onu tek kullanmıyorum cunku dedigim gibi yanık tenli oldugumdan allık gibi durmuyor parilti gibi duruyor
o yüzden ben biraz carmine, biraz buff kariştirip yeni bi renk elde edip o şekilde kullanıyorum
hem yanaklarım işildiyor hem de istedigim ton ortaya çıkmış oluyor :teytey:
minerallerin bu güzelliği var işte bitanem...
birbirleri ile kariştirip yeni renkler elde edebiliyosun :icecream:

bu arada evet canım minerallerin cilde bir zararı yok, aksine cildi besleyici minerallere sahip
yani hem makyaj yapiyosun hem bakım...
ne güzel dimi :icecream:

ben i.d bare ve everyday kullandım.i.d.yi everydayden daha kapatıcı buluyorum ama everyday daha doğal duruyor.i.d. bare sanki daha bir profesyonel,daha bir kapatıcı ama ben everyday daha çok seviyorum.bunlar bitince jane iredale deneyeceğim o da satılıyor türkiye de ,bir de pure luxeun ürünlerini denemeliyim mutlaka,sitesinden bakın derim fasr ve allık renkleri harika.

bu arada avon da mineralli allık,pudra ve far çıkardı.tabi ki saydıgımız diğer markalar kadar saf ve zararsız değil.ama içinde normalde pudralarda bulunan "talc" yani bildiğimiz bebek pudrası yok ki bu cilde çok zarar veren birşey.ayrıca kapatıcılıgı ve kullanımı gayet gzl.allıgın da rengi açık tenlilere çok gzl ama renk seçeneği az.benden bu kdr:smiley-cool:

bende almayı düşünüyordum avon mineral ürünlerinden fakat teredütlerim vardı...bunu duyduğuma sevindim çünkü diğer marka minerallerden bulamıyorum..i.d buldum fakat yan etkileri olduğunu duyduğumdan cesaret edemiyorum.
gizzemcim jane irdale nerede satılıyor peki türkiyede kocaelide varmı rastladın mı hiç.onunda çok iyi olduğunu duymuştum umarım izmitte bulabilirim..

jane iredale var mı izmitte bilemiyorum
ama id bare inan avondan daha zararsız
bir kere git denettir yüzünde dokunmazsa al,yurtdışında çok kullanıp da memnun olan var
içindeki bismuth kimine göre cilde zararlı ama kimi de zararsız diyor
valla bunu ben de çözemedim:uhm: ama avondan zararsız oldugu kesindir.avonun da diğer pudralardan genel olarak zararsız oldugunu düşünüyorum
bu arada everyday artık türkiyeye gönderme yapmıyor malesef
afrikaya yapıyor ama türkiyeye yapmıyor!sebep kargolar kayboluyormuş..

Merhabalar..bu siteye ilk mesaj yazışım sanırım..ara ara bakabiliyorum.
EDM i, taylor ve silknaturals i denedim.
EDM in fondöten,allık ve far ve fırçalarından memnunum..yine siapriş vericem..yalnız Türkiyeye paypalla yolluyorlar..sitede sipariş hatasına aldanmayın ısrarla sık sık deneyin.
Taylorun, nude, fawn, galena ve ametisti,dimamyti harika..onlardan aldım memnunum.
Silknaturalsin lipsticklerinden rapture aldım çok güzel..lipglossları lipsticke yakın, benim gibi lipgloss sevmeyenlerde kullanabilir..ınfutation çok güzel.
EDM in chir chat ve waffle cone allığına herkes sahip olmalı diyorum..harikaaaalar! Fondötenleride instensive formüllülerden seçin hercilte uygun ve en kapatıcı olanıymış..sample siparişinize diğer tiplerinide ekleyip renkleri karşılaştırın aynı ürünün formüllerinde ton farkı var.

jane iredale var mı izmitte bilemiyorum
ama id bare inan avondan daha zararsız
bir kere git denettir yüzünde dokunmazsa al,yurtdışında çok kullanıp da memnun olan var
içindeki bismuth kimine göre cilde zararlı ama kimi de zararsız diyor
valla bunu ben de çözemedim:uhm: ama avondan zararsız oldugu kesindir.avonun da diğer pudralardan genel olarak zararsız oldugunu düşünüyorum
bu arada everyday artık türkiyeye gönderme yapmıyor malesef
afrikaya yapıyor ama türkiyeye yapmıyor!sebep kargolar kayboluyormuş..

ben roaccutane kullanmaya başladım bana lütfen bi fondoten markası önerin.ii kapanmasını istiyorum lekelerin.çalışıyorum ve cildim benim için önemli daha önce m.a.c kullanıyordum ama bu ilaçtan ötürü dolal bişiler istiom

bella pierre kullanan var mı ? Türkiyede hızla yaygınlaşmaya başladı bu marka..

Son düzenleme:
doğal kozmetik ve cilt bakım ürünlerini bende duydum ve araştırdım. logona türkiyede baya yaygın kullananlar çok memnun. alman kökenli bi marka. bide cilt bakım ürünlerinde LUSH diye bi marka var süper doğal resmen doğadan fırlamış gibi. eğer doğal makyaj malzemesi ve cilt bakım ürünleri arıyosanız aşada link veriyorum

bu arada bu linkte sol tarafta all brands seçeneği var ordan doğal içerikli ürün satan tüm markaları görebiliyosunuz. ama ben şimdilik body shoptan alıyorum bi çok ürünümü. cildim hassas ve çok memnunum. bazen arkadaşlarım fondöten sürmüş gibi diyorlar . ben body shop kullanıyrum ve bu ürünler çok çok doğal. tavsiye ederima.s.

arkadaslar ben taylor dan deneme ürünler siparis ettim ama fırca istemeyi unutmusum ya .
baska türlü kullanabilir miyim onları? everyday e baktım kabuki fırcası cok uygun ama turkıyeye gondermıyormus:(( bana bi akıl verir misiniz lütfen?uygun olan baska bildiginiz bi yer var mı?bu mineral urunlerın fırcasının uygun fiyata satıldıgı bı yer.cunku fırcalar masallah urunlerden pahallı

canım aynen ben de senin gibi taylordan deneme ürünleri sipariş etmiştim normal allık ,pudra fırçasıyla felan kullandım onları.ama normal fırçalarla ürünlerin çoğu uçuyo dökülüyor felan oyüzden yeni siparişimde taylordan kabukide aldım.dışardan alma bence çünkü burada kabukiler 40-50lira felan ben taylordan 15 liraya felan aldım tam hatırlamıyom ama 12 dolardı sanırım

arkadaşlar amazon.com da kabuki fırçalar var. çok pahalı değil. bide bare essen. de var sanrım onlarda kullanılıyodur. malum o ürünleri kendi fırçası olmadan sürünce bi garip oluyor. bide belki biliyosunuzdur kabukiler kendi temizleyicisiyle temizlenmeyince bozuluyomuş ama bebek şampuanıda işe yarıyormuş arkadaşlardan duydum

cok tesekkür ederim kızlar.ben dedigin gibi kkibele cim tekrar mail attım ve istedim.cunku fırcasız olmayacak.buarada 12 dolar.ve arastırdım arkadaslar kabuki fırcanın en uygun oldugu yer taylor.everyday de 8 dolar ama buraya siparisi yokmus.allık,pudra ve fondoteni aynı fırcayla uygulayacam.ne kadar zamanda bir temizlemek gerekiyor

yaa nolur yardım edin taylordan alışveriş yapmak istiyorum fakat ingilizcm olmadığı için bi türlü beceremedim. yardımlarınıza ihtiyacım var

yaa nolur yardım edin taylordan alışveriş yapmak istiyorum fakat ingilizcm olmadığı için bi türlü beceremedim. yardımlarınıza ihtiyacım var

canım merhaba.sana yardımcı olmak isterim.nasıl yapalım?istersen özel msj at bana iletisim kurmak icin mail,msn ver.bi gün halledelim seninkileri de :))

shimarick14,canım sana özel mesaj göndermeyi denedim ama gitmedi sanırım kapalı istersen bi kontrol et

Back