taylordan sipariş vermek istiyorummm yaaa yardım edebilirmisiniz bana renkleri nasıl seçiçez ödeme aşamalarını felan pek ingilizcem yok lütfennn yaa
kızlar nette gezerken dash minerals diye bir site buldum free sample veriyolar hemde öyle böyle sample değil. far, allık, eyeliner, fondöten, pudra, kapatıcı, parlak far hepsinden deneme boyu istediğiniz rengi seçebiiyosunuz ben denemedim ama sınır yok galiba 5 yada 10 ürün diye her üründen istediğiniz kadar sipariş edebiliyomusun bilmiyorum bi deneyin derim. ve 8 dolar sabit denemelerden ne isterseniz isteyin taşıma ücreti ödüyosunuz. paypalle ödeme tabiki. ben bugün verdim sipraişimi bakalım ne zaman gelcek gelince fotoraflarını koyarım. toplamda ben 7 ürünün deneme boyunu sipraiş ettim.
google a mineralperfections yazınca bulursunuz. zaten siteye girince free sample diye belirtiyo.
8 dolar urun bedeli yani degil mı ? peki ya cnm her urunden istedigin kadar demıssın onu pek anlayamadım ? bi de tasıma ucreti ne kadar
cnm sitesini demin inceledim renk skalası pek genis degil ama hemen ısmarlayacagım everyday den bile daha ucuza geliyor cok sagol cnm bizimle paylastıgın için
canlarım memnuniyetle tabiki bulunurum
aslında ara ara deneyimlerimi yaziyorum bu sayfada mevcut
everyday mineralslerim de gelsin tecrübelerimi toptan yazıcam
şimdilik şöyle söyliim;
taylor made minerals: farları kesinlikle mükemmel. en az 100 renk çeşidi var
ıslak kullanımda da kuru kullanımda da ışıl ışılllar
ışıl ışıl deyince gündüz makyajına uygun olmadigi falan gelmesin aklınıza
bilakis ayrı bi hava katiyor :smiley-cool:
fondotenleri de harika :içelim:
çok dogal
sanki yüzünüzde hiç birşey yok
canlandırıyor, cildiniz sağlıkla parliyor
allıkları keza öyle, kalıcı ve canlı parildiyor cildinizde
ama öyle içinde sim yok, doğal ışıltı var :asigim:
signature minerals: signature da başarılı. özellikle concealerları ve fondotenleri çok iyi. fakat göz altı renginize göre morluğu yada kırmızılığı nötralize edecek tonu güzel seçmeniz lazım.
allığını çok begendim ben :içelim:
1 adet far aldım signature'dan çünkü çok fazla far çeşidi yoktu ben de zümrüt yeşilini aldım. fakat torbada gelmiş far o yüzden pek hoşlanmadım. taylor kadar başarili değil far konusunda
KT naturals: sadece ilk aldigim günün akşamı denedim. yorgundum keyfim yoktu o yüzden pek özenmedim. ama yine de kapaticiliği doğal işiltisi tam kıvamında. allıkları çok güzel.
şayet makyaj yapmaktan haz alıyorsanız, size külfet gibi gelmiyorsa minerallerle harikalar çıkarabilirsiniz ortaya :dance:
ama makyaja minerallerle başlayayım, normalde yapmıyorum diyorsanız da sizi makyaj yapmaktan sogutabilir haberiniz olsun :icecream:
çünkü özen istiyor, bilgi istiyor, el alışkanlığınız yoksa fara, aplikatore, fırcaya allığa pek tavsiye etmiyorum.
çünkü bunlar katı değil, toz halindeler
aynen şöyle yani:
fakat illa öğrenicem bu işi diyorsanız zevkle uzuun uzuun anlatır, sorularınızı cevaplandiririm Şeniz
kızlar bu arada minerallerle makyaja başlamadan 30 dakka evvel cildinizi neme doyurun, nemlendirici sürmeden makyaja başlamayın yani.
sonuç çok daha harika oluyor :smiley-cool:
arias başlangıç için avonun mineral serisinin fırçasını alablrsn cnm,id bare in fırçaları kdr fln ii değil ama başlangıç için ideal çünkü mineraller o tarz fırçalarla sürülünce gzl sonuç veriolar fırça çok farkedior
Ben de dün bir arkadaşımın yardımı ile taylor dan pudra istedim.Ama fırça almadım.:deneme bazında istedim) umarım normal bir fırça ile sürülür.Deneme boyutunda minicik gelicek galiba.1.75 falan dı herhalde.Güzel değillerse bir de fırçaya 15 dolar vermeyeyim dedim.İnş sizler gibi ürünleri layıkıyla kullanırım.Tek istediğim suratımda hiç belli olmayan bir fondoten ( ki asla belli olmasın) birde allık sizlere bakınca hevesleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?