canım taylordan aldigin firca boşa gitmez :)
fondoten olmasa bile allık için gonul rahatlıgıyla kullanabilirdin :)
prensesim !
Fırçalarım var .Kalın ince çeşit çeşit.( tabii makyaj konusunda beceriksizim o ayrı bir konuBen sadece bu mineral fondötenler pek işe yaramaz ise bir daha fırça almayayım dedim.Yani 15 dolarda bir fırça için çok 25 Tl ye tekamül eder.O bakımdan dedim :) bakalım ürünlerim gelsin ama sanıyorum ki bir aya kadar gelir herhalde.Gümrüğe takılmassa ....umarım bu makyaj işini yapabilirim ...yerimseniben
canım ne 1-2 ayi :)
en fazla 15-20 günde elindedir taylorların
gümrüğe de takılmaz bitanem
100dolardan yukarı olursa sorun cıkarabiliyolar arada sırada
onun dısında kucuk meblağlarda sorun cıkmıyor
Teşekkür ederim canımmmmmopuyorumnanaktan
Canım Taylordan ürünlerim şimdi geldi...1,5-2 aya yakın oldu ama neyse...:sm_coolaha önce göndermiş ama kaybolmuş galiba, mail atmıştım çünkü, tekrar göndereceğim demişti.paylaşayım dedim.İki ürün istemiştim...Ophelia mineral pudrası ve Desdomona .Fakat Desdemona açık kaldı biraz açık tenliler için galibaCADIARZU ben buğday tenliğim ,Ophelia daha güzel oldu sanki parmaklarımla sürdüm fırçam olmadığı için. Avondan fırça istemiştim henüz gelmedi çünkü.Bu arada bana ufak bir kutu daha göndermiş...için de bembeyaz kireç gibi birşey var..üzerinde Translucen yazıyor....Bu ne için kullanılıyor yardımcı olurmusunuz....?
Büyük ihitmalle o mineral veil (yani mineral peçe)dir. Normal pudra sürüldükten sonra en üste sürülüyor ve gözenekleri daah küçük göstermeye yarıyor.
kızlar mineral kullanmaya başladım sivilcelerim azaldı diyen var mı acaba?
Canımmmm çok teşekkür ederim...Bu arada everday den sipariş vermek istiyorum ama bu işleri iyi bilen bir arkadaşım mail ile sordu ama kargolar kaybolduğu için artık göndermiyorlarmış.senağlama başka nasıl alabilirm ordan...Yardımcı olurmusunuz...:1no2:
translucent mineral veil evet, makyaj sonrası son bir dokunuş ve sabitleme için kullanılıyor sanırım. ben de taylordan pudraların sample jarlarını sipariş ettim translucent de dahil. bir de "physicians formula" markasını merak ediyorum amerikada oldukça ünlüymüş, aşağıdaki organik pudrasını sanırım alacağım.
Slm Roxalene
Ben Phsycians Formula kullandım. Diğer makyaj ürünlerine göre daha sağlıklı olduğu kesin. Ama açıkçası Bellapierre kadar kapatıcı ve kalıcı değil. Fiyat olarak daha uygun ama ID Bare veya Bellapierre in performansını vermiyor bence.
Everydaydan alınamıyor evet. Ama TAYLORMADE minerals i deneyebilirsin. (taylormademinerals.com) Orası Tr'ye yolluyor bildiğim kadarıyla. Yalnız ID Bare veya Bella Pierre kadar iyi olacağını sanmıyorum. ID Bare Mİnerals Strawberry de satılıyor. Bella Pİerre in TR fiyatı ise uçuk durumda.akannehir Ben ABD'den almıştım. Yine de Taylormade i bir denemeyi düşünüyorum doğrusu.[/QUO
Canım..... cevabın için çok teşekkür ederim.İngilizce çok fazla bilmediğimden siteyide pek kullanamıyorum.Bir arkadaşın yardımı ile almaya çalışacağım....benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?