Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kt naturals var.oradan 4 parçalık free sample kit aldım ben 12 günde elime ulaştı ve sadece 3,5 $ shipping ödedim o kadar :) küçük poşetlere koymuşlar,2 fondoten,1 allık ve kapatıcı. Deneyip göreceğim bakalım."ktnaturals"ın sitesinden inceleyebilirsiniz.
Yağlı ciltler için gayet iyiymiş
canim slm,
evet sonradan arastirdim Everyday M., Tr`ye gondermiyormus artik malesef
ama mail yoluyla lutfen gonderin diye baski yapan cokmus, o yuzden belki yine cark edip gondermeye baslayabilirler.
ben de taylor minerals almayi dusunuyorum simdi. peki oradan urun secerken nasil almaliyim? ben daha cok fondoten ,allik ve firca istiyorum. bunun bir kiti felan var mi,kucuk deneme boylarindan olusan?
bugday tenliyim ve asiri yagli bir cildim var, ayrica kapaticiliginin da iyi olmasini istiyorum, o yuzden ne renk secmeliyim, ne tur secmeliyim bilmiyorum, bu konuda bilen birileri bana yardimci olabilir mi lutfeeenn?
merhaba magrentacim, bunu yazdiktan sonra ben dayanamayip taylordan alisveris yaptim zaten, urunlerim de geldi, evet senin deigin gibi sample kit aldim hepsini, mini mini kaplarda geldiler, muhtesemler, kabuki bi de firca aldim hatta, o da cok guzel.
hatta fotolarini da forumda taylor minerals baslikli topige koymustum bile. hala duruyo bakabilirsin.
benim deneme siparisimdi,ilk defa yurtdisindan alisveris etmistim ustelik. 3 hafta gibi bir zamanda geldi hem de yilbasi zamaniydi.
simdi bir daha siparis vericem hatta, 6 parcalik firca seti var, ondan alicam, bi kac da far ve allik.
tavsiye ederim yani:)
daha önce verildilermi bilmiyorum ama bunlar da benim bildiğim mineral makyaj malzemeleri satan siteler
silk naturals
sassy minerals
stardust cosmetics
aromaleigh
fyrinnae
morgana minerals
hi-fi cosmetics
high voltage cosmetics
detrivore cosmetics
pure luxe cosmetics
ben şimdiye kadar 4 tanesinden sipariş verdim(aromaleigh,silk naturals,detrivore,hifi cosmetics).diğerlerinden de sipariş vermeyi düşünüyorum.