• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Mineral içerikli makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
benim rosacea rahatsızlığım için tedavi görüyorum..bu sırada doktorum i.d mineral makyaj ürünleri kullan dedi..o kadar para verdim hem fondotöne hem de fırçasına çok pişmanım..kızarıklık ve hassasiyeti daha da arttırdı..gözenekler oluştu ve tüylenme oldu yanma ve batma da cabası..napcağımı bilmiyorum..o kadar para boşa gitti..şimdi sorsam doktora belki başka ürün verecek sonra oun almak için onca parar ver falan filan...bunlar çok düşündürüyor beni mutsuzum çook bu aralar..rosacea de nasıl illet birşey..Allah beterinden saklasın da iyileşme %100 olmuyor sürekli kendini tekrarrlıyor ..of offfff

id benim de yüzümde kaşıntı yaptı maalesef kullanamıyorum uzun zmaandır başlarda çok memnundum ama sonra cildimi tahriş etti alerji yaptı

benim taylor siparişlerim geldi, tek başına pek fazla bir kapatıcılığı yok orta karar sanırım tekrar almam, aldım diye kullanıyorum şuan ama kötü değiller

arkadaslar merhaba,
ben mineralli makyaj urunlerini ilk defa ve daha yeni bu siteden sizin yazdiklarinizdan ogrendim,everyday minerals urunlerini de yeni duydum, almak kullanmak icin cok da heveslendim, cok yeniyim de sorularim garip gelebilir:)
Turkiye de satisi yok internet uzerinden yurtdisindan getirtiliyor sanirim,peki siteden alirken nasil renk secimini nasil yapiyorsunuz? yani nasil guveniyorsunuz,teninize gitmesi felan?
ben everyday mineralsin sitesine baktim, try me free bolumunde base, fair,medium, olive gibi ayri urunler var, bunlar nedir anlayamadim, acaba yagli cilt icin hangisi uygun biliyor musunuz?ve sanirim bu try me free bolumunde bir kac cesit urune sadece 5 dolar odeniyor, dime?
yardimci olursaniz cok sevinirim

ggrily canım everyday türkiyeye satışı durdurdu diye biliyorum kaybolan ürünlerden dolayı..çok üzgünüm ahh ahh:(

canim slm,
evet sonradan arastirdim Everyday M., Tr`ye gondermiyormus artik:( malesef:(
ama mail yoluyla lutfen gonderin diye baski yapan cokmus, o yuzden belki yine cark edip gondermeye baslayabilirler.
ben de taylor minerals almayi dusunuyorum simdi. peki oradan urun secerken nasil almaliyim? ben daha cok fondoten ,allik ve firca istiyorum. bunun bir kiti felan var mi,kucuk deneme boylarindan olusan?
bugday tenliyim ve asiri yagli bir cildim var, ayrica kapaticiliginin da iyi olmasini istiyorum, o yuzden ne renk secmeliyim, ne tur secmeliyim bilmiyorum, bu konuda bilen birileri bana yardimci olabilir mi lutfeeenn?

KT naturals var.oradan 4 parçalık free sample kit aldım ben 12 günde elime ulaştı ve sadece 3,5 $ shipping ödedim o kadar :) küçük poşetlere koymuşlar,2 fondoten,1 allık ve kapatıcı. deneyip göreceğim bakalım."ktnaturals"ın sitesinden inceleyebilirsiniz.
yağlı ciltler için gayet iyiymiş

kt naturals var.oradan 4 parçalık free sample kit aldım ben 12 günde elime ulaştı ve sadece 3,5 $ shipping ödedim o kadar :) küçük poşetlere koymuşlar,2 fondoten,1 allık ve kapatıcı. Deneyip göreceğim bakalım."ktnaturals"ın sitesinden inceleyebilirsiniz.
Yağlı ciltler için gayet iyiymiş

canım ben de kt naturalsdan alışveriş yapmak istiyorum bana yardımcı olurmusun

canim slm,
evet sonradan arastirdim Everyday M., Tr`ye gondermiyormus artik:( malesef:(
ama mail yoluyla lutfen gonderin diye baski yapan cokmus, o yuzden belki yine cark edip gondermeye baslayabilirler.
ben de taylor minerals almayi dusunuyorum simdi. peki oradan urun secerken nasil almaliyim? ben daha cok fondoten ,allik ve firca istiyorum. bunun bir kiti felan var mi,kucuk deneme boylarindan olusan?
bugday tenliyim ve asiri yagli bir cildim var, ayrica kapaticiliginin da iyi olmasini istiyorum, o yuzden ne renk secmeliyim, ne tur secmeliyim bilmiyorum, bu konuda bilen birileri bana yardimci olabilir mi lutfeeenn?

merhaba taylora bende bakıyorum alışveriş için ürünler küçük zaten bu yüzden kit şeklinde almana gerek yok yalnızca jar olanlardan al ki poşetle değil minik kavanozlarla göndersinler plastik kapaklı bişi ama poşetten iyimiş orta ve koyu rengi al istersen açık renk karıştırıp kullanabilirsin nasılsa fırçalarıda güzelmiş bende alışveriş yapıcam kabuki almayı düşünüyorum bide fırça setini :)boshayallersmilebayanssulusmile

merhaba magrentacim, bunu yazdiktan sonra ben dayanamayip taylordan alisveris yaptim zaten, urunlerim de geldi, evet senin deigin gibi sample kit aldim hepsini, mini mini kaplarda geldiler, muhtesemler, kabuki bi de firca aldim hatta, o da cok guzel.
hatta fotolarini da forumda taylor minerals baslikli topige koymustum bile. hala duruyo bakabilirsin.
benim deneme siparisimdi,ilk defa yurtdisindan alisveris etmistim ustelik. 3 hafta gibi bir zamanda geldi hem de yilbasi zamaniydi.
simdi bir daha siparis vericem hatta, 6 parcalik firca seti var, ondan alicam, bi kac da far ve allik.

tavsiye ederim yani:)

jane iredale kullanıyorum şu an ..önceden i.d minerals kullanmıştım..ama ikisinde de bizmut mevcut..

body shop mineral fondöten fırçasından çok memnunum, henüz mineralli ürünüm olmasada, pudralarla kullanıyorum, pürüzsüzlük sağlıyor.

merhaba magrentacim, bunu yazdiktan sonra ben dayanamayip taylordan alisveris yaptim zaten, urunlerim de geldi, evet senin deigin gibi sample kit aldim hepsini, mini mini kaplarda geldiler, muhtesemler, kabuki bi de firca aldim hatta, o da cok guzel.
hatta fotolarini da forumda taylor minerals baslikli topige koymustum bile. hala duruyo bakabilirsin.
benim deneme siparisimdi,ilk defa yurtdisindan alisveris etmistim ustelik. 3 hafta gibi bir zamanda geldi hem de yilbasi zamaniydi.
simdi bir daha siparis vericem hatta, 6 parcalik firca seti var, ondan alicam, bi kac da far ve allik.

tavsiye ederim yani:)

şimdi gördüm canım yazını bende alıcam deneme siparişi hazırlıyorum şimdi hemen o yopiğe geçip resimlere bakıcam canım :)bayanssulusmile

daha önce verildilermi bilmiyorum ama bunlar da benim bildiğim mineral makyaj malzemeleri satan siteler

silk naturals
sassy minerals
stardust cosmetics
aromaleigh
fyrinnae
morgana minerals
hi-fi cosmetics
high voltage cosmetics
detrivore cosmetics
pure luxe cosmetics

ben şimdiye kadar 4 tanesinden sipariş verdim(aromaleigh,silk naturals,detrivore,hifi cosmetics).diğerlerinden de sipariş vermeyi düşünüyorum.

daha önce verildilermi bilmiyorum ama bunlar da benim bildiğim mineral makyaj malzemeleri satan siteler

silk naturals
sassy minerals
stardust cosmetics
aromaleigh
fyrinnae
morgana minerals
hi-fi cosmetics
high voltage cosmetics
detrivore cosmetics
pure luxe cosmetics

ben şimdiye kadar 4 tanesinden sipariş verdim(aromaleigh,silk naturals,detrivore,hifi cosmetics).diğerlerinden de sipariş vermeyi düşünüyorum.

memnun kaldınmı canım bu minerallerden birde everyday minerals var ama türkiyeye satışı durdurdu malesefki senn söylediklerini hiç duymadım canım

bunlar genellikle küçük firmalar kendi laboratuarlarında üretim yapıyorlar.bi aromaleigh baya eski,12 senelik fln.silk naturalsın mineral fondotenini ve allıklarını çok beğeniyorum.aromaleigh ve hi-fi ın pigmentlerini severek kullanıyorum.detrivore dan sadece 3 pigmentim var,onun da far bazını kullanıyorum.googledan aratıp sitelerine göz gezdir bi istersen;) ben de yabancı bloglarda buldum hep bu firmalarla ilgili yorumları,swatchları.fyrinnaenin pigmentleri ve liplustreları çok var bu ara bloglarda renkleri süperdelikafadulden. sassy ve stardustın pigmentlerini ve mineral fondotenlerini de denicem inş:Saruboceq:

Back