prenkescım normal neskafe ıcsem sabah bıse olmaz demı bırde yesıl cay felan ıcmeyımmı aralarda yardımcı olursan sevınırım yarın baslıcamda
Bugünkü gelişmelerim...
Diyet başlangıcım:
Boy:1.60 cm
7 Nisan :59,00 kilo
11 Nisan 56.700 Kilo
12 Nisan 56.00 Kiloyum (Hergün aynı kıyafetinle tartılıyorum)
13 Nisan 55.500 kiloyum (Bugün tam 1 hafta doluyor)
14 Nisan 54.900 kilo
Canlarım bugün 2.haftama başladım ve sabah 54.900 kilo geldim.Gerçektende sırf bu diyet 2 haftalık diye sabrediyorum.Ama işe yarıyor.Yüzüm çok kilolu değil,bu diyet ile yüzümde hiç çökme olmadı bel,bacak ve basenlerim ciddi oranda küçüldü.Kıyafetlerim aşırı bol geliyor.Haftaya 50 kiloyu görürüm inşallah.(cuma akşamı yemeğe davetliyim,inşallah sabrederde çok az yerim ,)Böyle giderse zafer benimdir.Devamlı zayıflasam deyip duruyordum.Nihayet başladım.Diyetten sonra az ama sık yemeye 1 ay devam edip kilomu sabitleyip bu işi tamamlayacağım.
Diyete başlayacak arkadaşlar ,bu diyet işe yarıyor.Ama tatlı,şekerli ,çerez türü şeyleri asla yemeyin.Ben bile dayandıysam siz hayli hayli yaparsınız.Hatta dün gece çok aşırı acıktım.Ama yemedim.Su içip yattim.
Gelişmeleri yazmaya devam edeceğim.Öpüyorum....
tencerenindibi
Merhaba canlarım bugün itibariyle 54,00 kiloyum.Bugün şunu anladım.Vucudum bu diyete çok alıştı.Canım artık tatlı,çerez istemiyor.Aç kala kala bünye buna ayak uydurdu.İnşallah 50-52 olursam bu diyete paydos.Şunu söylemeliyimki inanılmaz zayıfladım.Pantolonlarım resmen düşüyor.Belim incecik.Veee yüzüm hiç çökmedi.Bu başarıya sizleri de beklerim.....
Merhaba canlarım bugün itibariyle 54,00 kiloyum.Bugün şunu anladım.Vucudum bu diyete çok alıştı.Canım artık tatlı,çerez istemiyor.Aç kala kala bünye buna ayak uydurdu.İnşallah 50-52 olursam bu diyete paydos.Şunu söylemeliyimki inanılmaz zayıfladım.Pantolonlarım resmen düşüyor.Belim incecik.Veee yüzüm hiç çökmedi.Bu başarıya sizleri de beklerim.....
Diyet başlangıcım:
Boy:1.60 cm (Hedefim 50 kilo)
7 Nisan :59.00 kilo
11 Nisan 56.700 Kilo
12 Nisan 56.00 Kiloyum (Hergün aynı kıyafetinle tartılıyorum)
13 Nisan 55.500 kiloyum (Bugün tam 1 hafta doluyor)
14 Nisan 54.900 kilo
18 Nisan 54.00 kilo
İncecik oldum kızlar.Pantolonum resmen düşüyor.Belim incecik.Üstelik yüzümde ne solgunluk ne de çökme var. Aynı hızla devam edeceğim.Zaten bünyemde alıştı.Özellikle tatlı krizlerim sona erdi.İlk günlerim çok zor geçti ama değdi.Haydi zayıflayalım hanımlar....
tenceredıbı lıgt koladan bıse olmaz demı hade soyleyın ya en cok canım ondan ıstıo da gunde bı kac bardak ıcsekkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?