• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Milkseyk'in Başarı Öyküsü

merhaba takip edecekler için bilgi vermek istiyorum çünkü ben bu akşam itibariyle bu diyeti bırakıp sağlıklı beslenmeye geçeceğim...bu diyeti ara ara bozmakla birlikte uyguladım. 60 kiloya düştüm yaklaşık 7,5 kilo verdim. bende işe yaradı.en azından deneyebilirsiniz, ilk gün aç kalınıyor ama diğer günler gayet doyurucu bundan sonrada 5 kilo vereceğim ama onu sağlıklı beslenerek yapacağım...inşallah kendi başarı öykümü de yazarım herkese kolay gelsin...

selam kizlar.bu diyeti yapanlar biraktimi artik:26:bende dünden beri bütün yazilanlari okudum baslamaya karar verdim.benim kilom cok fazla.ne yapsam bir iki kilo gidiyor öylece duruyor.halbuki hic dogum falanda yapmadim evlendikten sonra 10 yilda hizla enine genisledim ve artik canima tak dedi.boyum 1.68 kilo 96.8:2:bugün sekersiz kahvemi ictim.uzun zamandir zaten cay ve kahveyi sekersiz icmeye basladigimda cok sükür hic zorlanmadim.ögleyin yumurta yemeyi bekliyorum su anda.keske birileride olsaydi su anda bu diyeti yapan.günlük paylasim yapardik.neyse diyet yapan herkese basarilarrrrr:46:

bende başladım bu diyete doğumdan sonra kaldı bu kilolar gitmek bilmiyo..şu an 72 kiloyum bugun başladım ve dayanmaya çalışıorum :(
biraz araştırdımda bu diyeti ilk hafta sadece et yiyerek yapmak gerekiomuş salata tarzı şeylere 5 günden sonra başlamak gerekiomuş kafam karıştıı

gözlerime inanamıorumki 70,2 kiloya düşmüşüm bu diyet acayip bişi ki o kadar kaçamaklar yaptığım halde....kesinlikle zayıflamak isteyen herkese tavsiye ediorum...bu gun 2.gunum ve 2 kilo vermişim son hızla devam ediorummm... :)

Konuya en son yorum gecen kis yazilmis ama diyet dikkatimi cekti. Bu diyetle gercekten basarili olanlar var. Ben bu pazartesi baslayip bir hafta denemeyi dusunuyorum, ise yararsa 2.hafta da devam edicem. Belki bana katilmak isteyenler olur. birbirimize destek veririz hem :52: simdiden heyecanlandim giden kilolari dusununce :52:

Bugun basladim bakalim hadi hayirlisi. Onceki yorumlarda ilk gunun zor oldugunu yazmislardi. Ben cok aclik cekmedim bugun ama midem cok bulandi. Kahveden sanirim. Ac karnina sadece kahve ictigim icin. Gunun devaminda gayet iyiydim ama. Bu ilk diyetim olmasina ragmen cok aclik hissetmedim.
Maalesef tartim olmadigi icin tartilamadim. Malum ogrenci evinde tarti olmaz :19: Kac kilo oldugumu bilmiyorum suan. Yarin eczaneden tartilip yazarim. Bir de haftanin sonunda tartilirim, surpriz olur bana da bir haftanin sonundaki kilom :34:. sizinle de paylasirim.

kızlar uzun zamandır takip ediyordum daha sonra sizin listenizi ve yaptıklarınızı okudum ve bu diyete bende başlamaya karar verdim ama son günlere gelmeden yorum yapmak istemedim malesef bugun 5.inci gündeyim ve hiç kilo kaybım olmadı asla kaçamak yapmadım listenin dışına hiç çıkmadım yeri geldi sınırsız denen şeyleri bile tüketirken daha aza indirgedim sandaviç ekmeği olarak değil onun yarısı olarak sandaviçlerimi yedim ama bir tuhaflık var bu kadar düzenli yapmama rağmen kilo kaybetmemem beni üzdü bıraktınmı diyecek olursanız hayır dahada hısrlandım sinir oldum ve dvm ediyorum ama ne yapmam gerektiğini artık anlamış değilim belki sizler yardımcı olabilirsiniz

merhaba;

Arkadaşlar bu diyete başliycak olan yada yapmış olan varmı aranızda konunun üzerinden uzun bir süre geçmiş ama ben yarın başlamayı düşünüyorum yapıcak olan var ise birlikte başlayalım

-İki haftada 9 kilo-

1.gün
Sabah: İstediğiniz miktarda şekersiz kahve
Öğle: 2 haşlanmış yumurta biraz tuz
Akşam: 1 büyük biftek ızgara yada tavada tavada 3 biftek+yeşil salata+salatalık

2.gün
Sabah: Şekersiz kahve+1 sandeviç
Öğle: 1 büyük biftek+yeşil salata+salatalık
Akşam: İstediğiniz miktarda haşlanmış dil yada dana eti veya tavuk

3.gün
Öğle: 2 haşlanmış yumurta+yeşil salata+domates
Akşam: İstediğiniz miktarda haşlanmış dil yada dana eti veya tavuk

4.gün
Öğle: 1 haşlanmış yumurta+1 tane havuç
Akşam: 1 biftek+yeşil salata

5.gün
Sabah: Şekersiz kahve+limonlu havuç
Öğle: Balık buğlama+domates
Akşam: 1 biftek+yeşil salata

6.gün
Öğle: Tavuk ızgara
Akşam: 2 haşlanmış yumurta+1 tane havuç

7.gün
Sabah: Limonlu çay
Öğle: 1 ızgara biftek+meyve
Akşam:Seçim sana ait ya et yada yumurta

Ertesi gün baştan yeniden başlanır 2 hafta sonunda 9 kilo verilir normal yeseniz bile 3 yıl boyunca verdiğiniz kiloları geri almazsınız.
Eğer vücudunun şekle girmesini istiyosan yanında spor yapmanıda öneririm.
Günde 8 bardak su içmelisin.
Akşam yemeğini 19.30'dan sonra yersen eğer yediklrini eritemezsin.
Ben 2 haftanın sonunda 6 buçuk kilo verdim :)
Başarılar şimdiden :)

şekersiz kahve yerine ne içilebilir. ? kahve sevmeyen birisiyim:50:

Back