• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Milkseyk'in Başarı Öyküsü

Teşekkürler. Liste fena değil. Ben uygulayacağım.
Protein ağırlıklı bir diyet. Atkins diyetine benziyor. Kitabı da var.Yıllar önce böyle bir diyet yapmıştım. Şaşırtıcı derecede hızlı kilo verdiriyor.
Çok protein yani et, yumurta az veya hiç karbonhidrat yani un, sebze,meyve yeniliyor. Amaç vücuttaki yağları ketona çevirip idrarla atılmasını sağlamak. Böylece yağlar eriyor. Bol su içmek lazım.
Bir de beni tutmaz diyenlere not protein ağırlıklı beslenmek aşırı iştah kesiyor. 2 gün sonra acıkmıyorsun bile.

Son düzenleme:
çok ta zor bir şeye benzemiyor.. boğazı tutup denemek lazım... ama ben çikolatasız yapamam ki :(... ya çikolata ya da zayıflık, birini seçmem lazım..

Ben peynirden nefret ettiğim için sadece domates ve marul koydum ama sandviç ekmeği yerine kepekşi ekmek yemeyi tercih ettim, sabahları 7 buçukda kalkmaya basladım ve İlk günden itibaren kilo vermeye basladım diyetinin 3. günü aynada kendine bakarsan değişimi farkedersin :87:

Peki canım sen listeye tam anlamıyla uydunmu hiç kaçamak yapmadan mı 6.5 kilo verdin çünkü normali 2 haftada 9 kilo olduğu için soruyorum :44:

Teşekkürler. Liste fena değil. Ben uygulayacağım.
Protein ağırlıklı bir diyet. Atkins diyetine benziyor. Kitabı da var.Yıllar önce böyle bir diyet yapmıştım. Şaşırtıcı derecede hızlı kilo verdiriyor.
Çok protein yani et, yumurta az veya hiç karbonhidrat yani un, sebze,meyve yeniliyor. Amaç vücuttaki yağları ketona çevirip idrarla atılmasını sağlamak. Böylece yağlar eriyor. Bol su içmek lazım.
Bir de beni tutmaz diyenlere not protein ağırlıklı beslenmek aşırı iştah kesiyor. 2 gün sonra acıkmıyorsun bile.

Evet canım aynen öyle, bencede basla gerçkten ciddi derecede zayıflatıyor başarılar dilerim :13:

çok ta zor bir şeye benzemiyor.. boğazı tutup denemek lazım... ama ben çikolatasız yapamam ki :(... ya çikolata ya da zayıflık, birini seçmem lazım..

Canım bende aynısını düşünüyodum ama sonunda zayıflamayı tercih ettim çokta iyi oldu :34:
Diyetyaparken bazen oturup ağlıyodum çikolata kriim geliyodu :59:
Ama ağladığıma gerçekten değdi sende zayıflamayı seçmelisin :69:

Peki canım sen listeye tam anlamıyla uydunmu hiç kaçamak yapmadan mı 6.5 kilo verdin çünkü normali 2 haftada 9 kilo olduğu için soruyorum :44:

Ben kaçamak yapmadan duramam ki :1:
Kuzenimle beraber basladık bu diyete o diyete harfiyen uydu hiç kaçamak yapmadı sürekli spor yaptı günde 3 litre su içti 1 saat yürüdü ama ama o 9 buçuk kilo verdiii :84:

Ben kaçamak yapmadan duramam ki :1:
Kuzenimle beraber basladık bu diyete o diyete harfiyen uydu hiç kaçamak yapmadı sürekli spor yaptı günde 3 litre su içti 1 saat yürüdü ama ama o 9 buçuk kilo verdiii :84:

:52: :52: :52: süper yaaa 2 haftada 9.5 kilo ne demek süpppeeerr :81:
Ben zaten günde 2.5 lt su içiyorum 100 dk egzersiz yapıyorum ve kilomda fazla bunu yapabilirsem 2 haftada 10 kilo bile veririm :27: :27: :27:
Ama biftek çok pahalı yaaa onun yerine tavuk balık ya da köfte yesek olmaz mı :26:

bende denicem bunu hemen zaten artık eskısı kadar abur cubur yemıyorum umarım hiç kaçamak yapmadan 2 haftayı tamamlarım :66::66:

Ahh ahh keske bende 69dan 55e düşebilsem canım yaa :18:
e 7 kilon gitmiş işte canım:65: ama bak verincede hergün kendine benim gibi zafer ilan etme:24: gerçi şöyle birşey var verip uzun bir müddette kilonu korursan kilon sabitlenmiş olur çok yüklenmedikçe geri gelmez.ya ben oturarak kilo vermeyi seviyorum:64:
inanki nezaman ay şu diyeti yapım,bunuda deniyim,şukadar kilom gitsin desem o hafta kesinlikle kilo alırım.ama buhafta üstümde bi deney yapmayı düşünüyorum:32: L carnitini çoook araştırdım yarın geliyor onu içip üstünede biraz müzikle dans edip terliycem ve 1 haftada herkezin dediği gibi 1.5-2 kilom giderse gelip sanada önericem.benimde nişanlım 101 kilo ve özellikle onun göbeciği için çok yoğun araştırmalar yapıyorum.inşallah istedğin kiloya erişirsin canm mutlu günler:80:

Sabahları sadece kahve var.
Kafein zararlı ve diyette bol bol tüketiliyor bence yanlış.
Kahvaltının en iyi öğün olması gerekir. Bir sandviç yetersiz.

Tüm gün aç durmaktan insanın psikolojisi bozulur.
Doktorlar ayda 3-4 kilo vermek yeterli ve sağlıklı olandır diyor.

Kimse sorumu cevaplamamış.
Neyse zaten bu diyet bana uygun değil.
İçinde yumurta olan bir diyeti ne yazıkki yapamam ben :50::50::50:
Yapan arkadaşlara da başarılar umarım istedikleri kiloya ulaşırlar.:61:

oh tavuk,balık,ızgara.. :)) hergun et mi yicez? bunları değil bir hafta 3 gün bile devam edemem ben.. çok pahalı bi menü :1:

arkadaşlar bu diyetin aslı isveç diyeti diye geçiyor ve ben 13 gün boyunca bu diyeti uyguladım 4 kilo verdim 2 kilosunu geri aldım..size önerim aman ha uzak durun...sonrasında 1 gram bile kilo veremiyorsunuz çünkü..ben şimdi öyleyim kilo veremiyorum bir daha şok diyetler mi Allahhhhhh korusun..en güzeli kalori hesabıyla beslenmek....benden size tavsiye uzak durun bu diyetten....

çok sağlıksız denge bozucu bir diyet.bende kendi kafama göre diyet yapıp çok kilo vermiştim ölümlerden döndüm.fazlasıyla geri aldım.önemli olan yavaş yavaş ama kalıcı sağlıklı vermek.o verilen kiloların bir anlamı yok aksi taktirde.ben şimdi doktor kontrolünde diyet yapıyorum yavaş yavaş veriyorum ama sağlıklı kalıcı ve mutlu veriyorum.yaşamış biri olarak söylüyorum böyle diyetler yapmayın arkadaşlar.

Arkadaşlar,tesadüfen gördüğüm bu diyete 7 nisan günü başladım.Ben abur cubur ,tatlı,günlük çerez yemeden yapamayan biriyim ve de çok zorlanıyorum.:43:
Ama diyete (resmen bu zulme)harfiyen uyuyorum.Dayanabilirsem 15.gün sonunda ne olacağımı yazacağım.Resmen açım,hemde çok.Evliyseniz daha da zor,sevgili kocacım yerken ben bakıyorum..Boyum 1.60
Başlangış kilom 59.
Bugün beşinci günüm ve 56.700 kilodayım.
Hedefim 50 kilo olmak,

30 yaşın altındaysanız kilo vermeniz kolay,ama yaş ilerledikçe bence zor oluyor.Hepinizi öpüyorum.Gelişmeleri yazacağım..:56:

Back