• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Milkseyk'in Başarı Öyküsü

prenkescım normal neskafe ıcsem sabah bıse olmaz demı bırde yesıl cay felan ıcmeyımmı aralarda yardımcı olursan sevınırım yarın baslıcamda

normal nescafe sade canım şekersiz tatlandırıcı koyabilirsin istersen .yeşil çay içersen bişi olmaz faydası oluur:))hadii hayırlıı olsun:)):52:

Bugünkü gelişmelerim...
Diyet başlangıcım:
Boy:1.60 cm
7 Nisan :59,00 kilo
11 Nisan 56.700 Kilo
12 Nisan 56.00 Kiloyum (Hergün aynı kıyafetinle tartılıyorum)
13 Nisan 55.500 kiloyum (Bugün tam 1 hafta doluyor)
14 Nisan 54.900 kilo

Canlarım bugün 2.haftama başladım ve sabah 54.900 kilo geldim.Gerçektende sırf bu diyet 2 haftalık diye sabrediyorum.Ama işe yarıyor.Yüzüm çok kilolu değil,bu diyet ile yüzümde hiç çökme olmadı bel,bacak ve basenlerim ciddi oranda küçüldü.Kıyafetlerim aşırı bol geliyor.Haftaya 50 kiloyu görürüm inşallah.(cuma akşamı yemeğe davetliyim,inşallah sabrederde çok az yerim ,)Böyle giderse zafer benimdir.Devamlı zayıflasam deyip duruyordum.Nihayet başladım.Diyetten sonra az ama sık yemeye 1 ay devam edip kilomu sabitleyip bu işi tamamlayacağım.
Diyete başlayacak arkadaşlar ,bu diyet işe yarıyor.Ama tatlı,şekerli ,çerez türü şeyleri asla yemeyin.Ben bile dayandıysam siz hayli hayli yaparsınız.Hatta dün gece çok aşırı acıktım.Ama yemedim.Su içip yattim.:72:
Gelişmeleri yazmaya devam edeceğim.Öpüyorum....

canımm nerelerdesinn????*kilo durumuu nedirr??yoksun uuzun zamandır merak ettimm:))

günaydin arkadaslar... biraz gec oldu günaydin demek iciin ama bugün tembellik yaptim gec kalktim :) sabah tartiya ciktimmm anaaaa dedim gözlerim acildi kaldi :53: dünden buyana 500 gram almisim :59: 73,8 geldim cok kötü ya. henüz kahvemi de icmedim. sizce 70 altina inebilirmiyim bu diyetle ?

Merhaba canlarım bugün itibariyle 54,00 kiloyum.Bugün şunu anladım.Vucudum bu diyete çok alıştı.Canım artık tatlı,çerez istemiyor.Aç kala kala bünye buna ayak uydurdu.İnşallah 50-52 olursam bu diyete paydos.Şunu söylemeliyimki inanılmaz zayıfladım.Pantolonlarım resmen düşüyor.Belim incecik.Veee yüzüm hiç çökmedi.Bu başarıya sizleri de beklerim.....:nazar:

tencerenindibi
Merhaba canlarım bugün itibariyle 54,00 kiloyum.Bugün şunu anladım.Vucudum bu diyete çok alıştı.Canım artık tatlı,çerez istemiyor.Aç kala kala bünye buna ayak uydurdu.İnşallah 50-52 olursam bu diyete paydos.Şunu söylemeliyimki inanılmaz zayıfladım.Pantolonlarım resmen düşüyor.Belim incecik.Veee yüzüm hiç çökmedi.Bu başarıya sizleri de beklerim.....

canim kac kiloyla baslamistin? ben bugün baslamadan bozdum. moralimi bozacak seyler oldu, sinirimden yedim. elime ne gectiyse ve pismanim... yarin yeniden baslamak istiyorum..

Hey kızlar ben de bugün diyete başladım saat 10 da acıktım bir tane galeta yedim ben ara öğünde düşünüyorum çünkü akşam üstüne doğru çok acıkıyorum ara öğünüm meyva ya da light süt olacak bilgilendiririm size de :74::74::74:

Diyet başlangıcım:
Boy:1.60 cm (Hedefim 50 kilo)
7 Nisan :59.00 kilo
11 Nisan 56.700 Kilo
14 Nisan 54.900 kilo
18 Nisan 54.00 kilo

İncecik oldum kızlar.Pantolonum resmen düşüyor.Belim incecik.Üstelik yüzümde ne solgunluk ne de çökme var. Aynı hızla devam edeceğim.Zaten bünyemde alıştı.Özellikle tatlı krizlerim sona erdi.İlk günlerim çok zor geçti ama değdi.Haydi zayıflayalım hanımlar....
:72:

tombis canını sıkma canım yarın baslarsın öyle sınırlenıp yeme canım sende bıze katıl canın sıkıldımı baska bıse yap gec buraya bıze bıseler yaz bız okuruz.....
kızlar ben öğretmenım bugun sabah okulda bır fıncan neskafe ıctım sekersız ...öğlen eve geldım ıkı haslanmıs yumurtamı yedım ...bır yesılcay 2 lt de su içtim...azöncede haşlanmışbır tabak dolusu tavugumu yedım karabıberlı yanındadada domates salatalık soganlı salatamı yedım yağsız...bırde lıgt kola içtim...bugunu kapatıom geceye dogru acıkırsam yıne lıgt kola ıcmeyı dusunuom ...
tenceredıbı canım ya yanlış gıden bıse yok demı ...??????????bende 50 yı bı gorsemmmmmmmm offfffffff

kızloar lıgt kola dan bıse olmazz demı o benı baya rahatlatıoda bır bardakta 1 kalorı bılem yok hemde bıse olmaz degılmı????

Merhaba canlarım bugün itibariyle 54,00 kiloyum.Bugün şunu anladım.Vucudum bu diyete çok alıştı.Canım artık tatlı,çerez istemiyor.Aç kala kala bünye buna ayak uydurdu.İnşallah 50-52 olursam bu diyete paydos.Şunu söylemeliyimki inanılmaz zayıfladım.Pantolonlarım resmen düşüyor.Belim incecik.Veee yüzüm hiç çökmedi.Bu başarıya sizleri de beklerim.....:nazar:

canım tebrik ederim seni maşşallahh diyelim nazar değmesin :34: inşallah bende 57 ye inerim.senin kaçamak falan oluyomu hiç bir de spor yapıyomusun.ben bugünden itibaren sabah lesli akşamda eliptik bisikletle spor yapcam . sen beni iyi motive ediyosun

selam kızlar
bende başladım bugün itibariyle..
başlangıç 55,6 hedefim 52.. aynı zamanda sporla destekliyorum.. inşallah yüzden gitmez benim en büyük sıkıntım o oluo çünkü direkt yüzden veriyorum.. alıncada malum bölegeye geri alıorum :25:

Diyet başlangıcım:
Boy:1.60 cm (Hedefim 50 kilo)
7 Nisan :59.00 kilo
11 Nisan 56.700 Kilo
14 Nisan 54.900 kilo
18 Nisan 54.00 kilo

İncecik oldum kızlar.Pantolonum resmen düşüyor.Belim incecik.Üstelik yüzümde ne solgunluk ne de çökme var. Aynı hızla devam edeceğim.Zaten bünyemde alıştı.Özellikle tatlı krizlerim sona erdi.İlk günlerim çok zor geçti ama değdi.Haydi zayıflayalım hanımlar....
:72:

canım sen bıze hakketten azim verıyosun supersın canım...benım hıcbır kıyafetım olmuyo cok cannım sıkkın hade ınsallah ...ya bırde yüz çökmesı bendede olmaz ınsallah zaten surat yok bende....

ben spor yapamıyorum ama sınıfta bol bol ayaktayım yuruyorum bırde bır alet var onu baglıom popoma boyle tıtresım felan verıo egzersız oluo

bugun baslıyan arkadaslar hep beraber adımızı lıste yapan olsan becerebılen super olurdu bırbırımızı takıp ederdık

tenceredıbı lıgt koladan bıse olmaz demı hade soyleyın ya en cok canım ondan ıstıo da gunde bı kac bardak ıcsekkkkkkk

üye adı başlama tarihi başlangıç kilosu 1.haftanın sonundaki kilo 2.haftanın sonundaki kilo
tencerenin dibi 7 nisan 59 54.900 -
sirinemeren 15 nisan 64.400 - -
siyah_inci 18 nisan 55.600
tombis 18 nisan 73.800
emrahkubra 18 nisan 59
duyhas 18 nisan
prenkess

Son düzenleme:
Back