• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Milkseyk'in Başarı Öyküsü

kızlarrrrrrr inanılmaz mutluyum.ben geçen yıl 2 ayda 10 kilo vermiştim.1 yılda tekrar 2.5 kilo almışım ve şu son 1 aydır yine denemediğim şey kalmadı ama 1.5 kilo verebildim sadece.elma diyetiyle bile günde ancak 200-300 gram farkediyodu bazen hiç etkilemiyodu ama bu diyete dün başladım ve bugün sonuç inanılmaz 900 gram fark var.giden yağ olmasada su da olsa acayip gaza geldim inşallah böyle dewam eder.:79: :80: :84:

ilgimi çekti bu diyet kilo veren arkadaşlarıda görünce yapasım geldi benımde bu diyeti ama bende cok fazla kırmızı et sevmiyorum daha dogrusu hergün et yiyemem herhalde ama denemeyi istiyorum acıkçası 5 kilo fazlam var onlar gitse yeter bana :62:

ilgimi çekti bu diyet kilo veren arkadaşlarıda görünce yapasım geldi benımde bu diyeti ama bende cok fazla kırmızı et sevmiyorum daha dogrusu hergün et yiyemem herhalde ama denemeyi istiyorum acıkçası 5 kilo fazlam var onlar gitse yeter bana :62:

bende kırmızı eti çok seven bi insan değilim ama dün akşam tavuk baget yedim bence tavuk balıkla değiştirebilirsin arada bir kırmızı et yiyeceğim ama.baget çok lezzetli oluyo fırındada haşlanıınca da denemeye değer bence

selam arkadaslar, mesajlarinizi okudum. baslayan ve sonuc alan arkadaslar var, ne güzel ne mutlu onlara! masallah, tebrik ederim. bu diyet isvec diyetine benziyor. gecen hafta yapmistim, 1.haftasinda 4 kilo vedim ve o kiloyla kaldi, cünkü adetim geldi. su topladim, kac kilo verdigim tam belli degil yani. 76,4 le basladim sabah tartildim 73,4 geldim. ama diyetin 2. haftasinda 72,3 kiloyu gördüm.. size tavsiyem adet bitiminden sonra baslayin diyete ki moraliniz bozulmasin...

suan strese girdim, diyete baslicam ama ne ve hangi diyeti uygulasam diye düsünüyorum, karar veremedim. yardimci olurmusunuz? destege ihtiyacim var, 6 li rakamlari görmeyeli yillaaaar oldu.. artik görmek istiyorum :(

vallahi arkadaşlar ben 1.haftamdayım ve adet günüme denk geldi bu hafta ama bırakmadım adetim bittikten bikaçgün sonra tartılıcam:))bu arada bende tavuk yiyorum.sabah yenen sandwiç zaten sizi tok tutuyor...haberleri yazıcam bence başlayın bizarar gelmez:))etkisini göreceginize eminim ..bide 6dan sonra hiçbişi yemeyinn aç yatıorum kaçgündür ama degiyor..yeni aldıgım kot bile bol gelmeye başladı..

kızlar bu diyet bana zor gelmedı bende yarın baslıcam aranıza katılıcam yalnız et yerıne tavuk yesek olur demı ???bırde sabahları bır fıncan neskafe ıcsem sekersız olurmu lutfen acıl cevap yarın baslıom ınsallah boy 1.60 kılo 60 hedefım 52 ınsallah 2 haftada 8 kılo versem super olur bırde sonrasında napsak tekrar kılo almayalımda gercı bundan sonrada kalorı hesabıyla devam etsek dıkkat etsek olur demı tekrar almayalımda tek korkum o

tombıs yarın beraber baslayalım canım bırbırımıze destek oluruz...zor bır dıyet degıl sabredelım bende 5 lı rakamları gormek ıstıommmmmmmmmmmmmmmmm

canlarımm zaten kahve şekersiizz içilior sabahlarıı bende et yerine tavuk yiyorumm sonuçta protein alıosun :)):66:

prenkescım normal neskafe ıcsem sabah bıse olmaz demı bırde yesıl cay felan ıcmeyımmı aralarda yardımcı olursan sevınırım yarın baslıcamda

Peki canım kahve derken Sutlumu yoksa turk kahvesimi yoksa hazır 3 u bir aradalar mı? Maşallah iyi bir is cikartmissin.. Benimde 6 kilo fazlalığım var. Bu kadar kısa bir zamanda oluşu saglık acısından problem teşkil eder mı acaba?

valla ben denıcem bu diyetı ınsalah bozmam beraber baslasak destek oluruz yarın baslıcak olan yokmuu

-İki haftada 9 kilo-

1.gün
Sabah: İstediğiniz miktarda şekersiz kahve
Öğle: 2 haşlanmış yumurta biraz tuz
Akşam: 1 büyük biftek ızgara yada tavada tavada 3 biftek+yeşil salata+salatalık

2.gün
Sabah: Şekersiz kahve+1 sandeviç
Öğle: 1 büyük biftek+yeşil salata+salatalık
Akşam: İstediğiniz miktarda haşlanmış dil yada dana eti veya tavuk

3.gün
Öğle: 2 haşlanmış yumurta+yeşil salata+domates
Akşam: İstediğiniz miktarda haşlanmış dil yada dana eti veya tavuk

4.gün
Öğle: 1 haşlanmış yumurta+1 tane havuç
Akşam: 1 biftek+yeşil salata

5.gün
Sabah: Şekersiz kahve+limonlu havuç
Öğle: Balık buğlama+domates
Akşam: 1 biftek+yeşil salata

6.gün
Öğle: Tavuk ızgara
Akşam: 2 haşlanmış yumurta+1 tane havuç

7.gün
Sabah: Limonlu çay
Öğle: 1 ızgara biftek+meyve
Akşam:Seçim sana ait ya et yada yumurta

Ertesi gün baştan yeniden başlanır 2 hafta sonunda 9 kilo verilir normal yeseniz bile 3 yıl boyunca verdiğiniz kiloları geri almazsınız.
Eğer vücudunun şekle girmesini istiyosan yanında spor yapmanıda öneririm.
Günde 8 bardak su içmelisin.
Akşam yemeğini 19.30'dan sonra yersen eğer yediklrini eritemezsin.
Ben 2 haftanın sonunda 6 buçuk kilo verdim :)
Başarılar şimdiden :)

VAY CANINA 2 HAFTADA 9 KİLO HA PAZARTESİ BAŞLIYORUM:56::d:d:d

adanaadana
tombıs yarın beraber baslayalım canım bırbırımıze destek oluruz...zor bır dıyet degıl sabredelım bende 5 lı rakamları gormek ıstıommmmmmmmmmmmmmmmm

canim baslayalim insallah... canima taaaaakkkk etti artik su 7li rakamlar... türkiyeye gitmeden en azindan 65 olmak istiyorumm.. birbirimize destek olursak, kilo vermekte cok zevkli olur... hadi bismillah baslayalimmmm!! katilmak isteyenler varmi??? :64::64::21: erisin yaglar, gtisin kilolaaarrr!!

bu arada yarin ilk isimiz kilolarimizi yazmak olsun.. hergün sporda yaparsak süper olur, en azindan kaslardan bisey kaybetmeyiz. ben 1 hafta öncesinde buna benzer isvec diyeti yapmistim. ama adetim gelince pek etkili olmadi. 3kilo kesin gitti cok sükür. tam ne kadar verdim bilmiyorum. hala adetim bitmedi, bu diyet isvecten daha kolay sanki, cünkü sandvic var. gerci 2 gün ac kalinca mide zaten kücülüyor... hadi hayirlisi.. ben et yerine tavuk kullancam arkadaslar.. uzun süre et görmek istemiyorum.. :26: simdiden heyencanlim ben :62: yarin olsada baslasak

yeni başlayan arkadaşlar kolay gelsin hepinize benim de 4.günüm bugün ama 2.günü akşam diyetin dışına çıkmak zorunda kaldım inşallah bundan sonra daha düzenli dewam ederimzor bi dyet değil kolay kolay zorlanılmaz bence.her öğünde karnını doyuruyosun en azından.ve birbirimize destek olarak işe yaracak bence

ay ınsallah canım zorlanmayız ... bende 5lı rakamları gormek ıstıom artık ya ...benım bu sabah ac karnına kılom 60,300..boyum 1.60 ıstedıgım kıloda 50 52 ay ıkı hafta sonra ınsallah gorurum bunu tartıda...haydı bısmıllah basladık gercekten ben suan sekersız neskafe ıcıom bır bardak öğlene kadarda suyla devam edıcem

Back