• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Milkseyk'in Başarı Öyküsü

Anlamıyorum nasıl kilo veremiyorsunuz. Benim içinde almak zor. Çok rahat kilo verebiliyorum. Herkesin derdi başka gercekten:31:

bu isveç diyeti degil isveç diyeti inanın daha zulum bişi burda sandwich var isveç diyetinde hiç bişi yemiorsunuz.ve normal olarak verdiginiz kilolar geri geliyor.gerçekten verdiriyorsa bunu yapıcam isveç diyetini inceleyin isterseniz benzeri ama aynısı degil.

Arkadaşlar,tesadüfen gördüğüm bu diyete 7 nisan günü başladım.Ben abur cubur ,tatlı,günlük çerez yemeden yapamayan biriyim ve de çok zorlanıyorum.:43:
Ama diyete (resmen bu zulme)harfiyen uyuyorum.Dayanabilirsem 15.gün sonunda ne olacağımı yazacağım.Resmen açım,hemde çok.Evliyseniz daha da zor,sevgili kocacım yerken ben bakıyorum..Boyum 1.60
Başlangış kilom 59.
Bugün beşinci günüm ve 56.700 kilodayım.
Hedefim 50 kilo olmak,

30 yaşın altındaysanız kilo vermeniz kolay,ama yaş ilerledikçe bence zor oluyor.Hepinizi öpüyorum.Gelişmeleri yazacağım..:56:

canım sen bu diyetemi başladın yoksa isveç diyetine mi??bide bende başlıcam şimdii takıldı kilom 71 den 65 e indim bir ayda.ben takip ediyorum senii:))bende başladım hatta:))şimdikaç kilosun??

Evet canım aynen ben bu diyeti uyguluyorum,yalnızca bu diyetteki biftek ya da dil yerine hep tavuk haşlaması (küçük bagetlerden) yedim.Biftek hem pahalı hem de her gün biftek yapması zor geldi bana.
Sabah aynı kıyafetlerimle yine tartıldım. Ve yine kilo vermişim.Üstelik yüzümde çökme,yorgunluk belirtileri yok.Ben çok zor kilo veren biriyim.Protein ağırlıklı bir diyet ve ben ilk kez böyle bir diyet yapıyorum.Genelde aç kalarak zayıflamaya çalışırdım.Ama bu kez oldu.Resmen hergün zayıflıyorum.Kıyafetlerim bol geliyor.:46:Bugün 6.günüm ve bünyem alıştı.İlk 3 günüm çok zor geçmişti.Başım çok ağrıdı ve tatlı krizinden öldüm öldüm dirildim.Bu diyeti şiddetle tavsiye ederim.
NOT:Günde 3 büyük fincan karanfilli yeşil çay ve 2 litre su içiyorum.Hiç spor yapmıyorum.Hareket sıfır.Kamu kurumunda çalışıyorum,tüm gün oturuyorum .
Diyet başlangıcım:
Boy:1.60 cm
7 Nisan :59,00 kilo:43:
11 Nisan 56.700 Kilo
12 Nisan 56.00 Kiloyum (Hergün aynı kıyafetinle tartılıyorum):72:
Hepinize bol şanslar.Devamını ve sonucunu yazmaya devam edeceğim.Böyle zayıflamaktan çok keyif alıyorum.Bu diyet çok hoşuma gitti....:72:

Evet canım aynen ben bu diyeti uyguluyorum,yalnızca bu diyetteki biftek ya da dil yerine hep tavuk haşlaması (küçük bagetlerden) yedim.Biftek hem pahalı hem de her gün biftek yapması zor geldi bana.
Sabah aynı kıyafetlerimle yine tartıldım. Ve yine kilo vermişim.Üstelik yüzümde çökme,yorgunluk belirtileri yok.Ben çok zor kilo veren biriyim.Protein ağırlıklı bir diyet ve ben ilk kez böyle bir diyet yapıyorum.Genelde aç kalarak zayıflamaya çalışırdım.Ama bu kez oldu.Resmen hergün zayıflıyorum.Kıyafetlerim bol geliyor.:46:Bugün 6.günüm ve bünyem alıştı.İlk 3 günüm çok zor geçmişti.Başım çok ağrıdı ve tatlı krizinden öldüm öldüm dirildim.Bu diyeti şiddetle tavsiye ederim.
NOT:Günde 3 büyük fincan karanfilli yeşil çay ve 2 litre su içiyorum.Hiç spor yapmıyorum.Hareket sıfır.Kamu kurumunda çalışıyorum,tüm gün oturuyorum .
Diyet başlangıcım:
7 Nisan :59,00 kilo:43:
11 Nisan 56.700 Kilo
12 Nisan 56.00 Kiloyum (Hergün aynı kıyafetinle tartılıyorum):72:
Hepinize bol şanslar.Devamını ve sonucunu yazmaya devam edeceğim.Böyle zayıflamaktan çok keyif alıyorum.Bu diyet çok hoşuma gitti....:72:

canım teşekkür ederim cevap içinbende bundan önce protein diyeti yapmıştım 71 den 65 e düştüm bugünde buna başladım .bende tavuk haşlamayı düşünüorum ilk gün biraz zorlanıorum.acıktım açıkçası .sandwichi nasıl yapıorsun??

Canım ;
kahve olarak; bir poşet light nescafe + içine 1 çay kaşığı kadarda sade toz nescafe atarak içiyorum.

Sandeviç yapımında ;dilimlenmiş yoğun kepek ekmeği aldım.2 dilim kepek ekmeğinin arasına 1 küçük domates,1 küçük salatalık,1 yaprak kıvırcık ya da marul,incecik beyaz peynir koyuyorum.
Biftek ya da dil yerine;Haşlanmış baget tavuk
Yeşilçayı da aktardan açık yeşil çay (1 tatlı kaşığı) ve bildiğimiz karanfilden 6-7 adet günde 3-4 büyük fincan içiyorum.Bol şanslar canlarım...

Son düzenleme:
Canım ;
kahve olarak; bir poşet light nescafe + içine 1 çay kaşığı kadarda sade toz nescafe atarak içiyorum.

Sandeviç yapımında ;dilimlenmiş yoğun kepek ekmeği aldım.2 dilim kepek ekmeğinin arasına 1 küçük domates,1 küçük salatalık,1 yaprak kıvırcık ya da marul,incecik beyaz peynir koyuyorum.
Biftek ya da dil yerine;Haşlanmış baget tavuk
Yeşilçayı da aktardan açık yeşil çay (1 tatlı kaşığı) ve bildiğimiz karanfilden 6-7 adet günde 3-4 büyük fincan içiyorum.Bol şanslar canlarım...

ok canımm süperolduu:))sandwichh ilaç gibi gelecekyarın bana:)))böleyse zaten çok kolay yaparım :))hadii bakalımm zayıflayalımmm:52::52:6 7

Diyet başlangıcım:
7 Nisan :59,00 kilo
11 Nisan 56.700 Kilo
12 Nisan 56.00 Kiloyum (Hergün aynı kıyafetinle tartılıyorum)
13 Nisan 55.500 kiloyum (Bugün tam 1 hafta doluyor)

Ortalama olarak 1 haftada tam 3,5 kilo verdim.1 hafta daha devam edeceğim...:72:

süperr canımm vallahii bende dün tartılmıştım 66.5 ti kilom bugün sabah tartıldım 65.5 çıktım:))bende iki hafta yapıcamm:))şimdi sanwiç yedim daha dogrusu kepek ekmekle peynir yedimm:))öglen akşamda tavugumu yerim :)):)

süperr canımm vallahii bende dün tartılmıştım 66.5 ti kilom bugün sabah tartıldım 65.5 çıktım:))bende iki hafta yapıcamm:))şimdi sanwiç yedim daha dogrusu kepek ekmekle peynir yedimm:))öglen akşamda tavugumu yerim :)):)

bende yarın katılabilirim aranıza. beni sabah zorlayabilir. en sevdiğim öğün kahvaltıdır. bakalım temmuza kadar vermem gereken 10 kilo var ve ben aylardır yerimde sayıyorum.

Bugünkü gelişmelerim...
Diyet başlangıcım:
7 Nisan :59,00 kilo
11 Nisan 56.700 Kilo
12 Nisan 56.00 Kiloyum (Hergün aynı kıyafetinle tartılıyorum)
13 Nisan 55.500 kiloyum (Bugün tam 1 hafta doluyor)
14 Nisan 54.900 kilo

Canlarım bugün 2.haftama başladım ve sabah 54.900 kilo geldim.Gerçektende sırf bu diyet 2 haftalık diye sabrediyorum.Ama işe yarıyor.Yüzüm çok kilolu değil,bu diyet ile yüzümde hiç çökme olmadı bel,bacak ve basenlerim ciddi oranda küçüldü.Kıyafetlerim aşırı bol geliyor.Haftaya 50 kiloyu görürüm inşallah.(cuma akşamı yemeğe davetliyim,inşallah sabrederde çok az yerim ,)Böyle giderse zafer benimdir.Devamlı zayıflasam deyip duruyordum.Nihayet başladım.Diyetten sonra az ama sık yemeye 1 ay devam edip kilomu sabitleyip bu işi tamamlayacağım.
Diyete başlayacak arkadaşlar ,bu diyet işe yarıyor.Ama tatlı,şekerli ,çerez türü şeyleri asla yemeyin.Ben bile dayandıysam siz hayli hayli yaparsınız.Hatta dün gece çok aşırı acıktım.Ama yemedim.Su içip yattim.:72:
Gelişmeleri yazmaya devam edeceğim.Öpüyorum....

wuhuuuuuuuuu:)))kızlarr 64 kiloo oldumm bide üstüne üstlükk adet günümm:)))))))65.500düm dün:)):52::52::52:devammmmm yarın 4.günümm ve herkes çok zayıfladıgımı söylüyor:))

şimdi beni de imrendirdiniz bak :97: Ama ben yumurta yiyemiyorum onun yerine ne olabilir acaba :56:

CANIM BENDE KATI YUMURTAYI YAVAN YİYEMİORUM ONUN YERİNE YAGSIZ TAVADA OMLET YAPIORUM DAHA İİ OLUOR:))BUGÜNDE SANDWİÇİMİYEDİMM KAHVEMİ İÇTİM ÖGLEN YUMURTA HAVUÇ VAR:pp İRENÇÇ:))AMA KİLO VERDİRİOR KESİNLİKLEE:)):52::52::52:

Arkadaşlar sabah tartıldım.Biraz az kilo vermişim.

15.04.2011 54.800 gr (100 gr vermişim):17:

Gelişmeleri yazacağım....

CANIM BENDE KATI YUMURTAYI YAVAN YİYEMİORUM ONUN YERİNE YAGSIZ TAVADA OMLET YAPIORUM DAHA İİ OLUOR:))BUGÜNDE SANDWİÇİMİYEDİMM KAHVEMİ İÇTİM ÖGLEN YUMURTA HAVUÇ VAR:pp İRENÇÇ:))AMA KİLO VERDİRİOR KESİNLİKLEE:)):52::52::52:

Canım benim bende haşlanmış yumurta ve havucu çok sevmem ama alışıyorsun.Hatta zamanla açlıktan yumurta kebap gibi bile geliyor.Ayrıca havucu rendele limon sık ve biraz tuz ekle.Tadı harika oluyor....Durmak yok yola devammmmmmm

Selam kızlar aranıza bende girebilirmiyim ama ben pazartesi başlıcam malum pazartesi başlar diyetler umarım salı günü bitmez :1::1::1: Biraz daha bakanayım yazdıklarınıza benim kilom baya var çok vermem lazım çok

diyeti yapanlara kolya gelsin.umarım herkes istediği sonucu alır.bende başladım bugün birbirimize destek olarak daha ii sonuç alırız sanırım benim çok desteğe ihtiyacım var:)

ben size kilomu adet bitimi yazacagım devam ediyorum ama şimdi belli degil kaç kilo oldugum şişim var:))):21:aç yatıosun ama işe yarıyor kesinlikle:))

Back