• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Milkseyk'in Başarı Öyküsü

neden uyamıyorsunuz listeye anlamıyorum? cola içmek yok sadece kahve çay şekersiz içiyorum yumurta sevmem ama yagsız tavada omlet yapıyorum biftek yerine tavuk haşlayıp yiyorum..sandviçi sandwich gününde yiyiorum kepekli dilim ekmegin arasına peynir dom.salatalıkla akşam 6dan sonrada bişi yemiorum..arkadaşlar diyetteyiz..başlar başlamaz bozmayın diyetinizi colayla veya başka bişiyle bi işeyaramaz iki hafta sonunda ver kilonu ondan sonra için yiyin 1 günlügüne:20::20:

canım ben listeye tam uyamıyorum derken canım onu istedi bunu istedi yiyeyim şeklinde değil..
örneğin dün ;
sabah sadece kahve
öğlen yumurta yiyemedim.. 1 dilim kepek ekmeği az peynir domates salatalık
akşam yağsız tavada pişirdiğim 2 baget ve salata şeklinde.. tamaladım.. uyamıyorum dedğim bunun şeklindeydi tatlım :40:

hmmm tamam:)))yumurtayı bende yiyemiorum ama omlet yapıyorum...bakalım adetim bi bitseydii tam gününe denk geldii resmenndurdu kilo vermem ama pes etmiorum bozmadımm 2.haftaya girdim ama ben ilk hafta die sayıyorum..

hmmm tamam:)))yumurtayı bende yiyemiorum ama omlet yapıyorum...bakalım adetim bi bitseydii tam gününe denk geldii resmenndurdu kilo vermem ama pes etmiorum bozmadımm 2.haftaya girdim ama ben ilk hafta die sayıyorum..

Dün başlangıcım 55,60 dı yatmadan önce tartıldığımda kendimi doygun hissettiğim halde 55,3 çıkınca duyduğum mutluluğu anlatamam :52:

siyah_inci
Dün başlangıcım 55,60 dı yatmadan önce tartıldığımda kendimi doygun hissettiğim halde 55,3 çıkınca duyduğum mutluluğu anlatamam

:nazar::nazar: tebrik ediyorum seni canim, bu cok muhtesem bi duygu, acayip moral veriyor insana, tartida eksik görünce dimi..! darisi bizlerin basina:61:

slm kızlar bende dün başladım kilom:66.6 boy 1.65
1.gün
sabah2 si bir arada nescafe(şekersiz)
öğlen:2 haşlanmış yumurta
akşam:marul salatası üstüne light ton balığı koydum
1 bardak süt
2.gün
sabah
nescafe +1 dilim çavdar ekmeği peynir sürdüm marul ve dere otu ile birlikte
öğlen:köfte+marul salatası
akşam da aynısı olcak
kızlar biftek falan yemıyorum ama bu şekilde de etkili olur dımı

kızlar benım tam kilom 60.300 du bugun sabah tartıldım 59.500 geldım bır gunde gıden belkı sudur ama bu benı cok mutlu ettı...

kızlar sabak bır bardak sekersız neskafe ıctım arkasına ıkı dılım bugday ekmegı arası az peynır domates salatalık yedım...öğlen ıkı haslanmıs yumurta marol domateslke..azöncede haşlanmış tavugumu yedım bol bol karabıberlı ıkı bardak yesılcay 2 lt de su bırdeeeeeeee lıgt kola ıctım ıkı bardak dayanamıom kızlar napım yaaaaaaaaaa kalorısız ama bırakıcam ınsallah

kızlar bırde benım ıkı bucuk aylık bebegım var emdırıyorum bır ıkı defada mama alıo...dunden berı ama sutum yıne gayet bolşükür yoksa bırakırdım ama gayet ıyı gıdıo suan az gece zorlanıom

:65: :65:
....üye adı..........başlama tarihi......başlangıç kg.......1.hf. sonundaki kg..... 2.hf. sonundaki kg
:66: tencerenin dibi.........7 nisan..............59.....................54.900.........................54.....:65:
:66: prenkess...............12 nisan..............65.500................:10:
:66: sirinemeren............15 nisan..............64.400................:10:
:66: siyah_inci..............18 nisan..............55.600................:10:
:66: tombis..................18 nisan..............73.800................:10:
:66: emrahkubra...........18 nisan............. .59.000............... :10:
:66: duyhas.................18 nisan..............:10:
:66: adanaadana..........18 nisan...............60.000................:10:
:66: sineklibakkal..........18 nisan...............64.900................:10:
:66: twilight11.............18 nisan...............66.600................ :10:

:65::65:

bende bu diyeti yapmak istiyorum ama

diyet hakında bişeyler sormak istiyorum

syah çay içebilirmiyiz

birde ara öğün yok galiba

ara için ne önerirsiniz :64:

hepinize kolay gelsin

tez vakitte zayıflarsınız inşallah:71:

ara ögün yok ama ben acıkırsamm çok fazla salatalık yiyorum kalorisiz...valla çayda içiorum şekersiz.3gün yapim yazıcam kilomuu..

kızlar ben 50 kalorilik bitterçikolata yedim..onun dışında bir problem yok suyumu içtim 1 bardak yeşil çay

adanaadana
kızlar benım tam kilom 60.300 du bugun sabah tartıldım 59.500 geldım bır gunde gıden belkı sudur ama bu benı cok mutlu ettı...

kızlar sabak bır bardak sekersız neskafe ıctım arkasına ıkı dılım bugday ekmegı arası az peynır domates salatalık yedım...öğlen ıkı haslanmıs yumurta marol domateslke..azöncede haşlanmış tavugumu yedım bol bol karabıberlı ıkı bardak yesılcay 2 lt de su bırdeeeeeeee lıgt kola ıctım ıkı bardak dayanamıom kızlar napım yaaaaaaaaaa kalorısız ama bırakıcam ınsallah

kızlar bırde benım ıkı bucuk aylık bebegım var emdırıyorum bır ıkı defada mama alıo...dunden berı ama sutum yıne gayet bolşükür yoksa bırakırdım ama gayet ıyı gıdıo suan az gece zorlanıom

canim tebrik ediyorum seni :nazar:cok sevindim. bebisin varmis, allah hayirli uzun ömürler versin yavrucuguna.. saglikli büyür insallah. canim diyette yediklerimizi zaten normal zamanda da yiyoruz. yani adi diyet iste. belirli yiyecekleri ardarda yeyince etkisi farkli oluyor. insallah kötü bi etkisi olmaz canim sütüne.. korkma.. sayet bi eksilme hissedersen birakirsin..

3. haftada ölüm var galiba :D bununla kilo verip sonra aniden alıp çatır çatır çatlar insan. çok sağlıksız gibi geldi :49:

-İki haftada 9 kilo-

1.gün
Sabah: İstediğiniz miktarda şekersiz kahve
Öğle: 2 haşlanmış yumurta biraz tuz
Akşam: 1 büyük biftek ızgara yada tavada tavada 3 biftek+yeşil salata+salatalık

2.gün
Sabah: Şekersiz kahve+1 sandeviç
Öğle: 1 büyük biftek+yeşil salata+salatalık
Akşam: İstediğiniz miktarda haşlanmış dil yada dana eti veya tavuk

3.gün
Öğle: 2 haşlanmış yumurta+yeşil salata+domates

4.gün
Öğle: 1 haşlanmış yumurta+1 tane havuç
Akşam: 1 biftek+yeşil salata

5.gün
Sabah: Şekersiz kahve+limonlu havuç
Öğle: Balık buğlama+domates

6.gün
Öğle: Tavuk ızgara
Akşam: 2 haşlanmış yumurta+1 tane havuç

7.gün
Sabah: Limonlu çay
Öğle: 1 ızgara biftek+meyve
Akşam:Seçim sana ait ya et yada yumurta

Ertesi gün baştan yeniden başlanır 2 hafta sonunda 9 kilo verilir normal yeseniz bile 3 yıl boyunca verdiğiniz kiloları geri almazsınız.
Eğer vücudunun şekle girmesini istiyosan yanında spor yapmanıda öneririm.
Günde 8 bardak su içmelisin.
Akşam yemeğini 19.30'dan sonra yersen eğer yediklrini eritemezsin.
Ben 2 haftanın sonunda 6 buçuk kilo verdim :)
Başarılar şimdiden :)

oooooof off offf, hiç kolay değil. Benim yapabileceğim bişey hiç değin. 10 kilo fazlam var sanırım hiçbizaman veremeyeceğim. :2:

-İki haftada 9 kilo-

1.gün
Sabah: İstediğiniz miktarda şekersiz kahve
Öğle: 2 haşlanmış yumurta biraz tuz
Akşam: 1 büyük biftek ızgara yada tavada tavada 3 biftek+yeşil salata+salatalık

2.gün
Öğle: 1 büyük biftek+yeşil salata+salatalık

3.gün
Öğle: 2 haşlanmış yumurta+yeşil salata+domates

4.gün
Öğle: 1 haşlanmış yumurta+1 tane havuç

5.gün
Sabah: Şekersiz kahve+limonlu havuç
Öğle: Balık buğlama+domates

6.gün
Öğle: Tavuk ızgara
Akşam: 2 haşlanmış yumurta+1 tane havuç

7.gün
Sabah: Limonlu çay
Öğle: 1 ızgara biftek+meyve
Akşam:Seçim sana ait ya et yada yumurta

Ertesi gün baştan yeniden başlanır 2 hafta sonunda 9 kilo verilir normal yeseniz bile 3 yıl boyunca verdiğiniz kiloları geri almazsınız.
Eğer vücudunun şekle girmesini istiyosan yanında spor yapmanıda öneririm.
Günde 8 bardak su içmelisin.
Akşam yemeğini 19.30'dan sonra yersen eğer yediklrini eritemezsin.
Ben 2 haftanın sonunda 6 buçuk kilo verdim :)
Başarılar şimdiden :)

oooooof off offf, hiç kolay değil. Benim yapabileceğim bişey hiç değin. 10 kilo fazlam var sanırım hiçbizaman veremeyeceğim. :2:

günaydın kızlarrrrrrrrr 3. gün bugün dün akşam tavuk yedim sonrasında aklımda hep çikolata vardı :43::43::43::43: ama yemedim akşam hiç abur cubur yemedim :32::32::32::32:

günaydın kızlarrrrrrrrr 3. gün bugün dün akşam tavuk yedim sonrasında aklımda hep çikolata vardı :43::43::43::43: ama yemedim akşam hiç abur cubur yemedim :32::32::32::32:

aklından çıkar çikolatayıı unut yoksa eninde sonunda yiyosun:)))bol su iç aklına geldikçe:))bak süper kilo vereceksin:)):52:

kızlar tebrık ederım supersınız bozmak yok ınanın ben sızı dusunuom azım edıom bırakmak yok bır yola cıktık ...bugun şoktayım bugun daha 3.gun sabahım sabah bır tartıldım valla hergun tartılıom 58.600 geldım sevıncten öluodum ...ben son bır yıldır hamılelık dogum derken 60 70 den asagı degıldım normalde kılom 50 altına bıle ınerken bu durum benı cok uzmustu ama super gıdıo ...emdırıyorum ya belkı onunda etkısı vardır bırde bol hareket edıom ...
kızlar moral bozmak yok bir arkadaş 3.hafta nolcak demıste okadar zayıflayı bırde zaten mıde kuculdukten sonra ınsan dıkkat eder heralde kalorı hesabı eder ıstedıgımız herseyı yerız neden kılo alalımkı???
bırde proteın bol alıoz karbonhıdrat yesıllık hersey var ben emdırdıgım halde sütüm bıle en ufak azalmadı hatta coştu...o kadar agır dıyet degıl...

Back