Mide Botoksu

İstanbul’da araştırdım diyetisyen destekli özellikle ve hastahane ortamında 4-5 bin lira
Bence diyetisyen desteği çok önemli

Takipte kal canım ben gelişmeleri yazıcam. Şu an 2 hafta oldu ama bu hafta kontrole gidemedim diyetisyene sadece WhatsApp tan liste yolladı ve hem regl haftamda hem de yurtdışında olduğum için uyum sağlayamadım pek biraz kaçamaklar yaptımAma artık kararlıyım istediğim kiloya şöyle ya da böyle ineceğim gerekirse başka şeyler deneyeceğim yaza benim de düğünüm var botoxa verdiğim para denemeye değerdi yoksa hep aklımda kalıcaktı. Şu an hiç acıkmıyorum desem yalan ama ben zaten çoook çooookkk iştahlıydım bir sonraki kontrolden sonra yine yazarım.

Canım arkadaşın bence tüp mide ya da balon yaptırmış olmasın botox o kadar maliyetli değil.. Botoks daha çok 10-15 kilo vermek isteyenler için uygun demişti benim doktor arkadaşının başlangıç kilosuna bakılırsa ve de verdiği kiloya o başka bişey yaptırmış olabilir

15 bin mi ndn òyle acaba? Ben izmirde 3500 fiyat aldim.kararsizim
Canım ben araştırırken 2000 ile 10000 arası bi sürü farklı fiyatta yaptıranlar duydum. Doktora sordum neden böyle diye. Kullandıkları ilaca ve özellikle dozaja göre değişiyormuş fiyatlar. Bazı yerlerde çok düşük doz enjekte ediyorlarmış haliyle etki etmiyormuş o da. Isin maliyet kısmı ilaç olduğundan fiyat farkının ondan olması gayet mantıklı geldi bana. Bi de midenin 2 mi 3 mü bölgesine yapıyorlarmış tam hatırlamıyorum da etkisi o zaman daha çok oluyomuş. Tek bölgeye yapanlar varmış bi de işte o zamanda tam etkili olmuyomuş. Yani hayal kırıklığı yaşamamak için araştırmak gerekiyor.
Benim doktorum diyetisyen ile birlikte 5000 TL dedi mesela. Ortalama fiyatlar da 4000-6000 arası 10000 diyenler de genelde sosyeteye filan hitap eden doktorlar sanırım. Ama 15000 de gerçekten uçuk rakammış mide botoksu olmayabilir gerçekten de.

bilemedim ya bana ben tüp mideden cok korktum o yüzden botoks yaptırdım dedi
benimde vermem gereken ortalama 15-18 arası vermem lazım

Şimdi verilen paralar az buz değil ve indirim yaptırdığımızı sanıp yarım yamalak iş mi yaptırıyoruz can sıkıcı bir durum etik değil bu yahu
Ben ethica telefonla bilgi aldım verilen fiyat 5 bin gelince indirim yaparız dediler daha gitmeden çalışan bir tanıdığa fiyat aldırdım 3,5 indiler
Yani illa çok çok para vermek lazım tamam madem öyle bunu açıklasalar ne olur

Arkadaşlar sizler için iyice detaylı bilgi edindim. Botoks ilacının dozajı hastanın kilosuna göre ayarlaniyormus ve 400 ile 500 arasında uygulanıyormuş. Ama işe yaraması için ilaç dozu 400 altında olmamalı. Isin en önemli maliyet boyutu ilaç olduğundan fiyat düşüyorsa muhtemelen dozaj da düşüyordur. Ikinci husus da midenin hem girişine hem çıkışına uygulanmasıymış. Yalnızca girişe uygulandığında aynı şekilde etkili olmuyormuş. Son olarak işlemi uygulayan kişinin kasa inip ilacı kas içine enjekte edebilmesiymis yüzeysel yapılan enjeksiyon da işe yaramıyormuş. Yani özetle uygulanacak ilaç dozunu ve yaptiracaginiz doktorun kaç işlem uyguladığını ve ne oranda başarı sağladığını öğrenmek gerek demek ki. Ayrıca diyetisyen desteği de önemli işlem sonrasında hastayı takip etmesi gerekli.

Ne kadara yaptırdınız acaba bilgi verebilir misiniz?

Teşekkürler

çok teşekkürler

Merhaba mide botoksunu ben de yaptırmak istiyorum. Doğumdan sonra oluştu kilolarım. 4. çocuk. Tabi ben de herkes gibi çok araştırdım. Forumlara da baktım, haberleri takip ettim videoları izledim. Ancak şimdiye kadar yaptıran varsa nerede yaptı? Sonuçları nasıl? https://www.haberonu.com/mide-botoksu-yapan-hastaneler burada mide botoksu yapan hastane ve en iyi doktor sıralaması var. Bu doktorlardan herhangi birisinden olumlu sonuç alan var mı? Allah rızası için paylaşsın. Çünkü 4-5 bin lira para işlemler heba olmasın kazancımız.

Arkadaşım çok haklısın. İşin ucunda 5 bin tl var kolay kazanmıyoruz parayı insan heba olsun istemez. Ben de yaptıracağım Ankara’dayım iyi bir doktor bulmama rağmen içim içimi yiyor

Arkadaşım çok haklısın. İşin ucunda 5 bin tl var kolay kazanmıyoruz parayı insan heba olsun istemez. Ben de yaptıracağım Ankara’dayım iyi bir doktor bulmama rağmen içim içimi yiyor
Siz ankara da hangi doktora gidiyorsunuz? Ben de istanbul'da bir tanem buldum. 4 bin tl ye yaparız dediler. Ücretsiz muayene oldum. Ama insan sağlıklı bir sonuç görmek istiyor ne bileyim canlı kilo vermiş bir örnek mesela. samimi bir şekilde yaptırdım şu kadar kilo verdim demesi bile yeterli değil mi? Yok mu böyle biri?

Bilgehan çağdaş sonbahar a gideceğim ben. Hiç riski Yok mu bunun ben de bundan işkilleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…