- 8 Mayıs 2018
- 40
- 91
- 38
-
- Konu Sahibi frutadelapasion
reklam kokmuş buralar :)Herkese merhaba,
ben uzun sürelerdir kilo vermeye çalışıyorum ancak çokça açık olan iştahım ve yeme bozukluğum sebebiyle bir türlü kilo veremiyorum. şu an tam 80 kiloyum. Diyetisyenimin tavsiyesi ve uzunca araştırmalarım neticesinde mide botoksu yaptırmaya karar verdim. mide botoksu ile araştırmalarım sonucunda aşağıdaki bilgilere ulaştım. Çarşamba günü yaptırıyorum. Oldukça heyecanlıyım. Sizlerle deneyimlerimi paylaşıyor olacağım. :)
1) cerrahi bir müdehale değil. endoskopi ile girilerek mideye iğneler yapılıyor ve işlem 20 dakika sürüyor.
2) işlem sırasında anestezi uygulanıyor.
3) ertesi gün normal hayatınıza dönebiliyorsunuz.
4) işlem sırasında iştah bezleri ve midenin belli kaslarında felç meydana geliyor. Bu sayede iştahınız kapandığı gibi, Mide normalde 4 saatte sindirdiği besinleri 10-12 saatte sindirerek uzun süreli tokluk hissi oluşuyor.
5) şimdiye kadar herhangi bir yan etkisi görülmemiş.
6) işlem obez hastalara uygulanmıyor. yani obezite cerrahisine bir alternatif değil.
7) etkisi 6 ay gibi bir sürede kayboluyor.
8) ücretler 4000-6000 aralığında
benden haberler bekleyin. :)
sevgilerimle..
reklam kokmuş buralar :)
Başarısız diyet denemelerinizden sonra mucize bir mide botoksu yaptıracaksınız ve reklamlara geçeceksiniz bence böylemerhaba,
doktor değilim, doktor ismi paylaşmadım, sadece yardımcı olmaya çalışıyorum. foruma üye olduğumdan beri sadece diyet konularında yorumum ve mesajım var ki görebilirsiniz. henüz yaptırmadım çarşmba yaptıracağım ve reklam olan kısmı neymiş anlayamadım :) umarım neyin reklam olduğunu söyleyebilirsiniz, aksi takdirde komik duruma düşeceğinizi düşünüyorum.
Başarısız diyet denemelerinizden sonra mucize bir mide botoksu yaptıracaksınız ve reklamlara geçeceksiniz bence böyle
:)başarısız olma ihtimali de var ama umarım dediğiniz gibi olurda bolca reklam falan yapar para kazanırım. ama tabi forumlardan kazanılmıyo o paralar. gerçi siz daha iyi bilirsiniz. ben yeniyim buralarda.
Merhaba yaptirdinizmi bemde düşünüyorum..Herkese merhaba,
ben uzun sürelerdir kilo vermeye çalışıyorum ancak çokça açık olan iştahım ve yeme bozukluğum sebebiyle bir türlü kilo veremiyorum. şu an tam 80 kiloyum. Diyetisyenimin tavsiyesi ve uzunca araştırmalarım neticesinde mide botoksu yaptırmaya karar verdim. mide botoksu ile araştırmalarım sonucunda aşağıdaki bilgilere ulaştım. Çarşamba günü yaptırıyorum. Oldukça heyecanlıyım. Sizlerle deneyimlerimi paylaşıyor olacağım. :)
1) cerrahi bir müdehale değil. endoskopi ile girilerek mideye iğneler yapılıyor ve işlem 20 dakika sürüyor.
2) işlem sırasında anestezi uygulanıyor.
3) ertesi gün normal hayatınıza dönebiliyorsunuz.
4) işlem sırasında iştah bezleri ve midenin belli kaslarında felç meydana geliyor. Bu sayede iştahınız kapandığı gibi, Mide normalde 4 saatte sindirdiği besinleri 10-12 saatte sindirerek uzun süreli tokluk hissi oluşuyor.
5) şimdiye kadar herhangi bir yan etkisi görülmemiş.
6) işlem obez hastalara uygulanmıyor. yani obezite cerrahisine bir alternatif değil.
7) etkisi 6 ay gibi bir sürede kayboluyor.
8) ücretler 4000-6000 aralığında
benden haberler bekleyin. :)
sevgilerimle..
Merhaba bende 2 gün önce Dr. Cem Güçlüye oldum henüz bir etkisini görmedim eskisi kadar acıkıyorum gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğim ;(
Bende çok istiyorum ama hala çok acıkıyorumgeçmiş olsun merakla bekliyorum umarım herşey istediğin gibi ileeler
Evet kızlar akşama kadar 400 ml süt işe duranibilecek hale geliyorsunuz açlık hissetmiyorum ama ne yediğiniz size bağlıBende çok istiyorum ama hala çok acıkıyorum