Mide Botoksu

Bende yaptırdım :) Bugün 3. günüm, bana verdikleri listede sadece su hoşaf çorba vardı :) ilk gün uyguladım diyebilirim. 2. gün pazar kahvaltıları falan derken biraz aştım itiraf ediyorum :)
Bugün 3. gün sanki çok aşırı yemek yemişim de midem şişmiş gibi hissediyorum. Resmen açlık hissi yerini şişkinliğe bıraktı.
Yeme isteğim aynen duruyor ama, ilk günden bugüne yarı yarıya azaldı yediklerim. Enteresan bir duygu.
Doktorum ısrarla diyet şart dedi, şuana kadar iyi gidiyor, umarım hedeflediğim kiloya ulaşırım.
Ara ara yazıp merak edenlere detayları vereceğim.

Merhaba,
Mide botoksu ile ilgili kendi deneyimimi paylaşmak istedim.
8 Mart Cuma günü oldum ve bugün 18 Mart Pazartesi günü 6 kg verdim.
Ancak süper kolay bir süreç değil.
İlk gece midede kasılmalar fazlası ile oluyor. Dayanılmayacak değil ama istirahat isteyen bir gece.
2. gün acıktım ama diyete uymaya başladım ve bol su ile geçirdim 2. günü.
3. gün doymuş uyandım ve 10. gün devam ediyor.
Bu süreçte diyetime uyuyorum ve açlık hissetmiyorum.
Ancak canım her şeyden tatmak istiyor eskisi gibi. Sadece durmama yardımcı oluyor.
Ben 83,40 kg olarak başladım. 6 kg hafifledim. 17 kg vermem gerekiyor. Umuyorum vereceğim.
Bu arada 4 bin tl oldum.
Her bünye ve ruh hali farklı olduğu için sizde nasıl bir şey olur bilemem. Dilerim istekleriniz gerçekleşir :)

Ben Avcılar Özel Anadolu Hastanesinde oldum.
3.500 dediler ama 3.000'e anlaştık.
Bugün 4. günüm. Gayet iyi gidiyor.
Şöyle ki; Diyetisyenin verdiği diyet listesini harfiyen uygulamıyorum. Ama genel olarak günü bol sıvı ile bitiriyorum.

Mesela;
Dün sabah bir bardak şekersiz çay, bir dilim ekmek, iki kaşık labne
Öğlen çorba
Akşam çorba ve yoğurt
Aralarda bol bol su ve bir ara iki tane kayısı yedim ve açlık çekmedim.

Yani normal diyette olduğu gibi halsiz düşmek, kendini tutmak için didinmek gibi bir durum yok. Toksun hissi çok net. Ama yok ille yiyeceğim durumuna da engel değil bence, özetle açlıkla botoks tatlı krizleri ile siz baş ediyorsunuz :)

Merhaba pyzefe,
Diyet listene çok şaşırdım. Çünkü benim diyetinde;
1-3 gün sadece sıvı
3-7 gün sıvı + yoğurt
7-14 püre şeklinde protein+sebze+meyve şeklinde devam ediyor.
Ekmek hiç yok 30 gün. Ekmeği normal çiğneyip mi yutuyorsun yoksa mikser ile eziyor musun?
Benim 14. günüm ve 7 kilo verdim :)
83,40 kg dan 76,00kg düştüm. Ama kimse zayıfladığımı fark etmiyor. Sanırım 7 kilo daha verince anlayacaklar.

Merhaba calieren,
Benim ilk 3 günümde senin söylediğin gibi sadece sıvıydı. Ama ben deldim biraz :)
3-7 gün ise çorba, yoğurt, hoşaf, süt, ayran gibi besinler içeriyor.
Ekmeği ise sabah kahvaltıda bir dilim beyaz ekmek içi şeklinde verdi. İyice çiğnememi önerdi, mikser kullanmadım.

Yarın tam bir hafta oluyor. Tartıldıktan sonra sonuçları paylaşırım :)

pyzefe merakla seni takip ediyor yazılarını bekliyorum. Bakalım 2 ay içinde kaç kilo vereceğiz.
Diyetine lütfen uyum sağla çünkü tartıya çıktığında zayıfladığını göreceksin :)
Ben çok hızlı olmasa da 15 günde verdim 3/1 'ni. Sabah 75,70 kg çıktım.
10 kg daha verebilirsem insanlara tavsiye edeceğim :)

Size kaç cc ilaç verildi botoksts

Ben de deneyimlerimi paylaşayım :)

Öncelikle bu bir ameliyat değil, bunu bilmeniz gerekiyor. Vücudunuzda kesik vs. bırakmaması açısından gerçekten çok iyi, bununla birlikte ortalama 20 dakika süren bir işlem. Ben İzmir'de mide botoksu işlemini Doç.Dr.Ömer Yoldaş'ta oldum. 6 aylık ücretsiz diyetisyen desteği de bulunuyor Ömer Bey'de. Doçent olması ve gerçekten işinin uzmanı olmasından dolayı Ömer bey'de karar kaldım.

Siz de pişman olmazsınız eğer gerçekten böyle bir şey düşünüyorsanız Ömer beyi araştırın.
En güzel tarafı ise işlem öncesi sonrası istisnasız her soruya açıklayıcı cevaplar vermeleri oldu.

Anlamadığım birşey var hem mide botoksu olacağım hem de diyete para mı vereceğiz? Yani diyetle mi desteklenen bir yöntem?
Bir nevi öyle aslında ben oldum ve 6 ay diyetisyen desteği de sunuyordu olduğum doktor. Şu an iyi gidiyorum, tok hissediyorum :)

Arkadaşım çok haklısın. İşin ucunda 5 bin tl var kolay kazanmıyoruz parayı insan heba olsun istemez. Ben de yaptıracağım Ankara’dayım iyi bir doktor bulmama rağmen içim içimi yiyor
Bende Ankara'da yaptırmayı düşünüyorum bilgilerinizi paylaşın burada lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…