Mide Botoksu

selam , bende şubat ayı içerisinde yaptırmayı düşünüyorum. süreciniz nasıl ilerliyor?

Merhaba,
cumartesi günki diyetisyen ziyaretimde baktık ki. 2 kg vermişiz ve öyle kalmışım. diyet listesinde biraz daha değişiklik yaptı. Geçen hafta iş yüzünden spora hiç gidememiştim. Bu hafta da yine kg vermemişsem diyette bir şaşırtmaca yapacak ve bu 66 rakamını artık görmeyeceğiz :KK70: (..dedi en azından diyetisyen :KK70: )
iyi haftalar herkese...

Kızlar merhaba ben de yarın yaptırıyorum sizin de dediğiniz gibi internette işlemle ilgili çok şey var ama süreç ve sonuçla ilgili pek fazla bilgi edinemedim ben de maalesef :110: benim vücut kitle indeksim 28 bu işlemi 25-40 arasındakilere yapıyoruz dedi gideceğim hastahane. Hayatım sürekli diyetle geçti ve artık yıldım resmen diyet yapmak çok zor oldu. Bazı yerlerde bu işlem için işe yaramıyor demişler ama tabi bu işlemden sonra istediğim her şeyi yiyeyim kilo vereyim gibi bir durum yok sadece iştahı azaltıp diyet yapmayı daha kolay bir hale getiriyor. Benim de istediğim bu ö yüzden gözümü kararttım en azından denemek istiyorum. Fiyat konusunda da bana 4250 gibi bi fiyat verildi ama işlem günü tekrar konuşuruz dediler bilmiyorum bir indirim olur mu bir de 4 tane diyetisten görüşmesi desteği veriyolar. Gelişmeleri yazıcam en azından yaptırmayı düşünenlere bi faydam olur ama umarım güzel sonuçlar alırım:KK33:

Kızlar merhaba ben de yarın yaptırıyorum sizin de dediğiniz gibi internette işlemle ilgili çok şey var ama süreç ve sonuçla ilgili pek fazla bilgi edinemedim ben de maalesef :110: benim vücut kitle indeksim 28 bu işlemi 25-40 arasındakilere yapıyoruz dedi gideceğim hastahane. Hayatım sürekli diyetle geçti ve artık yıldım resmen diyet yapmak çok zor oldu. Bazı yerlerde bu işlem için işe yaramıyor demişler ama tabi bu işlemden sonra istediğim her şeyi yiyeyim kilo vereyim gibi bir durum yok sadece iştahı azaltıp diyet yapmayı daha kolay bir hale getiriyor. Benim de istediğim bu ö yüzden gözümü kararttım en azından denemek istiyorum. Fiyat konusunda da bana 4250 gibi bi fiyat verildi ama işlem günü tekrar konuşuruz dediler bilmiyorum bir indirim olur mu bir de 4 tane diyetisten görüşmesi desteği veriyolar. Gelişmeleri yazıcam en azından yaptırmayı düşünenlere bi faydam olur ama umarım güzel sonuçlar alırım:KK33:
şimdiden hayırlı olsun size de. verelim kiloları güzel ve sağlıklı bir şekilde ve en önemlisi koruyalım, almayalım artık :KK70:.

Merhaba,
cumartesi günki diyetisyen ziyaretimde baktık ki. 2 kg vermişiz ve öyle kalmışım. diyet listesinde biraz daha değişiklik yaptı. Geçen hafta iş yüzünden spora hiç gidememiştim. Bu hafta da yine kg vermemişsem diyette bir şaşırtmaca yapacak ve bu 66 rakamını artık görmeyeceğiz :KK70: (..dedi en azından diyetisyen :KK70: )
iyi haftalar herkese...

Canım ben inceden inceye araştırmaya ve seni de izlemeye devam ediyorum.

Sizden de sonucları bekliyoruz merakla. Sıkı araştırmalara devam, takipteyim :KK73: Inşallah istediğiniz kiloyu verirsiniz...

Arkadaşlar mide botoksu tek başına bir işe yaramıyor.
bir arkadaşım yaptırdı, diyetle birlikte işe yaramakta. arkadaşım ayda 4 kilo verdi.
Bu işin en doğrusu profesyonel destek alarak diyet yapmak.
Mide botoksu için 4-5 bin lira vermek yerine,
profesyonellerden destek alın ve adrese teslim diyet yemek şirketleri ile anlaşın,
onlarda ayda 7-8 kilodan aşağı verdirmiyor.
vücudunuza ve verdiğiniz paraya yazık.

merhaba,

yaptırdım :) bugün 20. günüm toplam kaybettiğim kilo 5,4
ilk günlerde etkisini çok hissetmiyorsunuz. yine acıkmada gecikmeler ve hafif iştah kaybı görülüyor ama gün geçtikçe bu his artıyor. mide botoksu yaptırdım oh kendiliğimden zayıflıycam şimdi diye düşünüyorsanız hiç yaptırmayın. yine diyet yapmak zorundasınız. ama diyeti kolaylaştırıyor. daha az acıkıp daha az iştahlı oluyorsunuz. ama bazen bir şeyleri canınız çekiyor yani yine iradeli olmak zorundasınız yani. diyet konusunda kararlıysanız iyi bir destek ama kafanızda hazır değilseniz çok büyük beklentiye girmeyin derim.

sevgiler :)

Profesyonel destek alarak diyet yapmak en mantıklısı bence.
Diyet yemek getiren şirketlerden almak pratik ve sağlıklı gibi.

Merhaba Arkadaşlar ,

ben geçen hafta salı günü yaptırdım. yaklaşık 10 kilo fazlam var 62 kiloyum. aşırı iştah sorunum vardı. Daha dün ve bugün
biraz daha iştah azalmış hissediyorum. Olur olmaz etkisi olmadı. Ancak 2 gündür kendimi tutabiliyorum. Umarım botokstandır. Yoksa verdiğim paraya kahrolucam :KK43: gelişmeleri yazarım tekrardan

Arkadaşlar mide botoksu tek başına bir işe yaramıyor.
bir arkadaşım yaptırdı, diyetle birlikte işe yaramakta. arkadaşım ayda 4 kilo verdi.
Bu işin en doğrusu profesyonel destek alarak diyet yapmak.
Mide botoksu için 4-5 bin lira vermek yerine,
profesyonellerden destek alın ve adrese teslim diyet yemek şirketleri ile anlaşın,
onlarda ayda 7-8 kilodan aşağı verdirmiyor.
vücudunuza ve verdiğiniz paraya yazık.

Mide botoksu zaten tek başına kilo verdiren bir yöntem değil ki. Iştahını kontrol etmekte zorlanan kişilerin diyet yapmasına yardım etmek amaç. Sen kendini kontrol edemedikten sonra diyet yemeği eve gelse ne yazar :KK64:
Sürekli aç hissedip diyet yapabilmek hiç kolay birşey değil. Mide botoksu gibi yöntemlerden medet umuyorsun mecbur. yoksa obeziteye doğru ilerlerken sağlığına daha çok yazık oluyor. Yaptıran arkadaşlar lütfen haberdar etmeye devam edin. :dua:

Mide botoksu zaten tek başına kilo verdiren bir yöntem değil ki. Iştahını kontrol etmekte zorlanan kişilerin diyet yapmasına yardım etmek amaç. Sen kendini kontrol edemedikten sonra diyet yemeği eve gelse ne yazar :KK64:
Sürekli aç hissedip diyet yapabilmek hiç kolay birşey değil. Mide botoksu gibi yöntemlerden medet umuyorsun mecbur. yoksa obeziteye doğru ilerlerken sağlığına daha çok yazık oluyor. Yaptıran arkadaşlar lütfen haberdar etmeye devam edin. :dua:

Valla çok güzel özetlemişsin bravo! Bence asıl para tuzağı eve yemek getiren şirketler. Marketten alıp kolayca yapabileceğin şeyleri süslü pakete koyup 5 misli para alıyorlar. Ayrıca da dünyadaki diğer tüm yiyeceklerden de uzaklaştırmıyorlar önemli olan irade ve de o bende artık kalmamıştı. Bi de yaşam şekli uymayanlar benim gibi sürekli aynı şehirde olmayanlar var ben uçuş personeliyim hadi getirsin bakalım o şirketler afrikaya Hindistan'a japonyaya. Ama çabuk doymam ve geç acıkma hissim benimle . heryerdehayatım diyetle geçti zaten çok yorulmuştum sadece beni arkadan itecek bişeye ihtiyacım vardı. Mide botoksu araç sadece. Kaldı ki diyetisyen desteğini de ücretsiz verdiler her hafta gidiyorum gerçi atomu parçalamıyoruz diyet yapıyoruz heralde herkes bilir sağlıklı beslenmek için yenmemesi gerekenleri bilmeyen de açar bakar artık bütün bilgiler parmaklarımızın ucunda ben artık kendim diyetisyen oldum nerdeyse. Valla ben ilk hafta 4 kilo vermişim 3ü yağdan ama tabi ilk hafta sadece sıvı ve çorba verdi dr yine de sonuç mükemmel dedi bu hafta pek spor yapamadım haftaya bakıcaz artık gelişmeleri yazarım Hoppa

Valla çok güzel özetlemişsin bravo! Bence asıl para tuzağı eve yemek getiren şirketler. Marketten alıp kolayca yapabileceğin şeyleri süslü pakete koyup 5 misli para alıyorlar. Ayrıca da dünyadaki diğer tüm yiyeceklerden de uzaklaştırmıyorlar önemli olan irade ve de o bende artık kalmamıştı. Bi de yaşam şekli uymayanlar benim gibi sürekli aynı şehirde olmayanlar var ben uçuş personeliyim hadi getirsin bakalım o şirketler afrikaya Hindistan'a japonyaya. Ama çabuk doymam ve geç acıkma hissim benimle . heryerdehayatım diyetle geçti zaten çok yorulmuştum sadece beni arkadan itecek bişeye ihtiyacım vardı. Mide botoksu araç sadece. Kaldı ki diyetisyen desteğini de ücretsiz verdiler her hafta gidiyorum gerçi atomu parçalamıyoruz diyet yapıyoruz heralde herkes bilir sağlıklı beslenmek için yenmemesi gerekenleri bilmeyen de açar bakar artık bütün bilgiler parmaklarımızın ucunda ben artık kendim diyetisyen oldum nerdeyse. Valla ben ilk hafta 4 kilo vermişim 3ü yağdan ama tabi ilk hafta sadece sıvı ve çorba verdi dr yine de sonuç mükemmel dedi bu hafta pek spor yapamadım haftaya bakıcaz artık gelişmeleri yazarım Hoppa
Inşallah istediğin kiloyu çabucak verirsin canım. Önceden olsa belki ben de gereksiz görürdüm çünkü hem vermem gereken kilo azdı hem de diyet yapmam bu kadar zor değildi. Önceden ağzima şerbetli tatlı sürmezdim hamileliğim sırasında bi şeyler oldu bana sürekli canım tatlı çekmeye başladı. Benim tatlı düşkünü fırsatçı kocam da sağolsun her akşam elinde başka bir tatlıyla geldi eve :KK70: O tatlılar almam gerekenden fazla bi 10 kilo olarak kaldı bende tabi. Sen hamilesin ye canın çeker, sen emziriyosun ye süt olur diyenler, yeter artık iyice kilo aldın demeye başladıklarında ben kendimi durduramaz hale gelmiştim zaten. Şimdi diyet yap demeleri kolay tabi tıpkı sigara içmeyen birinin içene ben olsam hemen bırakırım demesi gibi. Yaşamayan bilemez. Hiç boşa para verdim diye düşünme sağlığına yatırımdır bu benim gözümde. Mide balonu ya da mide botoksu ikisinden birini yaptıracağım profesyonel yardım şart. Umarım botoks işe yarar sizlerde de gönül rahatlığıyla yaptırırım ben de. Doktoruma güvenim tam ama sizlerden güzel haberler duymak da büyük motivasyon olacak benim için. Haberdar etmeyi unutmayın :KK54:

dün bi arkadaşımı ziyaret ettim 27 kilo vermiş nasıl verdin diye sordum 6 ay önce mide botoksu yaptırdım dedi ve bende 90 kiloyum bi çok şey denedim olamadı ve bende araştırmaya başladım eşim biraz tehlikeli yok mok desede araştırıyorum, o arkadaşım 15 bin e yaptırmış

Herkese merhabalar
Önümüzdeki ay yaptırmayı planlıyorum fakat çekincelerim var ya işe yaramazsa diye lütfen yaptıran arkadaşlar durumları nasıl bir yazsalar

dün bi arkadaşımı ziyaret ettim 27 kilo vermiş nasıl verdin diye sordum 6 ay önce mide botoksu yaptırdım dedi ve bende 90 kiloyum bi çok şey denedim olamadı ve bende araştırmaya başladım eşim biraz tehlikeli yok mok desede araştırıyorum, o arkadaşım 15 bin e yaptırmış
hiçbir zararı yok ben oldum çok korkak biriyimdir eşimde çok söylendi ama yaptırdım hissetmiyorsunuz bile yeni yeni de faydasını görmeye başladım.

çok pahalıya yaptırmış yanlız o kadar maliyetli değil bilginiz olsun.

X