Mide Botoksu

Bilgehan çağdaş sonbahar a gideceğim ben. Hiç riski Yok mu bunun ben de bundan işkilleniyorum
[/Q
Tiramisu diyetin nasıl spor yapıyor Musun
diyetisyene gitmedim.uyamıyorum zaten onun için mide botoksu yaptırdım.yemek istiyorum ama yiyemiyorsun fazlasını mide kabul etmiyor.spor yapamıyorum sadece evim iş yerime 25 dakika yürüyerek gidip gelmeye çalışıyorum fırsat buldukça.iki tane çocuğum var zaten evde bolca spor yapıyorum.:))

diyetisyene gitmedim.uyamıyorum zaten onun için mide botoksu yaptırdım.yemek istiyorum ama yiyemiyorsun fazlasını mide kabul etmiyor.spor yapamıyorum sadece evim iş yerime 25 dakika yürüyerek gidip gelmeye çalışıyorum fırsat buldukça.iki tane çocuğum var zaten evde bolca spor yapıyorum.:))
Ama diyetin de uyarsanız 20 kiloya kadar verebilirsiniz

Merhaba mide botoksunu ben de yaptırmak istiyorum. Doğumdan sonra oluştu kilolarım. 4. çocuk. Tabi ben de herkes gibi çok araştırdım. Forumlara da baktım, haberleri takip ettim videoları izledim. Ancak şimdiye kadar yaptıran varsa nerede yaptı? Sonuçları nasıl? https://www.haberonu.com/mide-botoksu-yapan-hastaneler burada mide botoksu yapan hastane ve en iyi doktor sıralaması var. Bu doktorlardan herhangi birisinden olumlu sonuç alan var mı? Allah rızası için paylaşsın. Çünkü 4-5 bin lira para işlemler heba olmasın kazancımız.
Canım işlemi istanbulda yaptiracaksan www.erkamtulubas.com.tr bu doktor ile de bir görüş istersen. Kendisi çok ilgili sadece sonuç alan değil sonuç almayan hastalarıyla ilgili bile bilgi veriyor çok sayıda işlem uygulamış ve fayda göremeyeceğini düşündüğü hastaya da yapmıyor yada farklı işlem öneriyor. Aklıma takılan herşeyi sordum içtenlikle cevapladı sağolsun.

Diyet yapabilmek için yaptırmadınız mı zaten mide botoksunu. Diyet yapmadan istediğiniz kiloyu verebilecek misiniz kaç kilo fazlanız vardı?

Ben İzmir'de Doç.Dr.Ömer Yoldaş'a mide botoksu olmuştum canım, çok memnun kaldım 2 ay oldu. Gözle görülür şekilde kilo vermeye başladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama diyetin de uyarsanız 20 kiloya kadar verebilirsiniz
Diyet yapabilmek için yaptırmadınız mı zaten mide botoksunu. Diyet yapmadan istediğiniz kiloyu verebilecek misiniz kaç kilo fazlanız vardı?
10 kilo fazlam var..diyetisyenin verdiği diyetleri ezberledim artık.onlarla devam etmeye çalışıyrum ..açlık hissim oluyr ama yiyemiyorsun zaten fazlasını yediğim anda midem ağrıyor.

Valla çok güzel özetlemişsin bravo! Bence asıl para tuzağı eve yemek getiren şirketler. Marketten alıp kolayca yapabileceğin şeyleri süslü pakete koyup 5 misli para alıyorlar. Ayrıca da dünyadaki diğer tüm yiyeceklerden de uzaklaştırmıyorlar önemli olan irade ve de o bende artık kalmamıştı. Bi de yaşam şekli uymayanlar benim gibi sürekli aynı şehirde olmayanlar var ben uçuş personeliyim hadi getirsin bakalım o şirketler afrikaya Hindistan'a japonyaya. Ama çabuk doymam ve geç acıkma hissim benimle . heryerdehayatım diyetle geçti zaten çok yorulmuştum sadece beni arkadan itecek bişeye ihtiyacım vardı. Mide botoksu araç sadece. Kaldı ki diyetisyen desteğini de ücretsiz verdiler her hafta gidiyorum gerçi atomu parçalamıyoruz diyet yapıyoruz heralde herkes bilir sağlıklı beslenmek için yenmemesi gerekenleri bilmeyen de açar bakar artık bütün bilgiler parmaklarımızın ucunda ben artık kendim diyetisyen oldum nerdeyse. Valla ben ilk hafta 4 kilo vermişim 3ü yağdan ama tabi ilk hafta sadece sıvı ve çorba verdi dr yine de sonuç mükemmel dedi bu hafta pek spor yapamadım haftaya bakıcaz artık gelişmeleri yazarım Hoppa
Merhaba
Bende uçuş görevlisiyim. Aynı şirkette olduğumuzu düşünüyorum. Periyodik muayenede beslenme bozukluğum olduğu belirlendi ve psikologa sevk edildim. İştahımı kontrol edemiyorum. Şirkete girdikten kısa binsüre sonra apandisim patladı ve bir ay yattım sonraki 6 ayda spor yasaktı. Bu sebeple yaklaşık 10 kilo aldım. 8 kilo kadar vermek istiyorum ama kaçkez diyetisyene gittim kaç kere reformer yaptım banamısın demedi. Siz acaba hangi doktora yaptırdınız? Kaç kilo berdiniz? Memnunmusunuz? Fiyatları nasıl bilgi verirmisiniz?🙏🏻🙏🏻🙏🏻

herkesi merhaba ben nezaman bir konuyu merak etsem buraya bakardım oyüzden yazıp bende yardımcı olmak istedim 2 senedir çok kilo aldım spor yaptım boğazımı tutamadım zamanında 53 kilo iken oldum 75 kilo psikolojim bozuldu kayfetlerim olmuyorda ctesi izmirde özel bir hastanede bide botoxu yaptırdım 4500 dedi 3500 yaptırdım 3 gün sadece sıvı besleniyorsun çok zor daha sonrayeni bir diyet listesi birde ara öğün olarak mama var açlık hissediyorum 5 günden sonra etki ediyormuş merakla bekliyorum sizleride bilgilendiririm memnuniyetle

herkesi merhaba ben nezaman bir konuyu merak etsem buraya bakardım oyüzden yazıp bende yardımcı olmak istedim 2 senedir çok kilo aldım spor yaptım boğazımı tutamadım zamanında 53 kilo iken oldum 75 kilo psikolojim bozuldu kayfetlerim olmuyorda ctesi izmirde özel bir hastanede bide botoxu yaptırdım 4500 dedi 3500 yaptırdım 3 gün sadece sıvı besleniyorsun çok zor daha sonrayeni bir diyet listesi birde ara öğün olarak mama var açlık hissediyorum 5 günden sonra etki ediyormuş merakla bekliyorum sizleride bilgilendiririm memnuniyetle

Bekliyorum sonuçları merakla.

6.günüm mide botoksunda diyet dışına çıkayım dedim dün çoz az yememe rağmen şiştim çok geldi vicdan azabı duydum bugün kahvaltıda 1 yumurta 1 dilim peynir yedim ara öğün diasip mama öğlen yemeği yemedim sadece meyve eskisi kadar acıkmıyorum hamurişi abur cubur bayılan ben ikram edilince hayır diyorum

Bekliyorum sonuçları merakla.
6.günüm mide botoksunda diyet dışına çıkayım dedim dün çoz az yememe rağmen şiştim çok geldi vicdan azabı duydum bugün kahvaltıda 1 yumurta 1 dilim peynir yedim ara öğün diasip mama öğlen yemeği yemedim sadece meyve eskisi kadar acıkmıyorum hamurişi abur cubur bayılan ben ikram edilince hayır diyorum

Anlamadığım birşey var hem mide botoksu olacağım hem de diyete para mı vereceğiz? Yani diyetle mi desteklenen bir yöntem?
Cerenmoda bu yöntem sihirli bi değnek değil. Botoksu oluyorsunuz midedeki açlık kasını felç ediyor doktor bir de sindirim kasını aynı şekilde. Daha geç acıkıp daha geç mideyi boşaltıyorsunuz ama diyetle desteklemek lazım yoksa gereği kadar kilo verilmez. Diyetisyen desteği operasyon ücretinin içinde oluyor bu arada.

botox diyete ve aç kalmaya dayanma yeteneği kazandırıyor ben kendim diyet yaptığımda dayanamıyordum şimdi dayanabiliyorsun herzamankinden daha az yiyorsun çabuk acıkmıyorsun

X