mide balonu hakkinda yardim

Merhaba, pazartesi günü endoskopik taktıracağım, ben doktorla yüzyüze görüştüm kan tahlillerim yapıldı anestezi doktoruyla görüştürüldüm uygunluk aldık, ardından kan tahlillerime bakıldı ordan da uygunluk verildi, sonrasında gün verildi.

23.000 tl fiyat aldım ama içinde 6 ay tam zamanlı takipli diyetisyen hizmeti de var, onun dışında özel sağlık sigortam olmasaydı tahlillere de 1000 tl ödeyecektim ama sigorta karşıladı, bir de 4 tane ilaç verdiler, mide koruyucular ve bulantı hapları, ikisini sigorta karşılamıyormuş 780 tl de ilaçlara verdim.

Diyetisyen gün aldığım anda bana bir program hazırladı balona da geçmeden alışalım biraz diye, simdi o diyet listesini yapıyorum, ölçümlerim yapıldı, pazartesi işlemden önce bir daha ölçümlerim yapılacak ve yeni bir diyet listesi hazırlayacağız. 78,700 kilo ile başladık ama 3 günlük balonsuz diyetle 76.500 e düştüm. Girmeden önce son bi kez daha yapacağız bakalım ölçümleri. Sizlerle süreçleri burdan paylaşırım

Merhabalar, cok iyimis. Allah saglikla eksikleri göstersin. Ilaclarda cok önemli. Bende yarin oluyorum, 12 aylik. Eve gelir gelmek bulanti ve kramp ilacini kullanacagim. Koruyucuyu simdiden tavsiye etti. Bende guatrada yavas calisiyor onuda dengelemeliyim

Ay bende de insülin direnci var umarım sorunsuz kilo veririz, keşke hemen taksalar ama doktor bir hafta mide koruyucu kullanmadan takmadı

Banada koruyucu sart koymadi ama tavsiye etti. Onuda kullaniyorum. Ama yüksek dozda degil. Yarin ilk ay yüksek doz kullanmam gerek, sonra dürüsrecekmis tekrar ikinci ay itibariyla

Ben yeni tartilmadim en son 2.5 kilo gitmisti hergun tartılmamaya çalışıyorum cuma günleri tartilacagim
maslalah öyle çok yorum var ki hatırlayamadım kaç ile başladınız şu an kacsiniz acaba? benim de nasipse operasyon günüme az kaldı 18 mayısta on görüşmeye 26mayista da işlem yaptırmaya gidicem çok heyecanliyim

Arkadaslar, ciktim. Balonu hemen hissettim. Su verdiler. Biraz ictim. Berbat agrimqya basladi. Sindi taksiyle eve gidecegim. Agrilar basladi. Recete verdi. Mide iyimis

Arkadaslar, ciktim. Balonu hemen hissettim. Su verdiler. Biraz ictim. Berbat agrimqya basladi. Sindi taksiyle eve gidecegim. Agrilar basladi. Recete verdi. Mide iyimis
Ayy hadi geçmiş olsun bundan sonrası nası geçecek bakalım merak ediyorum benimde yarın sabah çok heyecanlıyım

Ben 73 ile başladım. Bugün 69.5 kiloyu gördüm 29 nisanda yaptırmıştır.

Geçmiş olsun aynı zamanda hayırlı olsun. Bugün zor geçecektir ilaclarinizi almaya çalışın kussanizda ve verilen diyete mutlaka uyun ilk hafta insallah yarin biseyiniz kalmaz inşalllah bebek varmis gibi hissediyorum ben cogunlukla benim14. Günn icindeyim bugün, 2 gündür rahat yemeye basladimazar azar yiyorum. Midemi zorlarsam çok ağrıyor şişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…