- 31 Ekim 2015
- 1.025
- 364
-
- Konu Sahibi izmirlikatip
Ay bende de insülin direnci varMerhabalar, cok iyimis. Allah saglikla eksikleri göstersin. Ilaclarda cok önemli. Bende yarin oluyorum, 12 aylik. Eve gelir gelmek bulanti ve kramp ilacini kullanacagim. Koruyucuyu simdiden tavsiye etti. Bende guatrada yavas calisiyor onuda dengelemeliyim
Sizinki kaç miligram hangi ilaç acaba?Banada koruyucu sart koymadi ama tavsiye etti. Onuda kullaniyorum. Ama yüksek dozda degil. Yarin ilk ay yüksek doz kullanmam gerek, sonra dürüsrecekmis tekrar ikinci ay itibariyla
Slm kızlar sze guze haber verım kesınlıkle yaptırın ben yaptıralı 50 gun oldu 10 kg gitti o kadar güzel ki aynanın karsısında kendini görmekAmin inşallah. Burdan yaşadığım süreci yazarim
Ben yeni tartilmadim en son 2.5 kilo gitmistikaç kg gitti peki kelebegimiz
ayyy harikasınız masallah diyelim nazarımiz değmesin. kaç kg ile başlamıştınız acaba bu serüveneSlm kızlar sze guze haber verım kesınlıkle yaptırın ben yaptıralı 50 gun oldu 10 kg gitti o kadar güzel ki aynanın karsısında kendini görmek
70 ile suan 60ayyy harikasınız masallah diyelim nazarımiz değmesin. kaç kg ile başlamıştınız acaba bu serüvene
aaaaa oldukça da az bir rakammis masallah çok iyi gitmiş darısı hepimizin başına inşallah. ben 70 i görsem şükür dicem70 ile suan 60
sağlıklı, güzel ve mutlu haberlerinizi bekliyoruz.Yaptiracagiz insallah ozaman
maslalah öyle çok yorum var ki hatırlayamadım kaç ile başladınız şu an kacsiniz acaba? benim de nasipse operasyon günüme az kaldı 18 mayısta on görüşmeye 26mayista da işlem yaptırmaya gidicem çok heyecanliyimBen yeni tartilmadim en son 2.5 kilo gitmistihergun tartılmamaya çalışıyorum cuma günleri tartilacagim
Ayy hadi geçmiş olsun bundan sonrası nası geçecek bakalım merak ediyorum benimde yarın sabah çok heyecanlıyımArkadaslar, ciktim. Balonu hemen hissettim. Su verdiler. Biraz ictim. Berbat agrimqya basladi. Sindi taksiyle eve gidecegim. Agrilar basladi. Recete verdi. Mide iyimis
Ben 73 ile başladım. Bugün 69.5 kiloyu gördümmaslalah öyle çok yorum var ki hatırlayamadım kaç ile başladınız şu an kacsiniz acaba? benim de nasipse operasyon günüme az kaldı 18 mayısta on görüşmeye 26mayista da işlem yaptırmaya gidicem çok heyecanliyim
Arkadaslar, ciktim. Balonu hemen hissettim. Su verdiler. Biraz ictim. Berbat agrimqya basladi. Sindi taksiyle eve gidecegim. Agrilar basladi. Recete verdi. Mide iyimis