- 22 Aralık 2013
- 1.895
- 3.894
- Konu Sahibi izmirlikatip
Tas var mide kısmını anlamadım suan nasıl hissediyorsunuzBitane kadin vardi, o ikinci kez oldu. Cok iyi yapmisin dedi. Tas var mide.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tas var mide kısmını anlamadım suan nasıl hissediyorsunuzBitane kadin vardi, o ikinci kez oldu. Cok iyi yapmisin dedi. Tas var mide.
Tesekkürler, su icmesi cok zor. Acaba siz ilk gün neler ictimiz?
Ben ilk günler hep kustum birdey icmesemde cok güçsüz düştüğümde meyve suyu yudum yudum içtim özellikle ananas meyve suyunu.Kötü, midede oturan balon var sürekli batiyor. Bikez cikardim. Su icmeye calisiyorum ama kramp ve bulantidan korkuyorum
Suan nasilsinizKötü, midede oturan balon var sürekli batiyor. Bikez cikardim. Su icmeye calisiyorum ama kramp ve bulantidan korkuyorum
iyi günler nasilsiniz iyi olduğunuzu duymak istiyoruz. guzel haberler bekliyoruzTesekkürler, su icmesi cok zor. Acaba siz ilk gün neler ictimiz?
insallah iyi olacaksınız sabır ve şifa diliyorumBugün doktorum su ve meyve suyu yada kolayla buz yap dedi. Kusamayincada kötü oluyorum. Yudum yudum su iciyorum. Nekadar icersem birkac saat sonra hepsini cikariyorum. Cok kötüymüs ya
ay sizde yaptırdınız değil mi? mide balonu üzerinden araba geçirip patlatmaya çalıştıkları ve patlamadigi bir video izlemiştim. patlamış olma ihtimali bence yok insallah iyi olacaksınızKızlar hiç mavi yeşil renkte kusan oldu mu ya? Çok endişelendim doktora ulaşamıyorum patlamamıştır dimi?
bi de öyle bisey mi var? ne alaka peki?Kusma torbasinami kusuyorsunuz yoksa kutuyami?
ben Dr tarafından (afedersiniz kusmamin içeriği iyi mi kötü mü bilinmesi amacıyla) söylenmiş birsey gibi algıladım. o sebeple sordumGenelde torba mavi oluyor, yanlis görmüs olmasin diye sordum
ben de diskida mavi rengi sıkıntı diye biliyorum endise etmeyin insallah iyisinizdirKızlar hiç mavi yeşil renkte kusan oldu mu ya? Çok endişelendim doktora ulaşamıyorum patlamamıştır dimi?