mide balonu hakkinda yardim

Bugün doktorum su ve meyve suyu yada kolayla buz yap dedi. Kusamayincada kötü oluyorum. Yudum yudum su iciyorum. Nekadar icersem birkac saat sonra hepsini cikariyorum. Cok kötüymüs ya

Arkadaşlar herkese merhaba, 29Nisanda endoskopik balon taktırdım. Bugün tam 14.günüm. Toplamda 5kilo gibi bir kaybım var. Ama artık dayanamıyorum bütün hayatım bitmiş gibi. Sürekli kusuyorum su bile içemiyorum korkumdan. Hani azar azar ye deniyorya bir iki kaşık yedikten sonra bile kusuyorum. 14.gününde böyle yaşayanlar oldu mu. Halim yok çok mutsuzum. Bu süreci yaşayan oldu mu. Çıkartmayı düşünüyorum artık.

Merhaba, bence bir doktorunuza danisin. Ben cuma aldim balonu, bugün hafif daha iyiyim. Hala kusma var ama biraz azaldi. Yemek yemeye baslamadim ama. Doktorum su ve meyve suyla buz yap dedi. Mideye yavas yavas sivi gider eedi. Bide bikac agir ilac yazdi. Sizi anliyorum, 14 gün cok uzun bir süre.

Kızlar hiç mavi yeşil renkte kusan oldu mu ya? Çok endişelendim doktora ulaşamıyorum patlamamıştır dimi?

Kızlar hiç mavi yeşil renkte kusan oldu mu ya? Çok endişelendim doktora ulaşamıyorum patlamamıştır dimi?
ay sizde yaptırdınız değil mi? mide balonu üzerinden araba geçirip patlatmaya çalıştıkları ve patlamadigi bir video izlemiştim. patlamış olma ihtimali bence yok insallah iyi olacaksınız

Evet tuhaf yazmisim. Sanirim tuvalette belli olur. Benim doktorum diyordu, tuvalette görürsen mavi veya yesil renk resimi cek yolla. Sürekli telefona cikiyor. Bugün bana serum verin dedim, klinik acik degil ama acile git beni arasinlar dedi. Devitamini Devitamini aslinda doktora ulasabilmeniz iyi olurdu. Bir sorun ama bence patlamamastir. Bu cok ender bisey.

X