- 22 Aralık 2013
- 1.895
- 3.894
-
- Konu Sahibi izmirlikatip
Evet tuhaf yazmisim. Sanirim tuvalette belli olur. Benim doktorum diyordu, tuvalette görürsen mavi veya yesil renk resimi cek yolla. Sürekli telefona cikiyor. Bugün bana serum verin dedim, klinik acik degil ama acile git beni arasinlar dedi.Devitamini aslinda doktora ulasabilmeniz iyi olurdu. Bir sorun ama bence patlamamastir. Bu cok ender bisey.
ben de diskida mavi rengi sıkıntı diye biliyorum endise etmeyin insallah iyisinizdir
Doktorum idrarda dedi ama belki ikiside gecerlidiri. Tesekkür ederim, benim baya hafifledi cok sükür. Darisi sizin basinizainsallah Devitamini da iyidir.
Benim boy 153kilo102sizin boy ve kilo durumunuz nedir acaba? bende kiloyu o kadar kafama takıyorum ki elim sürekli karnımda gobegimde yani. sunu yedim karnım çıktı mı yanlarım ne halde. siyah giymekten karardim resmen. bütün resimlerim siyah tişörtlü o kadar üzülüyorum ki buna. zayıf hallerimi özledim. pantolonlarımin araları surtmekten asiniyor tamire vermeye bile utanıyorum. kilo bende tamamen psikolojik bir buhran haline geldi. ortamlara katılmak istemiyorum daha daha niceleri... mide ameliyati olmak istemiyorum, en son ne zaman tartildim bilmiyorum belki 2 yil once. evdeki tartinin pilini nereye attım tartilmayim diye onu da bilmiyorum. diyetisyene gidince orda tartiliyordum çünkü korkuyorum gorecegim rakamdan. cikmazdayim, son çare bunu buldum. çünkü doğum yapalı 3 yıl oldu her ay 0.5 kg verseydim şu an 19 kilodan kurtulmuş olabilirdim yok olmadi. daha fazla kafayı yemeden ki yedim bence bı yol bulmalıyım dedim. insallah ise yarar allahim çok çok amin. artık parası vs gram umurumda değil yeterki fazlaliklarimdan kurtulayım. dolabim 38/40 beden elbiseler pantolonlar bluzlar ile dolu ama hepsi bekliyor ve ben totoma taktığım bi siyah pantolon ve siyah tişörtle ortalıkta dolaşmaktan usandım....
Beni doktorum özellikle uyarmıştı, kusmada veya idrarında yeşil mavi renk görürsen hemen müdahale edilmeli diye. Endişelendirmek istemem ama bence en kısa sürede doktora gitmelisinKızlar hiç mavi yeşil renkte kusan oldu mu ya? Çok endişelendim doktora ulaşamıyorum patlamamıştır dimi?
Merhaba aynı gün olmusuz, hala bulantim oluyor ama kusmuyorum. Azar azar yemek yiyorum suyu içemiyorum pek midemi bulandırıyor ama çok daha iyiyim. Balonu hissediyorum çoğunlukla. Yediğim yemegin verdiği enerji yetmiyor ama sabrediyorum. Siz kaç kilo ile başladınız. Ben 73 ile başladım 4 kilo vermisimArkadaşlar herkese merhaba, 29Nisanda endoskopik balon taktırdım. Bugün tam 14.günüm. Toplamda 5kilo gibi bir kaybım var. Ama artık dayanamıyorum bütün hayatım bitmiş gibi. Sürekli kusuyorum su bile içemiyorum korkumdan. Hani azar azar ye deniyorya bir iki kaşık yedikten sonra bile kusuyorum. 14.gününde böyle yaşayanlar oldu mu. Halim yok çok mutsuzum. Bu süreci yaşayan oldu mu. Çıkartmayı düşünüyorum artık.
Çıkartmayı düşünmeyin ama dr ile görüşün, verilen ılaclari icebiliyormusunuz. Icemiyorsanjz dr ile görüşüp acilde serum içinde verilsin size çok rahat edersiniz.Arkadaşlar herkese merhaba, 29Nisanda endoskopik balon taktırdım. Bugün tam 14.günüm. Toplamda 5kilo gibi bir kaybım var. Ama artık dayanamıyorum bütün hayatım bitmiş gibi. Sürekli kusuyorum su bile içemiyorum korkumdan. Hani azar azar ye deniyorya bir iki kaşık yedikten sonra bile kusuyorum. 14.gününde böyle yaşayanlar oldu mu. Halim yok çok mutsuzum. Bu süreci yaşayan oldu mu. Çıkartmayı düşünüyorum artık.
İyi olmanıza sevindim, ilerleyen günlerde dahada iyi olacaksınız inşallah.Merhaba, bence bir doktorunuza danisin. Ben cuma aldim balonu, bugün hafif daha iyiyim. Hala kusma var ama biraz azaldi. Yemek yemeye baslamadim ama. Doktorum su ve meyve suyla buz yap dedi. Mideye yavas yavas sivi gider eedi. Bide bikac agir ilac yazdi. Sizi anliyorum, 14 gün cok uzun bir süre.
Kusma da yeşil renk olabiliyor. Aç mideye kusunca safra kusuluyor oda sari yeşil renk oluyor. Direk mavi renk ise tehlikeli evet. Balon içine metilen mavisi koyuluyor. Eğer idrarında mavi yeşil renk varsa balon patlamis ve sıvısı boşalmış demektir.Evet doktorumla görüştüm hastaneye gidip serum aldım şimdi eve geldim dinleniyorum. Umarm yarın geçer
Merhaba aynı gün olmusuz, hala bulantim oluyor ama kusmuyorum. Azar azar yemek yiyorum suyu içemiyorum pek midemi bulandırıyor ama çok daha iyiyim. Balonu hissediyorum çoğunlukla. Yediğim yemegin verdiği enerji yetmiyor ama sabrediyorum. Siz kaç kilo ile başladınız. Ben 73 ile başladım 4 kilo vermisim
Ben çok halsizim midem bulanıyor sürekli çıkarıyorum. Bilmiyorum ama pişman oldum umarım düzelirim de pişmanlığım kalmazyeni balonlu bacılarım nasılsıniz iyisiniz inşallah. birseyler yazın nasıl olduğunuzu merak ediyorummmm...
Toplarmaya çalışırken neler yaptın anlatır mısın doktora falan gittin mihayirli olsun, insallah cabuk düzelir. Ilk önce pisman olunuyor zaten. Cok berbat olyuor. Ama ben cabuk toparladim, darisi sizlerin basina. Dayan, birkac gün sonra düzelmeye baslar.
merhaba nerede takildiniz boy kilo neydi ve ucret neydiBen bugün 10 da taktırdım eve geldiğimden beri yudum yudum su içiyorum ama kramplar ve mide bulantısı uyutmuyor bile pişman edecek gibi beni