mide balonu hakkinda yardim

Evet doktorumla görüştüm hastaneye gidip serum aldım şimdi eve geldim dinleniyorum. Umarm yarın geçer

ben de diskida mavi rengi sıkıntı diye biliyorum endise etmeyin insallah iyisinizdir

Doktorum idrarda dedi ama belki ikiside gecerlidiri. Tesekkür ederim, benim baya hafifledi cok sükür. Darisi sizin basiniza insallah Devitamini da iyidir.

Benim boy 153kilo102

Kızlar hiç mavi yeşil renkte kusan oldu mu ya? Çok endişelendim doktora ulaşamıyorum patlamamıştır dimi?
Beni doktorum özellikle uyarmıştı, kusmada veya idrarında yeşil mavi renk görürsen hemen müdahale edilmeli diye. Endişelendirmek istemem ama bence en kısa sürede doktora gitmelisin

Doktoruma bugün yazdım çıkarmak istediğimi çünkü bugün bir bardak bile suyu içmeyi tamamlayamadım. Çok afedersiniz ama suyu bile içtikten sonra kusuyorum. Yemek yemek zaten hak getire en son ne yediğimi hatırlamıyorum. Doktorum nadirde olsa bazı midelerin tamamen kabul etmediğini çıkarılabileceğini söyledi. Normalde gerçekten dayanıklı bir insanım burun ameliyatından sonra bile 3.gün işe gitmiş insanım. Ama bu çok başka. Her an kusma modundayım. 2 haftada toplam 7 kiloya yakın verdim, ama inanım artık kilo vermek bile umrumda değil. Umarım sizlerin güzel bir süreciniz olur.
Merhaba, bence bir doktorunuza danisin. Ben cuma aldim balonu, bugün hafif daha iyiyim. Hala kusma var ama biraz azaldi. Yemek yemeye baslamadim ama. Doktorum su ve meyve suyla buz yap dedi. Mideye yavas yavas sivi gider eedi. Bide bikac agir ilac yazdi. Sizi anliyorum, 14 gün cok uzun bir süre

Merhaba aynı gün olmusuz, hala bulantim oluyor ama kusmuyorum. Azar azar yemek yiyorum suyu içemiyorum pek midemi bulandırıyor ama çok daha iyiyim. Balonu hissediyorum çoğunlukla. Yediğim yemegin verdiği enerji yetmiyor ama sabrediyorum. Siz kaç kilo ile başladınız. Ben 73 ile başladım 4 kilo vermisim

Çıkartmayı düşünmeyin ama dr ile görüşün, verilen ılaclari icebiliyormusunuz. Icemiyorsanjz dr ile görüşüp acilde serum içinde verilsin size çok rahat edersiniz.

İyi olmanıza sevindim, ilerleyen günlerde dahada iyi olacaksınız inşallah.

Evet doktorumla görüştüm hastaneye gidip serum aldım şimdi eve geldim dinleniyorum. Umarm yarın geçer
Kusma da yeşil renk olabiliyor. Aç mideye kusunca safra kusuluyor oda sari yeşil renk oluyor. Direk mavi renk ise tehlikeli evet. Balon içine metilen mavisi koyuluyor. Eğer idrarında mavi yeşil renk varsa balon patlamis ve sıvısı boşalmış demektir.

beyazkelebekt ben 70 ile başladım bugün sabah tartıda 63ü gördüm. Maalesef çıkartmayı kafama koydum çünkü böyle devam edemeyeceğim. Siz azar azar yiyebiliyormuşsunuz ben yediğim 2 kaşık yoğurdu bile çıkarıyorum:) gerçekten en son besin olarak ne aldığımı hatırlamıyorum. Ha açlık var mı yok. Ama su içince bile çıkarıyorum maalesef kişiden kişiye çok değişkenmiş benim midem asla kabullenmiyor. Belki sıvıyı bile çıkarmasam devam ederdim eminim 1 ayda 10 kiloyu görürdüm. Sizler için güzel devam etsin inşallah.

Basim sürekli agri giriyor. Siz yemek yemeye nezaman basladiniz? Ben su iciyorum cok az birsey ayran ve bugün karpuz püresinden üc dört yudum icebildim.

Ben daha iyiyim. Ilk iki gün kötüydüm, gittikce iyi oldu. Bugün agri pek kalmadi, sabah kustum ama bide basim dönüyor ayakta, tansion taban yapti. 3 kg verdim, sanirim hepsi su.

Ben bugün 10 da taktırdım eve geldiğimden beri yudum yudum su içiyorum ama kramplar ve mide bulantısı uyutmuyor bile pişman edecek gibi beni

hayirli olsun, insallah cabuk düzelir. Ilk önce pisman olunuyor zaten. Cok berbat olyuor. Ama ben cabuk toparladim, darisi sizlerin basina. Dayan, birkac gün sonra düzelmeye baslar.

hayirli olsun, insallah cabuk düzelir. Ilk önce pisman olunuyor zaten. Cok berbat olyuor. Ama ben cabuk toparladim, darisi sizlerin basina. Dayan, birkac gün sonra düzelmeye baslar.
Toplarmaya çalışırken neler yaptın anlatır mısın doktora falan gittin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…