- 29 Nisan 2023
- 1.354
- 2.626
- 36
-
- Konu Sahibi izmirlikatip
- #1.081
cok teşekkür ederim buralardayım aslında okudum yazılanları da dedim ya canım sıkıldı biraz 4 haftada 5.5 kg olayına. bir de buhafta işim inanılmaz yoğundu.Izmirli senide özledik, bugün aklimdan türlü türlü seyler gecti biseymi oldu diye. Iyi geldin. Üzülme verirsin. Bugün disari ciktik esimle durmadan oturmak zorunda kaldim, tansiyon düsüyor. Cola zero biraz ictim mecburen bide soguk su. Bir top dondurma yedim. Diyet listesine uyamadim cokta istahim yok benim hala. Canim ceksede yiyemiyorum. Bazi yiyecekleri severdim, ama sevmez oldum susira. Ama size birsey anlatacagim, dün uyurken rüyamda pizzami blrekmi ne yiyordum
Protonex galiba benimki ama ben unutuyorum almayi cogunluklaLansor mu kullanıyorsunuz acaba
Evet az gitmis ama gitmis önemli olan bu birde kilo olarak gitmesine mutlaka incelme olmuştur.4 hafta oldu 5.5 kg verdim. normalde de çok zor kilo veriyorum ben
bana 1 ay kullanilacak denmişti bıraktım. zaten o 2 ayda da 10 kez falan içtim muhtemelenProtonex galiba benimki ama ben unutuyorum almayi cogunlukla
1 aydabana 1 ay kullanilacak denmişti bıraktım. zaten o 2 ayda da 10 kez falan içtim muhtemelen
evet yağdan daha fazla kilo vermişimEvet az gitmis ama gitmis önemli olan bu birde kilo olarak gitmesine mutlaka incelme olmuştur.
Galiba bende 4 haftada o kadar kilo verebilmistim yemek yiyememe ragmen yavas yavas gidecek demekki önemli olan gitmesi
cok tesekkur ederim. evet öyleymiş belli ki... öylesine zor kilo veren biriyim ki nefret geldi artık bu konulardan. fakat bugün unut doldum yeniden. insalalh böyle devam eder hepimiz için sağlıkla tabi.Masallah, bak gördünmü, cok iyi. O duruyor sonra devam ediyor.
insallah yağdır. ben diyetisyen ile ilerledigim için yağ mi kas mi su mu vs biliyorum. gerci en son perşembe kontrole gittim bir sonraki kontrolüm ta 24 temmuz. artık ayda bir gorecekmiş beni. olsun benim amacım belli. ha haftada 1 (ki ozaman oldukça stre oluyorum tarti nedeniyle) ha ayda bir. önemlisin sağlıkla eksi kilolara merhaba demek.Bende öyle. Tiroid de cok yavas bende. Ona ragmen veriyorum. Ama yagmi degilmi bilmiyorum. Uzun süre gercekten yiyemedim birsey. Halada pek yedigim sayilmaz. Yolda bile yürüyemiyorun. Üstelik cok sicak. Sicagi sevsemde bu balonla daha zor oluyor, cok fazla su bile icemiyorum.
Bende de troid var aynı şekilde yüzümden çok verdim sanırım şişkinlik yapıyor yüzde.Aynisini bende düsündüm. 85 baslasaydim diye. Olsun yinede. Hayirlisi. Hep beraber zayiflayacagiz insallah. Bende de aniden firladi/ bi baktim tiroid kötülesmis. Yüzümden cok fena vermisim kolo. Ilginc.
bende de açlık şekeri çıktı. yabi çok ciddi boyutlarda değil ama gliffor diye bir ilaç başlayalım dedi diyetisyen. hem kilo verimini hızlandırıcı etkisi olur dedi. henüz almadım bugün alicam insallahAynisini bende düsündüm. 85 baslasaydim diye. Olsun yinede. Hayirlisi. Hep beraber zayiflayacagiz insallah. Bende de aniden firladi/ bi baktim tiroid kötülesmis. Yüzümden cok fena vermisim kolo. Ilginc.
Ooo çok iyi gitmis ne güzel diğer tarti farklı miydi. Haha haha ben surekli tartiliyorumayyyy bacılar çok şükür şimdi tartildim evdeki tartıda. ki ben tartilmam evde pek hatta çok nadir şimdiye kadar 3 kere falan tartildim. bugün tam 1 ay oldu 26 mayısta operasyon geçirmiştim veeeeee tam 7.1 kg gitmiş. allahim umutsuz kara bulutlar uçtu gitti çok mutluyum ahahahahay
Bende 1 aylik ilaci hala bitirebilmis değilim 2 ay olacakbana 1 ay kullanilacak denmişti bıraktım. zaten o 2 ayda da 10 kez falan içtim muhtemelen