-
- Konu Sahibi izmirlikatip
- #1.121
Yaa sodayı neden tavsiye etmiyorlarYoutubeda herseye inanmayin canim. Kolayi kendi doktorum söyledi diye dedim. Aslinda sodayi kimse tavsiye etmiyor. Kolada gercekten kötü olursan icebilirsin. Balondan söküp atiyor.
Ya anladım teşekkürlerSoda mideyi sisiriyormus ondan.
Evet bi tık yüksek gelmis ama zayiflad7kca ve beslenme düzeni değiştikçe özellikle normale döner.106idi sanirin
Halsiz kalman cok kötü. Birde havalar sıcakken daha cok halsiz oluyor insan. Özellikle şu icemedeigin icin büyük ihtimalle. Hiç birsey yiyemezsen mutlaka meyve suyu iç yudum yudum enerjisiz kalma. Normalde meyve suyu kan şekerini hızlı yükselttiği için bazı drlar tavsiye etmiyor ama yinede iyi geliyor. Ben yiyemedigim dönemleri öyle atlattım. Hayat devam ediyor. Is ev temponun devam ediyor. Halsiz kalınca hicbirine yetisilemiyor. Geçenlerde nonette hirs3y yiyememeistim. Dolapta karadut reçeline benzer bisi buldum(ev yapimi reçel gibi kaynatilmis ama çok sulu kalmis) sulandırip sulandirip içtim gece boyu ve çok iyi geldi.Beni o döner fena rahatsiz etti. Bugün yarin seftqli ikide kirat yedim. Sanirim oda iyi fikir degildi. Bilemedim. Baskada birsey yemedim. Acaba halsizlikten cikmak icin bir tatli kasigi pekmezmi yesem. Bu sekil sürekli etrafta baygin baygin dolniyorum. Evi bile otura otura temizliyorum. Yolda yürürken sürekli oturmam lazim.
Bende soda içmeyi seviyorum. Bu sıcaklarda ara ara ve az az ictimAynen benim doktorum hiçbir bilgi vermedi. O yüzden araştırıp öğrenmeye çalışıyorum ben de.
4 hafta sonra nasıl yiyebilmis acaba. Bizler hersyei yediğimiz için balon taktirdik amacımız çok daha az yemek yemekti.bende son zamanlarda yiyebildigimi farkettim ama yinede normal zamandaki gibi yiyemiyorum. Hatta yarısı kadar bile yiyemiyorum. Yiyebilmek korkutuyor zatenbenim midem suan hala biraz rahatsiz. Alman mide balonlu birini izledim, o sadece az bir kilo vermis. Agiz kokusu dolayisiyla perisandi kadin. 4 hafta sonra herseyi yiyebilmis, ona yaramamis.
Gecmis olsun. Uyumadan 2 saat önceye kadar bisi yiyip içmeyin. Biraz rahatlatır gece. Akşam yediklwrimbenimde mideme dokundu galiba midem yaniyorBen ictigim suyu az bisey cikardim. Simdide balon bende reflü tarzi bisey yapti. Bu cok rahatsiz edicj
bende öyle tahmin ediyorum. gliffor alıp bir başlasamEvet bi tık yüksek gelmis ama zayiflad7kca ve beslenme düzeni değiştikçe özellikle normale döner.
Aynen beni de çok rahatlatıyor. Öğrenirseniz bize de bildirirseniz çok sevinirimBende soda içmeyi seviyorum. Bu sıcaklarda ara ara ve az az ictimBende içilip icilmenin iyi olup olmadığını öğreneceğim
Günaydın geçmiş olsun. Doktorunuza soruyor musunuz süreciniz niye bu şekilde ilerliyor? Benim bir ay dolmak üzere hiçbir şikayetim kalmadı. Sizin için gerçekten zor geçiyor. Belki bir çözümü vardır.Günaydinlar kizlar. Kizlar ben yine yattigimda su bogazima kadar geliyor. Mahvoldum. Halbuki dün öglen corba yedim az birsey aksam bisey yemedim. Üstelik gribde oldum. Ne yapacagimi bilmiyorum, bu balon cok zor birsey
Hiç kullanmıyorum. Birkaç gün kullandım beni çok acıktırdı bıraktım. Evet eğer kontrol etmesem yiyebiliyorum sadece sonrasında biraz şişkinlik hissediyorum. Benimki de normal değil az şişirdiklerini düşünüyorumtesekkürler, yok ya sormadim artik. Sürekli dayaniyorum. Mide koruyucu kac mg kullaniyorsunuz? Normal yiyebiliyormusunuz?
Aynen herkeste farklı benim de 450 ama etki etmiyor midemi nasıl genişletmişsemHerkeste farkli etki ediyor. Bende cok sisiyor. Mide koruyucu hem balonu hemde mideyi koruyormus. Demekki etkisi sizde farkli. Bisey yemedigim icin baya kilo verdim. Genelde yag degildir ama. 6 ayda istedigim kadar verirsem, bir yili bekleyemeyecegim. Beni mahvetti. Benimki bide ayarlanabiliyor. Hayatta ayarlatmam500 ml bile beni bitiridi