mide balonu hakkinda yardim

3 ayda 7 kilo gayet güzel. Arada öyle durma oluyor. O anki beslenmeye bagli vucudun tuttug7 su miktarı, tuvalete ne zaman ciktiginiz(💩💩) regly oncesi sonrasi değişiyor. Benimde ara ara durdu kilo vermem hatta son 1 haftadır aynı kilodayim. Yemem daha az olmasına rağmen ama önemsemiyorum. Yavas ayavas gidecek nasıl olsa.
Tabi önümüzde uzun bir süreç var sonunda güzel sonuç almak önemli olan ☺️

öyle ama icemiyordumda ve cok kötü olmustum. Az yemek iyi tabi, ama hic yiyememk hatta icememek cok zordu.
Nasılsın yemeye basladin mi. Ben normale döndüm süķür🤲🤲 yemek yiyebiliyorum midem bazen çok şişmiş gibi oluyor 2 3 lokmada ama yinede bir kaç lokma daha alıyorum. Hastaligimda geçerse çok iyi olacak inşallah🤗🤗

Biraz yemeye basladim ama dün tüm gün bir yumurta üc zeytin biraz peynir yedim, tüm gün rahatsiz oldum bisey yemedim. Bugün karisim yaptim ondan biraz yiyebildim, yarim ceviz bitane kayisi yiyebildim. ☺️ aciktim, corba yiyecegim. Hangi corba ona karar veremedim

Her çorba iyidir🤣🤣 bende kendimi mükemmel hissetmiyorum ama iyiyim. Herseyi yiyebilirim gibi geliyor ama yok yiyemiyorum🤣🤣 kahvaltıda yumurta ve kuymak yedim az az. Arada da karadut yemiştim normalde acıkırım bu saate ama hala karnım çok şiş🙈 aralarda yudum yudum meyveli soda içtim ondandır belki(kaç gündür canim cekiyordu)🙈🙈

Buguj benim canın hep tatlı istiyir hep yemek yemek istiyor🙈🙈
benim de istiyor üstelik yiyebilecek gibiyim ve kendimi tutuyorum 😏4 haftada 5.5 kg verebilmisim. zaten normalde de çok zor kilo veriyorum. Sanirim biraz spora ve harekete yönelmem lazım. bugün termal takimlarim ile 30 dk orta tempoda yürüyüş yaptım. bunu her gun yapabilsem tembelliği bırakıp çok iyi olacak. yürüyüş bacakları da bayağı inceltiyor uzmanlara göre. benim de nacak sorunum var zaten. aman me bileyim diyete devam kisacasi

diyetisyen balon sizinle olduğu sürece kilo vereceksiniz diyor. tabi diyete uyulursa. ayrica balon sizi zayıflatmayacak yapacağınız diyet sizi zayiflatacak diyor. o sebeple durmak yok diyete devam

diyetisyen balon sizinle olduğu sürece kilo vereceksiniz diyor. tabi diyete uyulursa. ayrica balon sizi zayıflatmayacak yapacağınız diyet sizi zayiflatacak diyor. o sebeple durmak yok diyete devam
Bu arada sen nasilsin nerelerdesin uzun zamandir yoktun. Kesinlikle öyle ama bugün özellikle bir sürü şey yiyesim var🤣🤣

Izmirli senide özledik, bugün aklimdan türlü türlü seyler gecti biseymi oldu diye. Iyi geldin. Üzülme verirsin. Bugün disari ciktik esimle durmadan oturmak zorunda kaldim, tansiyon düsüyor. Cola zero biraz ictim mecburen bide soguk su. Bir top dondurma yedim. Diyet listesine uyamadim cokta istahim yok benim hala. Canim ceksede yiyemiyorum. Bazi yiyecekleri severdim, ama sevmez oldum susira. Ama size birsey anlatacagim, dün uyurken rüyamda pizzami blrekmi ne yiyordum 😂

X