-
- Konu Sahibi izmirlikatip
- #1.061
Tabi önümüzde uzun bir süreç var sonunda güzel sonuç almak önemli olan3 ayda 7 kilo gayet güzel. Arada öyle durma oluyor. O anki beslenmeye bagli vucudun tuttug7 su miktarı, tuvalete ne zaman ciktiginiz() regly oncesi sonrasi değişiyor. Benimde ara ara durdu kilo vermem hatta son 1 haftadır aynı kilodayim. Yemem daha az olmasına rağmen ama önemsemiyorum. Yavas ayavas gidecek nasıl olsa.
Nasılsın yemeye basladin mi. Ben normale döndüm süķüröyle ama icemiyordumda ve cok kötü olmustum. Az yemek iyi tabi, ama hic yiyememk hatta icememek cok zordu.
Buarada yumurtanin susira yüzünü görmek istemiyorum nedense. Bugün canim fresh ama tatli seyler cekti. Sekerim düstü herhalde
Buguj benim canın hep tatlı istiyir hep yemek yemek istiyorEvet almanyada cok sicak artik. Eskisi gibi degil. 28 derece ortalama. Baya sicak.
Buguj benim canın hep tatlı istiyir hep yemek yemek istiyor
benim de istiyor üstelik yiyebilecek gibiyim ve kendimi tutuyorum4 haftada 5.5 kg verebilmisim. zaten normalde de çok zor kilo veriyorum. Sanirim biraz spora ve harekete yönelmem lazım. bugün termal takimlarim ile 30 dk orta tempoda yürüyüş yaptım. bunu her gun yapabilsem tembelliği bırakıp çok iyi olacak. yürüyüş bacakları da bayağı inceltiyor uzmanlara göre. benim de nacak sorunum var zaten. aman me bileyim diyete devam kisacasi
Bu arada sen nasilsin nerelerdesin uzun zamandir yoktun. Kesinlikle öyle ama bugün özellikle bir sürü şey yiyesim vardiyetisyen balon sizinle olduğu sürece kilo vereceksiniz diyor. tabi diyete uyulursa. ayrica balon sizi zayıflatmayacak yapacağınız diyet sizi zayiflatacak diyor. o sebeple durmak yok diyete devam
buralardayım da verdiğim kiloyu beğenmiyorum ama sanırım yapacak bisey yokBu arada sen nasilsin nerelerdesin uzun zamandir yoktun. Kesinlikle öyle ama bugün özellikle bir sürü şey yiyesim var
Kaç kilo verdin lac gub olduburalardayım da verdiğim kiloyu beğenmiyorum ama sanırım yapacak bisey yok
Lansor mu kullanıyorsunuz acabaBu arada sen nasilsin nerelerdesin uzun zamandir yoktun. Kesinlikle öyle ama bugün özellikle bir sürü şey yiyesim var
4 hafta oldu 5.5 kg verdim. normalde de çok zor kilo veriyorum benKaç kilo verdin lac gub oldu