mide balonu hakkinda yardim

Bugün dayanamadim azicik döner yedim simdilik midemde duruyor bakalim. Bende hergün tartiliyorum. Hem kilo almamak icin hemde verdigimi görmek icin. Tartilmazsam kontrolü kayip ediyorum

Bugün dayanamadim azicik döner yedim simdilik midemde duruyor bakalim. Bende hergün tartiliyorum. Hem kilo almamak icin hemde verdigimi görmek icin. Tartilmazsam kontrolü kayip ediyorum
ben dün bir miktar ızgara tavuk göğsü yedim mangalda. işte bahçemizden 3 5 tane minik boy olgunlaşmış erik falan. aman allahim sabahı sabah ettim. midemde karnımda yemin ediyorum fırtınalar koptu. girgirgirgir sesler aman allahim gecesinin vakti ishal oldum ve hala ishalim. anlayamadım ne dokundu ne oldu? bu balon öyle farklı ki afedersiniz 3 gün wc ye çıkmasam 3 günün sonunda oshal olmuş olabiliyorum ki normal şartlarda 3 gun wc ye çıkmamış biti ishal olmaz bilinir bu.( affınıza sığınıyorum) hala karnim midem resmen kaynıyor. ve bu zaman zaman olabiliyor bana. sizlerde de var mi böyle bir durum?

Benim kuzenim beslenme danışmanı. Sizin mağdur çok kişiyi zayıflattu. Üstelik sağlıklı Bi şekilde

En son ishalden sonra kabiz olnustum. Ama ara sira nadirdw olsa cikabilyiorum. Bakalim döner napcak az yedim ama belli olmaz. Sobrada yogurt yedim. Simdilik duruyor midemde. Bence sen doktoruna bir sor. O belki bilir neden oldugunu bazi yediklerimiz dokunuyor herhalde

Meyve yediğimde bende öyle oluyorum. Ben yeme konusunda düzeldi gibi hatta sıcaklardan mi nedir bugünlerde baya yiyorum yemek istiyorum biraz asıyorum galiba kalori olarak kilo vermem durmuş durumda. Bayram geçsin normale donecegim hem cocuklar hem yol ve sürekli kosusturmaca içinde olmaktan mıdır nedir bilemedim. Normalde canim hiç cekmezdi çoğu seyi

Açlık kan sekeri kaç geldi.

Beni o döner fena rahatsiz etti. Bugün yarin seftqli ikide kirat yedim. Sanirim oda iyi fikir degildi. Bilemedim. Baskada birsey yemedim. Acaba halsizlikten cikmak icin bir tatli kasigi pekmezmi yesem. Bu sekil sürekli etrafta baygin baygin dolniyorum. Evi bile otura otura temizliyorum. Yolda yürürken sürekli oturmam lazim.

dünkü işhalden dolayı benimde her kalktığımda basim döndü sanki bayılacak gibi hemen yere oturdum ki küt diye yere kapaklanmayayim. bunların hepsi açlıktan emin olun ve pek tabi ki halsizlikten. mesela ben dün akşam en son artık su ve vitamin kaybından mi nedir acıktım çeyrek pide yedim akşam 21.30 gibi bir bardak ev yapımı yoğurtla ayran yaptım içtim. bugun nobetciydim diye sabah mesai saatinde ise gittim bir adet soğuk nescafe içtim öğlen 1 gibi daha acikmamistim zorla bir haşlanmış yumurta biraz çok proteinli süzme peynir ve 6 usiyah zeytin yedim zorla. ama böyle anlıyorum yani sıfır enerji. ilginç ki canım istemiyor yemek. tabi buna çok mutluyum istese yiyeceğim çünkü

Ben hala afam akilli bisey yiyemiyorum. O dönerden sonra yemekten rekrar korkmaya basladim. Suda icmekte zorlaniyorum. Bazen bikiyorum gercekten. Hareket bile edemiyorum. Sizlerede gecmis olsun

Ben hala afam akilli bisey yiyemiyorum. O dönerden sonra yemekten rekrar korkmaya basladim. Suda icmekte zorlaniyorum. Bazen bikiyorum gercekten. Hareket bile edemiyorum. Sizlerede gecmis olsun
Size de çok geçmiş olsun. Hiç soda içmeyi denediniz mi? YouTube’da bir yorumda gördüm her gün bir soda içilmesi gerekiyormuş balondan sonra. Benim doktorum bana böyle bir şey belirtmedi ama

Size de çok geçmiş olsun. Hiç soda içmeyi denediniz mi? YouTube’da bir yorumda gördüm her gün bir soda içilmesi gerekiyormuş balondan sonra. Benim doktorum bana böyle bir şey belirtmedi ama
bana 15 gün yasaktı soda içmek. Her Dr farklı bilgi veriyor sanırım. şu an serbest ama

Birkac yudum kola imictim. Doktorum tavsiye etmisti. Ama sadece asiri tikanirsan demisti. Balonu temizliyormus. Ben balondan önce su yerine dmsoda icerdim. Sodaya gececegim tekrar herhalde

Mide balonunu temizliyormus. Doktorum söylemese bende bilmeyecegim. Cok tikanirsan birkac yudum icebilirsin. Ben cola zeroyu seviyorum aslinda. Ama doktorum tabiki uyardi.

Mide balonunu temizliyormus. Doktorum söylemese bende bilmeyecegim. Cok tikanirsan birkac yudum icebilirsin. Ben cola zeroyu seviyorum aslinda. Ama doktorum tabiki uyardi.
Evet ben de soda için bunu okudum. Soda içmediği için balonun üstündeki artıklar gitmediği için zehirlenen olmuş. Arada tüketmek lazım sanırım

Youtubeda herseye inanmayin canim. Kolayi kendi doktorum söyledi diye dedim. Aslinda sodayi kimse tavsiye etmiyor. Kolada gercekten kötü olursan icebilirsin. Balondan söküp atiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…