mide balonu hakkinda yardim

güzel haberler. insallah katiya geçişte çok zorlanmazsiniz. naçizane tavsiyem bu haftayı da püre şeklinde geçirmeniz. gerci ben çok çok çok çiğneyerek püre dönemini anlatmıştım ama. sabahları 1 yumurta 1 parca(30 gram) süzme peynir ve 1 çay kaşığı zeytinyağı ezmesini ezerek yiyordum. belki kahvaltı için size fikir olabilir
zeytin ezmesini

Ha tamam. Ozaman ben su zeytin ezmesini alayim. Bende yok zeytin ezmesi
heheheehehehrhrhr bende yanlışlıkla almışım marketten online sipariş ile. aha bi baktım hiç tatmadigim zeytin ezmesi 😅 yahu ben bunu napicam ne edicem diye düşündüm. neyse dedim zeytin ezmeli açma yaparim😂😂😂sonra balon işlemi yaptirdim da yedim iste biraz kalani duruyor daha

Yani yariyor zeytin ezmesi 😂
heheheehehehrhrhr bende yanlışlıkla almışım marketten online sipariş ile. aha bi baktım hiç tatmadigim zeytin ezmesi 😅 yahu ben bunu napicam ne edicem diye düşündüm. neyse dedim zeytin ezmeli açma yaparim😂😂😂sonra balon işlemi yaptirdim da yedim iste biraz kalani duruyor daha

Mide koruyucuya ilgili ne dedi acaba

Canim ben bastan ber 40 mg aliyorum sende yukselt 20 cok az ondan oylesindir bende 1 aydir ilk defa bugun cok iyiydim 1 ay çektim cok kötü gecti
🌸🌸Kizlar Bayram öncesi son durumunuz nedir nasılsıniz, kaç kilo verdiniz. Yemeniz normale döndü mü?

🌸🌸Kizlar Bayram öncesi son durumunuz nedir nasılsıniz, kaç kilo verdiniz. Yemeniz normale döndü mü?
Merhaba ☺️ adet öncesi dönemdeyim 1-2 gün iştahım baya eskisi gibi oldu ama 2 gündür hemen kontrol altına aldım. Yesem giyebiliyorum yani maalesef o yüzden çok dikkat ediyorum. Kilo verişim durdu ona üzülüyorum 1 haftadır aynı kilodayım 😔 sizde durum nasıl 🌸

Benimde bir durmustu hep 6 koloda. Sonra aniden düstü tekrar. Toplam 10 kilo bes bucuk haftada. Ben hic takmiyorum. Yine düser sizinkide kafayi takmayin. Ben hala yeni yeni minicik yiyebilyiorum. Diyetisyen yardim ediyor banada.

Benimde bir durmustu hep 6 koloda. Sonra aniden düstü tekrar. Toplam 10 kilo bes bucuk haftada. Ben hic takmiyorum. Yine düser sizinkide kafayi takmayin. Ben hala yeni yeni minicik yiyebilyiorum. Diyetisyen yardim ediyor banada.
Siz toplam nekadar verdiniz
Çok iyi gidiyorsunuz maşallah. Benim 3 hafta oldu 7 kilo gitti toplam ama son 1 haftadır aynı kilom hatta yemeği de abarttım 1-2 gün

Bendede durmustu. Birgün okadar kötü oldumki, doktor üc gün shake ic dedi. Bisey yiyemedim icemedim. Shakeden sonrada yemeye korktum. Diyetisyenle katiya gecmede calisiyorum. Bugün tavuk baget havuc ve patates yedim. Yani baya iyi dedim sayilir. Ama sabah ve öglen pek yiyemedim.

Bendede durmustu. Birgün okadar kötü oldumki, doktor üc gün shake ic dedi. Bisey yiyemedim icemedim. Shakeden sonrada yemeye korktum. Diyetisyenle katiya gecmede calisiyorum. Bugün tavuk baget havuc ve patates yedim. Yani baya iyi dedim sayilir. Ama sabah ve öglen pek yiyemedim.
Çok çok çğneyin yediklerinizi. Daha iyi sindirirsiniz. Yiyemiyor olmak daha iyi en azından balonun işe yaradığını hissediyorsunuz.

Çok iyi gidiyorsunuz maşallah. Benim 3 hafta oldu 7 kilo gitti toplam ama son 1 haftadır aynı kilom hatta yemeği de abarttım 1-2 gün
3 ayda 7 kilo gayet güzel. Arada öyle durma oluyor. O anki beslenmeye bagli vucudun tuttug7 su miktarı, tuvalete ne zaman ciktiginiz(💩💩) regly oncesi sonrasi değişiyor. Benimde ara ara durdu kilo vermem hatta son 1 haftadır aynı kilodayim. Yemem daha az olmasına rağmen ama önemsemiyorum. Yavas ayavas gidecek nasıl olsa.

X