- 31 Ekim 2015
- 1.025
- 364
-
- Konu Sahibi izmirlikatip
- #1.021
evet olabildiğince listeye uyuyorum. mesela ya öğlen ya akşam protein akabinde sebze ve yogurt. öğlen sebze yiyorsam akşama protein alıyorum. dün öğlen mesela normalde 8 kaşık sebze yemeği demiş ama ben 4 kaşık semizotu yemeğini ve 3 kaşık yoğurdu zorla yedim zaten sonra da çıkardım akşamına 3 4 tane biskuvi yedim canim bisey istemedi gibi. sabah haşlanmış yumurta az süzme peynir 5 zeytin 4 çeri domates gibiYaa o kadar mı kötü etkiledi sizi. Kusmak çok kotu bisi yaDaha az miktarda daha sık yeseniz. Ben Bi dönem yemeyi tabağa koyup gidip gelip Bi kaşık aliyordum hem güçsüz kalmiyordum hemde azar azar birseyler yemiş olup midem alınıyordu. İş yerinde zor oluyor ama orda da böyle yapıyorum. Akşam yemeğini 17 de yedim (az turlu) şimdi de yogurtlu çorba yi azar azar icecegim. Diyet listesine uyumlu mu yiyorsunuz peki. Birde güzel kilo vermissiniz
Yediklerini az bile aslında miktar bakımından. Mideyi rahatsız etmemesi lazım 1 ay oldu dimi sizinde. Dr ile görüştünüz mu(daha önce sordum mu haturlayamadimevet olabildiğince listeye uyuyorum. mesela ya öğlen ya akşam protein akabinde sebze ve yogurt. öğlen sebze yiyorsam akşama protein alıyorum. dün öğlen mesela normalde 8 kaşık sebze yemeği demiş ama ben 4 kaşık semizotu yemeğini ve 3 kaşık yoğurdu zorla yedim zaten sonra da çıkardım akşamına 3 4 tane biskuvi yedim canim bisey istemedi gibi. sabah haşlanmış yumurta az süzme peynir 5 zeytin 4 çeri domates giy
yok benim 1 ay olmadı cuma günü 3 hafta olacak daha. Dr ile de görüşmedimYediklerini az bile aslında miktar bakımından. Mideyi rahatsız etmemesi lazım 1 ay oldu dimi sizinde. Dr ile görüştünüz mu(daha önce sordum mu haturlayamadim)
3 hafta ise normal büyük ihtimalleyok benim 1 ay olmadı cuma günü 3 hafta olacak daha. Dr ile de görüşmedim
Çok guzel masaallah darısı diger kilolarin basınaKizlar günaydin, 7,7 kg vermisim. Ama acikcasi 4 gündür bisey yedigim yok. Sadece az birşey protein içiyorum çok az midem almıyor bide kefir yiyorum biraz. Ondandır
Çok guzel inşallah hep böyle devam edermerhabalar bugün buralara ugrayamadim cok yoğun çalışıyorum. bu sabah 1 dilim hindi füme ve bir yumurta ile omlet yaptım yanına 30 gram kadar peynir ve 5 zeytin ile kahvaltı arada bi şekersiz t.kahvesi. öğlen 4 kaşık semizotu yemeği ile yogurt arada 1 erik 2 3 kiraz 1 ceviz yedim. akşam yemeği için kendime airfry da yağsız köfte ve yanına salata yapmayı planlıyorum. bugün önceki günlere oranla çok şükür çok daha kaliteli geçti. duzelicez insallah yoldaşlarım hemde kilo olarak eksile eksile
ben 11 sene önce ceyizime almıştım yaklaşık 1 senedir falan kullanıyorumAmin, cok güzel düzelmene sevindim. Bende iyiyim ama siviyla 4 gündür geciniyorum. Yarin yavas yavas normale ama cok yavas dönebilirim. Bu airfry bende cok kez düsündüm almayi. Memnunmusnuz?
tabi tabi ben köfteyi tavuğu vs artık ne fırında yapıyorum ne de tavada. yani etraf ne yağ oluyor ne kirleniyor. mis gibi her yer tertemiz. inanılmaz da kısa sürede pişiyor. köfteyi atıyorum mesela airfry a o arada çorba yapiyorum. öyle tavadaki gibi çevir vs durumu yok. yanına da bi hazır donmus patates çocuklar bayılıyorAlmanyada da cok kullanan var. Biara düsündüm acaba dedim gercekten tadi güzelmi. Ama almayi cok düsündüm. Firin olarak bile kullanilabiliyor
evet denemeye değerCok pratikmis
güzel haberler. insallah katiya geçişte çok zorlanmazsiniz. naçizane tavsiyem bu haftayı da püre şeklinde geçirmeniz. gerci ben çok çok çok çiğneyerek püre dönemini anlatmıştım ama. sabahları 1 yumurta 1 parca(30 gram) süzme peynir ve 1 çay kaşığı zeytinyağı ezmesini ezerek yiyordum. belki kahvaltı için size fikir olabilirGünaydin kizlar, bugün rafadan yumurtayla baslamaya calisiyorum. Bayadir sirf sivi tükettim. Ucundan bir ufak isirimlik aldim ama zorla yedim. Tek bir isirimlik. Sanirim yumurtayi bitirmem baya sürecek