- 31 Ekim 2015
- 1.025
- 364
-
- Konu Sahibi izmirlikatip
- #1.001
gun kurusu güneşte kurtulan köyü renkli kayısı, normal kayısı da şu turuncu renkli olan kuru kayısı.Gün kurusuyla kayisi arasinda fark varmi? Ben simdi almanyada gün kurusu bulamam bence
Canim ben bastan ber 40 mg aliyorum sende yukselt 20 cok az ondan oylesindir bende 1 aydir ilk defa bugun cok iyiydim 1 ay çektim cok kötü gectiKizlar sanirim bu midem balonu bitürlü kabullenmiyor
Bi 5 dk yeterli rengi koyulaşıyor o zaman
Çok sevindim şifa olur umarımYaptim icinde biraktimketen tohumu atacaktim vazgectim. Ama kefir yedim. Kefir bile basltti yumusatmaya. Iyiki akil verdiniz
Insallah aminÇok sevindim şifa olur umarım
pardon 5.5 kg fark varhanımlar bugün nasılsınız? ben her an balonun varlığından haberdar halde yaşıyorum. yedigim hersey rahatsız ediyor. çok rahatsız olursam istifra ediyorum kendimi zorlayıp. üç normal köfte ile doyuyorum hatta sonrasi rahatsızlık hissi. evdeki tartıya bakarsak balon ml ini de ciksrdigimda -6 kg fark var.
Masallah. Bende toplam 7 verdim. Balonu cikarmiyorum cünkü bisey yedigim yok üc gündür iceceklerle besleniyorum. Cok güzel vermisin canim. Bol eksiler. Basaracagiz.pardon 5.5 kg fark var
insallah başarılı olalım bu eziyetler ile olmamız lazımMasallah. Bende toplam 7 verdim. Balonu cikarmiyorum cünkü bisey yedigim yok üc gündür iceceklerle besleniyorum. Cok güzel vermisin canim. Bol eksiler. Basaracagiz.
Bende her zaman hissediyorum suyu bardak dolusu icemiorum çok zor oluyor. Rahatsızlık hissi oluyir her yemekten sonra ama olmas daha çok yeriz. Bugünlerde canım tatlı kurabiye dondurma pasta çekiyor(balondan beri cekmiyordu) regly günüm geldi hatta gecti ondan galiba. Ben kusmuyorum ama midem ağzımda derler ya sürekli öylehanımlar bugün nasılsınız? ben her an balonun varlığından haberdar halde yaşıyorum. yedigim hersey rahatsız ediyor. çok rahatsız olursam istifra ediyorum kendimi zorlayıp. üç normal köfte ile doyuyorum hatta sonrasi rahatsızlık hissi. evdeki tartıya bakarsak balon ml ini de ciksrdigimda -6 kg fark var.
benim istifalarım da kendiliğinden değil de (ilk balonlu günlerimde kendiligindendi) benim müdahalem ile oluyor yani rahatlasın midem diye kendim istifra ediyorum. önceden mümkün değil kendim müdahale bile etsem istifra edemezdim ama demek ki öyle rahatsızım ki müdahale ile cikarabiliyorum ve rahatlıyorumBende her zaman hissediyorum suyu bardak dolusu icemiorum çok zor oluyor. Rahatsızlık hissi oluyir her yemekten sonra ama olmas daha çok yeriz. Bugünlerde canım tatlı kurabiye dondurma pasta çekiyor(balondan beri cekmiyordu) regly günüm geldi hatta gecti ondan galiba. Ben kusmuyorum ama midem ağzımda derler ya sürekli öyle
2 3 ay sonra mide biraz daha rahatliyor hatta mideyi büyütmeyin diyorlar o zamana bizlerde mideyi büyümeden rahatlarız inşallahinsallah başarılı olalım bu eziyetler ile olmamız lazıminsallah verelim de 6 7 ayda bu işi bitirelim falzlasına dayanacak gücümüz kalacak mı acaba? resmen hayat kalitem düştü. her yediğim dokunuyor yani. sebze de yesem köfte vs de yesem
Yaa o kadar mı kötü etkiledi sizi. Kusmak çok kotu bisi yabenim istifalarım da kendiliğinden değil de (ilk balonlu günlerimde kendiligindendi) benim müdahalem ile oluyor yani rahatlasın midem diye kendim istifra ediyorum. önceden mümkün değil kendim müdahale bile etsem istifra edemezdim ama demek ki öyle rahatsızım ki müdahale ile cikarabiliyorum ve rahatlıyorumbalon her daim hissediliyor ama kilo gittiği de her halimden belli. yalnız güne hep mutlu başlayan ben balon itibariyle her gün hayatı sorgulayarak başlar oldum sürekli mide hassasiyeti üşütmus gibi rahatsızlık vs vs zaten hepiniz yaşıyorsunuz bunları da bilmeyenler için yazayım