mide balonu hakkinda yardim

hanımlar bugün nasılsınız? ben her an balonun varlığından haberdar halde yaşıyorum. yedigim hersey rahatsız ediyor. çok rahatsız olursam istifra ediyorum kendimi zorlayıp. üç normal köfte ile doyuyorum hatta sonrasi rahatsızlık hissi. evdeki tartıya bakarsak balon ml ini de ciksrdigimda -6 kg fark var.

pardon 5.5 kg fark var

Masallah. Bende toplam 7 verdim. Balonu cikarmiyorum cünkü bisey yedigim yok üc gündür iceceklerle besleniyorum. Cok güzel vermisin canim. Bol eksiler. Basaracagiz.
insallah başarılı olalım bu eziyetler ile olmamız lazım insallah verelim de 6 7 ayda bu işi bitirelim fazlasına dayanacak gücümüz kalacak mı acaba? resmen hayat kalitem düştü. her yediğim dokunuyor yani. sebze de yesem köfte vs de yesem

Bende her zaman hissediyorum suyu bardak dolusu icemiorum çok zor oluyor. Rahatsızlık hissi oluyir her yemekten sonra ama olmas daha çok yeriz. Bugünlerde canım tatlı kurabiye dondurma pasta çekiyor(balondan beri cekmiyordu) regly günüm geldi hatta gecti ondan galiba. Ben kusmuyorum ama midem ağzımda derler ya sürekli öyle

benim istifalarım da kendiliğinden değil de (ilk balonlu günlerimde kendiligindendi) benim müdahalem ile oluyor yani rahatlasın midem diye kendim istifra ediyorum. önceden mümkün değil kendim müdahale bile etsem istifra edemezdim ama demek ki öyle rahatsızım ki müdahale ile cikarabiliyorum ve rahatlıyorum balon her daim hissediliyor ama kilo gittiği de her halimden belli. yalnız güne hep mutlu başlayan ben balon itibariyle her gün hayatı sorgulayarak başlar oldum sürekli mide hassasiyeti üşütmus gibi rahatsızlık vs vs zaten hepiniz yaşıyorsunuz bunları da bilmeyenler için yazayım

2 3 ay sonra mide biraz daha rahatliyor hatta mideyi büyütmeyin diyorlar o zamana bizlerde mideyi büyümeden rahatlarız inşallah

Yaa o kadar mı kötü etkiledi sizi. Kusmak çok kotu bisi yaDaha az miktarda daha sık yeseniz. Ben Bi dönem yemeyi tabağa koyup gidip gelip Bi kaşık aliyordum hem güçsüz kalmiyordum hemde azar azar birseyler yemiş olup midem alınıyordu. İş yerinde zor oluyor ama orda da böyle yapıyorum. Akşam yemeğini 17 de yedim (az turlu) şimdi de yogurtlu çorba yi azar azar icecegim. Diyet listesine uyumlu mu yiyorsunuz peki. Birde güzel kilo vermissiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…