mide balonu hakkinda yardim

Gecmis olsun sizlerede. Ben birsey yiyemiyorum bugün. Icemiyorum bile. Suan ayran yudumluyorum. Ama bitirebilirmiyim bilmiyorum. Bu isal iyi degil. Devam ederse doktorlariniza danisin.

Kendimi cok dolu hissediyorum. Hicbirsey yiyemedim. Anca jirkac yudum ayran ve süt sabahtan beri bitiremedim.
acaba mideniz balona sorun mu çıkarıyor? mesela ben bugün geçen hafta pazartesi yaptığım hatayı yaptım ve dar pantolonu giydim yine mahvetti beni ve istifra etmek zorunda kaldım. çok rahat bir pantolonum var onu giyersem sorun olmuyor artık bir süre onunla idare edeceğim yapacak birsey yok gibi duruyor

Evet cikariyor sanki ya. Ama bende bol giyiyorum. Bukez gece mide asiti beni uyandirdi. Balonu kabul etmiyormu nedir. Korkar oldum. Hicbirsey yiyemedim bugün ya. Balli seker attim suan agzima. Az lnce uzandim mecburen. Mide koruyucu 20 mg indirdim ondanmiki. Doktorun aksam arayacak onunla konusacagim. Bukadar cekecegimi hic düsünmemistim. Aslinda zayiflayim ama yinede sagliktan olmak istemiyorum tabiki. Sastim kaldi

Süper, bol eksiler.

Masallah çok güzel vermişsiniz darısı geri kalan kilolarin basina

Kesinlikle saglik daha önemli sağlıkla zayiflayalim hepimiz. Mide koruyucu arttırmak yada extra Mide rahatlatıcı ilaçlar eklemek iyi olacak gibi size. Ben midem kötüyken yada ishalken süt içersem hem kusarım hemde ishali artar helede ayni gun et yersem oooo

anlaşılıyor ki mide balonu hayat kalitemizi etkileyecek bir işlem. bende sürekli hamile kadınlar gibi mide sorunu yaşıyorum. yani ayyyy evet bugün çok iyiyim dediğim gün oldu mj düşünüyorum da sanıyorum olmadı. hep böyle dolu ve rahatsız bir mide. hersey yiyebilecek gibi hissedip yiyip rahatsızlık hali. yani ben anlatamıyorum da yaşayanlar anlıyor diye düşünüyorum. çok garip sanki hep usutmusum gibi. sürekli bi gaz bağırsak ve midede. bir guruldama vs vs. pişman mıyım değilim onsallah pişman olmam da veririm şu kiloları

ayrica bugün öyle canım sıkıldı ki. yahu ben bunca eziyet çekiyorum şişmanlıktan millete bakıyorum dünyaları yiyip hala fitler. yanibenim suçum ne? ben niye şişmanım? tövbe yarabbim sen affet

Ben dün sabah hafif kahvaltı öğle çorba aralarda birkaç kiraz Türk kahvesi içtim akşam yemeğine işleri yemekhane kapanmisti yogunluktan yetisemedik. Ogleden kalan tavuklu patates yemeginden az yedim birde gün icinde protein tozunu bitirdim yudum yudum. Bunların üstüne gece gece ishal oldum resmen bu sabah az kahvaltı yapıp uyudum. Uyaninca patates haşlama yedim iyi gelsin diye ishal devam ediyor maalesef böyle giderse hastaneye gidecegim

benim gecti çok şükür daha iyiyim.

Bende öyleyim maalesef surekli hasta gibiyim. Balonu her daim hissediyorum. Hiç unutamıyorum. Son günlerde herseyi yiyebilirim geliyor mesela ama yok üç beş lokmada kalıyorum ve bu hoşuma gidiyor yoksa çöp tenekesi gibi ne varsa yerdik ben Birde midesi bu şekilde olanlar çok yiyemedikleri icin daha iyi kilo veriyorlarmis midesi çok çabuk alışıp herseyi yeseydik Bi anlamı olmazdı galiba

80mg aliyordum, bir aydan sonra 20 e düsürdüm. Doktor kontrolünde, belki 40 a cikarmam lazim. Ama bugün gercekten ne icebiliyorum nede yiyebiliyorum. Nereye kadar. Inanin yemekte gözüm yok, ama icemiyorumda, elektroyt dengeyi bozmaktan korkuyorum. Belkide bozdum. Laktos test yaptinizmi? Acaba Intolerans olabilirmi sizde? Hic iyilesemiyorum ya. Bazi gün toparladim saniyorum sonra yine kötüyüm. Evet cogunuzda konforlu degilmis onu anladim

ayrica bugün öyle canım sıkıldı ki. yahu ben bunca eziyet çekiyorum şişmanlıktan millete bakıyorum dünyaları yiyip hala fitler. yanibenim suçum ne? ben niye şişmanım? tövbe yarabbim sen affet
Oyle düşünme. Ben yıllarca herseyi yiyip o kilo almayan grupta idim ama çok hareket ederdik çok çalışır çok gezerdim ve gençlik yedigimi yakiyordum. Gebelikten ve baska sorunlar sebebiyle hem fizyolojik ve psikolojik olarak diyet yapsamda ya veremiyorum yada devamı gelmiyordu ki eski yediğimin yarısını belki yiyordum belki yemiyordum o derece
Metabolizma çok önemli (neraberinde bazi hastaliklar varsa ozellikle)ve ben kilo veremiyorum ne yapsam dediğimiz surece gitmiyor gerçekten. Suanda balon bize umut oluyor ve verdiğimizi gördüğümüz surece psikolojik olarakta rahatlayın azimle asilacagiz ve zayiflayacafiz sağlıkla tabi

Olabilir birden 20 e düşürmekte etkili olabilir yada rahatsızlığınız hala devam ediyor mu acaba. İshal durumunuz nasıl. Ben alerjik yapiliyim gıda toz küf polen.... çocuklukta gıda alerjilerim vardi ama o zaman dr gidilmedigi icin nelere olduğunu tam bilmiyorlar öyle böyle büyümüşüm cocuklarim bebekliten çoklu gıda alerjiliydi. Uzun süren diyetler tedaviler aylarca yilarca gecen uykusuz geceler(beni yıpratan ve kilo aldigim surecler) büyük ihtimalle laktoz sorunum var ama hiç test yapmadım genelde normal zamanda süt ürünleri tüketiyorum uygun miktarlarda ve seviyorum böyle zamanlarda sütten uzak duruyorum

Evet sivi kayip oluyor. Gidin hastaneye mutlaka ihmal etmeyin.
Küçüğüm hastaydi bugün nobet cikisi kalamadım hastanede, suan eski usul besleniyorum bakalim patates muz probiyotik evd kaldığım günlerinde hastanede geçirmek istemiyorum ya 20 gündür hem iş icin hem cocuklar icin her gun hastanedeydim

Suan varya su bile icmekte zirlniyorum. Bugün bisey yemedim. Ancak cok az ayran süt bide su icmeye calistim. Ama toplam 500 ml bile degildir. Simdide rezene icmeye deneyecegim. Mide koruyucuyu 40 a cikaririm belki. Ama sanki bugün daha bir kötüyüm. Yemeden icmeden kedildim. Evet sizide anliyorum. Coklu alerjide cok kötü birsey. Acil sifalar cocugunuza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…