- 31 Ekim 2015
- 1.025
- 364
- Konu Sahibi izmirlikatip
Kizlar sanirim bu midem balonu bitürlü kabullenmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler suan iyiler tek tuk besinden uzak kalıyorlar belli dönemlerde oda. Dr ile görüşecek misiniz acaba. 500 ml çok çok az halsiz kalmışsınız iyice. Insalalh halledilwbilecek bir sorundur. Mideniz mi almiyo, kabızlık ne durumda onunla alakalı olabilir miSuan varya su bile icmekte zirlniyorum. Bugün bisey yemedim. Ancak cok az ayran süt bide su icmeye calistim. Ama toplam 500 ml bile degildir. Simdide rezene icmeye deneyecegim. Mide koruyucuyu 40 a cikaririm belki. Ama sanki bugün daha bir kötüyüm. Yemeden icmeden kedildim. Evet sizide anliyorum. Coklu alerjide cok kötü birsey. Acil sifalar cocugunuza
Dr aradi mi sizi nasilisniz suanda. Kabızlık kaynaklı gibi görünüyor. Çok sert geldiyse ve içeride daha sert varsa kusturabilirde yada balondaki midedeki enf devam mı ediyor acabaMidem almiyor. Sanki kapatti kendini. Kabizlik biraz daha iyi. Zar zor az cikabildim. Az birsey bide baya sert suan rezene cayi yudumlamaya calisiyorum, mideyi azda olsa rahatlatiyor. Doktor aksam arayacagim sizi dedi. Onun telefonunu bekliyorum.
Su tüketiminiz azsa o yüzden de olabilir. Midenizi rahatsız etmeyecek fresh şeyler yemeyi deneseniz. Süt kabızlık ve karın ağrısı yapar. Bitki çayları belki iyi gelebilir. Bu kadar emek veriyorsunuz inşallah en yakın zamanda toparlanırsınız çok geçmiş olsunSiz idrarinizi kontrol ediyormusunuz. Benimki sanki yine koyulasti. Bu balon bu gidisle beni pisman edecek sanirim. Cok cektiriyor bana. 1 ayi gecmesine ragmen
Çok geçmiş olsun evet bünye zayıflıyor maalesef.Evet, su tüketimi az oldugundan. Uyuyamadim gercekten. Sütün kabiz yaptigini bilmiyordum. Icmeyim ben. Ben aslinda kefir alacaktim, bide o dediginizi yapacaktim, bitürlü alamadim. Reflü oldum sanirim, bogazima mide asiti geliyor. Doktor simdi 3 gün protein shake ic dedi. Yemek yeme dedi. Bakalim. Midem dolu hissediyorum. Cok fazla yedimmi naptim acaba. Simdide grip oldum. Vucud zayif düstü herhalde
Mide koruyucuya ilgili ne dedi acabaCok sagolun. Protein shake bile icmekte zorlaniyorum. Korkuma gece su ictim yudum yudum. Baktim idrar biraz düzelmis. Midem birsey almaz oldu. Hayirlisi. 3 gün sonra doktorumu aramam lazim. Dene ve beni ara dedi.
Su az ictiginiz için idrar koyulasiyor. Benimde öyle oluyor arada. Suyu arttırın idrar normale döner. Kabızlık ve mide sindirme sorunu yaşıyorsunuz büyük ihtimalle.Siz idrarinizi kontrol ediyormusunuz. Benimki sanki yine koyulasti. Bu balon bu gidisle beni pisman edecek sanirim. Cok cektiriyor bana. 1 ayi gecmesine ragmen
Kabizlik için birsey dedi ki acaba. Pişman olmayın beslenme düzeni ve sindirme düzeni oturunca hersey normale döner.Cok sagolun. Protein shake bile icmekte zorlaniyorum. Korkuma gece su ictim yudum yudum. Baktim idrar biraz düzelmis. Midem birsey almaz oldu. Hayirlisi. 3 gün sonra doktorumu aramam lazim. Dene ve beni ara dedi.
Yudum yud7m içmeyi deneyin. Kabizliginiz geçse düzeltirsin aslinda.Cok sagolun. Protein shake bile icmekte zorlaniyorum. Korkuma gece su ictim yudum yudum. Baktim idrar biraz düzelmis. Midem birsey almaz oldu. Hayirlisi. 3 gün sonra doktorumu aramam lazim. Dene ve beni ara dedi.
beni yanlış anlamayın ama lavman yapmayı deneyin ve içinizdeki kötülükleri çıkarmaya çalışın. insallah düzeleceksiinizBen bugün kefir alayim, kabizlik düzelsin.