mide balonu hakkinda yardim

ayrica bir lokmayı 25 30 kez vs çiğniyorum. içinden sayıyorum 🤣saniye olarak 20 sn falan sürüyordur muhtemelen ama yeme süremi uzatmaya çalışıyorum elimden geldiğince.
birazdan yarın için beslenme çantamı hazırlayacağım
icerik;
sabah; 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim süzme peynir, 5 zeytin, 2 çeri domates, 1 salatalık
ara; 1 bardak laktozsuz süt
öğle; 6 kaşık semizotu yemeği, 4 kaşık ev yoğurdu
ara; 1 ceviz 1 tane nektarin
akşama da Allah kerim 😍

Bende cok tembelim ya. Sporla aram iyi degily. Bende 80 gr Solon daha sonra vegan 70 gr Puding kacamak olarak yedim 😂 bugün 790 kalori yedim. Cok doydum. Su pek icmedim ama

Merhaba ☺️ benim 11. Günüm 6 kilo vermişim şimdiye kadar. İyi gidiyor tıka basa bir doygunluk hissi yok ama abur cubura aşırı düşkün biriydim bu süreçte hiç canım istemedi en çok buna şaşırıyorum inşallah bu şekilde devam eder
Masallah 11 günde 6 kilo vermek bence çok iyi🤗 kaç kilo ile başladınız acaba

Evet ödem çoktu çoğu son zamanlarda aldığım kiloydu o yüzden kalıcı olmadı ama 80 altı zor benim için yeni başlıyor yani. Sadece balon değil rasping+ yürüyüşle destekliyorum
Çok iyi insallh istediğiniz kiloya kadar içersiniz. Suan daha başındasın ara ara dursklamalar olacaktır ama sabredin🤗🤗 hedef kaç kilo🙈

Kizlar bugün zar zor kabizlik azalaldi. Fakat sabah birden aci su (reflu) ile uyandim ve yaklasik 200 ml kustum. Boguluyordum nerdeyse. Bogazim yandi. Suan süt yudunluyorum ama icim hicbirsey almiyor. Kendimi sismis hissediyorum. Su bile icmekte iyice zorlaniyorum

Kizlar bugün zar zor kabizlik azalaldi. Fakat sabah birden aci su (reflu) ile uyandim ve yaklasik 200 ml kustum. Boguluyordum nerdeyse. Bogazim yandi. Suan süt yudunluyorum ama icim hicbirsey almiyor. Kendimi sismis hissediyorum. Su bile icmekte iyice zorlaniyorum
Geçmiş olsun. Miden kotuyse süt iyi gelmeyebilir bana hiç iyi gelmezdi bu durumda🙈🙈 Bende geceden beri ishal im. Ama öyle böyle değil. Nobetteydim yediğim birsey mi dokundu bilemedim🙈🙈midem çok bulandı ama kusamadim🙈🙈

Günaydın kızlar. Cyuma günki diyetisyen kontrolümde 4.5'i yağdan olmak üzere 6.5 kg vermişim. ama katı yemede çok iyi olmadığım için bu hafta da yumuşak sebzelerle geçireceğim. kabızlık için de doktor ilaç yazdı. 2. haftam böyle. :)

Bana süt iyi geldi sanki. Bakalim. Asit bigazima geldi aniden uyandirdi.

Isal bendede vardi, doktoruna söyle. Bendekide cok kötüydü. Su kaybina fazla ugrama. Belki seruma ihtiyacin olabilir.

Geçmiş olsun. Miden kotuyse süt iyi gelmeyebilir bana hiç iyi gelmezdi bu durumda🙈🙈 Bende geceden beri ishal im. Ama öyle böyle değil. Nobetteydim yediğim birsey mi dokundu bilemedim🙈🙈midem çok bulandı ama kusamadim🙈🙈
bende geceyi ishalle geçirdim uyanıp uyanıp. ne dokundu bilemiyorum tabi. Su an çok şükür daha iyiyim. sabah yine laktozsuz süt ile yulaf yedim içine 1.5 ceviz ve 1 yemek kaşığı kuru üzüm koyarak. sonrasi bir şekersiz Türk kahvesi ve şu anda ayran yudumluyorum. yaklasik 500 ml de su içmişimdir. görenler zayifladigimi anlıyor hele söyle bi 10 veya 15kg vereyim insallah daha da belli olacak

X