- 31 Ekim 2015
- 1.025
- 364
-
- Konu Sahibi izmirlikatip
Evet bende de varTesekkürler. Sizdede balon varmiydi?
Yok bir kerelik yapıyorsunuz2 kuru erik,, 2 kayisi, iki kuru inciri kaynatip iki gün mü icecegim? Tam okuyamadim yaziyi
Büyük ihtimalle.onlardan yeme düzende olusunca daha rahatlarsın insallahBirazcik bulandi. Sivi katiyi karistirdim bide hapdan ötürü. Ama kusmadim. Kabiz var ama
Bu tarihte güzel aslinda ara öğün olarak kefir icebilseniz oda güzel geliyor bagirsak calistiriyor2 kuru erik,, 2 kayisi, iki kuru inciri kaynatip iki gün mü icecegim? Tam okuyamadim yaziyi
evet listemde bu örnekte var veya yumurtalı peynirli ekmeksiz kahvaltı şeklinde örnekte var. ben yulafi bu haliyle seviyorum ve bugün kendime yumurta haşlamak istemediğim için yulaf yiyeyim dedimDiyet listesi mi bu şekilde siz mi böyle yiyorsunuz acaba. Kuruyemisler rahatsız ediyo beni
Faydasını görürsünüz inşallahOzaman ben alayim yarin malzemeleri.
Merhaba sizin kaçıncı gün kaç kilo verdiniz nasıl gidiyor suandaFaydasını görürsünüz inşallah
Ayranda probiyotik olarak iyi ama kefir kesinlikle bende ise yarıyorSuan ayran yudumlayim dedim. Oda belki yatar
MerhabaMerhaba sizin kaçıncı gün kaç kilo verdiniz nasıl gidiyor suanda
88 kiloyla başladım
masallah çok iyi vermişsinizMerhababenim 11. Günüm 6 kilo vermişim şimdiye kadar. İyi gidiyor tıka basa bir doygunluk hissi yok ama abur cubura aşırı düşkün biriydim bu süreçte hiç canım istemedi en çok buna şaşırıyorum inşallah bu şekilde devam eder