- 29 Nisan 2023
- 1.355
- 2.628
- 36
-
- Konu Sahibi izmirlikatip
Cok güzel. Insallah hepimiz verecegiz
Teşekkürler emeklerimiz boşa gitmez inşallahmasallah çok iyi vermişsiniz
AminTeşekkürler emeklerimiz boşa gitmez inşallah
Masallah 11 günde 6 kilo vermek bence çok iyiMerhababenim 11. Günüm 6 kilo vermişim şimdiye kadar. İyi gidiyor tıka basa bir doygunluk hissi yok ama abur cubura aşırı düşkün biriydim bu süreçte hiç canım istemedi en çok buna şaşırıyorum inşallah bu şekilde devam eder
Odeminiz çok mu oluyodu acaba88 kiloyla başladım
Evet ödem çoktu çoğu son zamanlarda aldığım kiloydu o yüzden kalıcı olmadı ama 80 altı zor benim için yeni başlıyor yani. Sadece balon değil rasping+ yürüyüşle destekliyorumOdeminiz çok mu oluyodu acaba
Çok iyi insallh istediğiniz kiloya kadar içersiniz. Suan daha başındasın ara ara dursklamalar olacaktır ama sabredinEvet ödem çoktu çoğu son zamanlarda aldığım kiloydu o yüzden kalıcı olmadı ama 80 altı zor benim için yeni başlıyor yani. Sadece balon değil rasping+ yürüyüşle destekliyorum
60-65 idealdir benim içinÇok iyi insallh istediğiniz kiloya kadar içersiniz. Suan daha başındasın ara ara dursklamalar olacaktır ama sabredinhedef kaç kilo
Bende 67 altina inemem diyordum60-65 idealdir benim içinsizin hedefiniz kaç
Ay görürsünüz inşallahBende 67 altina inemem diyordumimkansız gibi görülen herseyi basaracagiz insallah. benim hedef 53 kilo ama olur muyum emin degilim
Kesinlikle sabır önemliAy görürsünüz inşallahisteyip de olmayacak şey yok sabırlı olmak lazım
çok haklı yoeum, böyle olunca vücut sarkması falan da kaçınılmaz oluyor;(lütfen kızmayın ama profesyonel bir beslenme detsteği ve sporla kilo verseniz?
çok hızlı kilo verince vücut daha da bozuluyor
naçizane tavsiye verdim kusura bakmayın
Geçmiş olsun. Miden kotuyse süt iyi gelmeyebilir bana hiç iyi gelmezdi bu durumdaKizlar bugün zar zor kabizlik azalaldi. Fakat sabah birden aci su (reflu) ile uyandim ve yaklasik 200 ml kustum. Boguluyordum nerdeyse. Bogazim yandi. Suan süt yudunluyorum ama icim hicbirsey almiyor. Kendimi sismis hissediyorum. Su bile icmekte iyice zorlaniyorum
bende geceyi ishalle geçirdim uyanıp uyanıp. ne dokundu bilemiyorum tabi. Su an çok şükür daha iyiyim. sabah yine laktozsuz süt ile yulaf yedim içine 1.5 ceviz ve 1 yemek kaşığı kuru üzüm koyarak. sonrasi bir şekersiz Türk kahvesi ve şu anda ayran yudumluyorum. yaklasik 500 ml de su içmişimdir. görenler zayifladigimi anlıyor hele söyle bi 10 veya 15kg vereyim insallah daha da belli olacakGeçmiş olsun. Miden kotuyse süt iyi gelmeyebilir bana hiç iyi gelmezdi bu durumdaBende geceden beri ishal im. Ama öyle böyle değil. Nobetteydim yediğim birsey mi dokundu bilemedim midem çok bulandı ama kusamadim