mide balonu hakkinda yardim

bu balon çok farklı bir deneyim kesinlikle. bende yiyebilecek gibi hissediyorum kendimi. yiyorum gibi geliyor ama sanırım yiyemiyorum anlamıyorum. aklım inanılmaz karışık🤣 ayıptır söylemesi dün mangal yaptık. ben normalde 4 5 kofte 45 kanat 2 3 tavuk sis vs yerdim yanına 2 3 bardak kolay içer lavaş da sarardim bir kısmını. fakat dün 1 köfte 1 kanat 2 şiş yedim. sisler çok minik minik çok az yani çocuk bile 7 8tane yer o kadar küçük. az biraz tandır lavaş yedim üç dört yudum da kola ve şaşırtıcı ki doydum. sonra rahatsız bile oldum. ayrica bir insan aynı anda hem kabiz hem ishal olabilir mi? olabiliyormuş balon gerçekten farklı bir deneyim.

bu balon çok farklı bir deneyim kesinlikle. bende yiyebilecek gibi hissediyorum kendimi. yiyorum gibi geliyor ama sanırım yiyemiyorum anlamıyorum. aklım inanılmaz karışık🤣 ayıptır söylemesi dün mangal yaptık. ben normalde 4 5 kofte 45 kanat 2 3 tavuk sis vs yerdim yanına 2 3 bardak kolay içer lavaş da sarardim bir kısmını. fakat dün 1 köfte 1 kanat 2 şiş yedim. sisler çok minik minik çok az yani çocuk bile 7 8tane yer o kadar küçük. az biraz tandır lavaş yedim üç dört yudum da kola ve şaşırtıcı ki doydum. sonra rahatsız bile oldum. ayrica bir insan aynı anda hem kabiz hem ishal olabilir mi? olabiliyormuş balon gerçekten farklı bir deneyim.
Bende guatra ve baska hormonel problemlerde var. Onlardan ötürü metabolizmam cok yavas. Vallaha yedikten sonra fena rahatsiz oluyorum bazen. Antibiotigi suyla mecbur aliyorum yemek yerken mecbur, buyüzdende berbat rahatsizim. Kabizimda

Bende guatra ve baska hormonel problemlerde var. Onlardan ötürü metabolizmam cok yavas. Vallaha yedikten sonra fena rahatsiz oluyorum bazen. Antibiotigi suyla mecbur aliyorum yemek yerken mecbur, buyüzdende berbat rahatsizim. Kabizimda
Dr size sıvı ve katı ayrımı verdi mi mesela yemeklerden yarım saat önce sıvı alımını kesin gibi...

bir de çok çiğnemek gerekiyor kabızlığı önlemek için onu yapıyor musunuz? yani bir yemek 20 dk dan önce bitmemeli gibi.

bir de çok çiğnemek gerekiyor kabızlığı önlemek için onu yapıyor musunuz? yani bir yemek 20 dk dan önce bitmemeli gibi.
Sivi ve kati ayrimi önemli, fakat ilac aldigim icin mümkün degil. Antibiotik yemekle yutmam lazim tabiki suyla. Evet 20 dk sürmesi lazim ama ben 20 dk tutturamiOrum. Ama cok cignemeye calisiyorum. Ben sanki bu balondan cok cektim 😂 hayirlisi. Sabah bir yumurtayla lor peyniri tavada yaptim bide iki isirimlik muz yedim yoksa Antibiotikin tadi agzimda aci kaliyor. Neyseki bugün son. Yarinda guatra ilaclarima tekrar baslayacagim.

Sivi ve kati ayrimi önemli, fakat ilac aldigim icin mümkün degil. Antibiotik yemekle yutmam lazim tabiki suyla. Evet 20 dk sürmesi lazim ama ben 20 dk tutturamiOrum. Ama cok cignemeye calisiyorum. Ben sanki bu balondan cok cektim 😂 hayirlisi. Sabah bir yumurtayla lor peyniri tavada yaptim bide iki isirimlik muz yedim yoksa Antibiotikin tadi agzimda aci kaliyor. Neyseki bugün son. Yarinda guatra ilaclarima tekrar baslayacagim.
bende sabah 4 kaşık yulaf 7 tane vs çiğ fındık 1 muz bir bardağa yakin laktozsuz süt ile kahvaltımı yaptım. gayet iyiyim hafta sonları su içmeyi biraz ihmal ediyorum henüz ciddi bir su içmedim maksimum 2 bardaktir

bende sabah 4 kaşık yulaf 7 tane vs çiğ fındık 1 muz bir bardağa yakin laktozsuz süt ile kahvaltımı yaptım. gayet iyiyim hafta sonları su içmeyi biraz ihmal ediyorum henüz ciddi bir su içmedim maksimum 2 bardaktir
Ben cok su icemiyorum. Ugrasiyorum ama nedense 2 litreyi asla bulmuyor. Yulafda güzel oluyor. Bende balondan önce yerdim yulaf muz ve bazen cilekle süt karisimi.

Haha haha aynı ben🤣🤣 bende dun mangalda köfte yaptik onuda lavaş sardik durum yaptik onun yedim(lavaş hepsini yememdim ama) mideme oturdu resmen kahvaltı yapmamıştım akşam yemeğine yemedim ama regly olunamaz galiba ağzım hiç durmadı surekli kurabiye kemirdim durdum arada marsmelow bile yedim🙈🙈 kalori olarak 1200u asmadim ama midem şişti darladi beni. Balon olmasa neler neler yerdim kimbilir🙈🙈 kabızlık ishal durumu bencede var maalesef🙈🙈

Kabızlık icin diyetisyen önerisi oldu mu söze acaba. Kabızlık gerçekten sorun. Yediklerinizi sindiremem3k ve yemek sonrası rahatsızlık bundandı kaynaklanabiliyor. Ben hem kendimde hem hastalarda Bi sorunu görüyorum. Kabiz olduğum zaman midem yediklerimi kabul etmiyor çünkü yemekler sindirimin devamına ilerleyemiyor

Ben cok su icemiyorum. Ugrasiyorum ama nedense 2 litreyi asla bulmuyor. Yulafda güzel oluyor. Bende balondan önce yerdim yulaf muz ve bazen cilekle süt karisimi.
2 litre yine iyiymis ben su içmeyi oturacağım normalde güzel içerdim şimdi yudum yudum içmeyi unutuyorum yada modem dolu diye icemiyorum.

Suan mideniz nasıl kusma yok dimi yada kusma hissi

Diyet listesi mi bu şekilde siz mi böyle yiyorsunuz acaba. Kuruyemisler rahatsız ediyo beni🙈

Birazcik bulandi. Sivi katiyi karistirdim bide hapdan ötürü. Ama kusmadim. Kabiz var ama
Merhaba kabızlık bende de oldu diyetisyenim bi tarif verdi onunla düzeldi. 2 kuru kayısı 2 kuru erik 2 gün kusuru 2 kuru inciri 1 bardak suyla kaynatın. Kaynadıktan sonra içine keten tohumu koyup için. Kefir de eklersen daha iyi olur dedi ama ben eklemedim. Bir deneyin siz de belki iyi gelir size de

Merhaba kabızlık bende de oldu diyetisyenim bi tarif verdi onunla düzeldi. 2 kuru kayısı 2 kuru erik 2 gün kusuru 2 kuru inciri 1 bardak suyla kaynatın. Kaynadıktan sonra içine keten tohumu koyup için. Kefir de eklersen daha iyi olur dedi ama ben eklemedim. Bir deneyin siz de belki iyi gelir size detes
Tesekkürler. Sizdede balon varmiydi?

X