- 29 Nisan 2023
- 1.402
- 2.715
- 53
- 37
- Konu Sahibi izmirlikatip
-
Insallah. Benimde amacim tabiki seneye zayif dolasmakah bende dondurmayı bırak yaz ayında kışın bile yerim hastalık korkusuna rağmen. fakat tam 16 gündür tadına bile bakmadım. mutlaka bi ara yiyeceğim ama şu an önceliğim 8 li rakamlara ulaşmak. sonra 7 ve 6 ☻️☻️☻️ah yolum çok uzun ama sonu keyifli insallaj
seneye ise hedefiniz çok iyi ben 6 veya 7 aya ideal kiloma kavusayim diyorum sanirim o sebeple stres olup moral bozuyorum. halbuki acelem ne değil mi zaten 3 4 senedir şişmanım yaniInsallah. Benimde amacim tabiki seneye zayif dolasmak
Çikolatalı yemiştimDondurmanin cesitine bagli. Soft beyaz dondurma mesela okadar cok degil kalorisi. Cikolata cipsden 10 kat iyi dondurma. Dondurmayi bende severim yazin
Aman aman insallah bisey olmaz. Bugün mide koruyucusu 20 mg düstü. 80 mg cok rahatsiz ediyordu beni. Öglen yersiniz ozaman.Çikolatalı yemiştimsuan midem bu tuhaf midemi rahatsiz etti galiba kahvaltı yapamadim
Ben ara ara bir iki çay kaşığı aliyordum soguk soguk modemi rahatlıyorum aslinda ama dün geceki dokundu galibaah bende dondurmayı bırak yaz ayında kışın bile yerim hastalık korkusuna rağmen. fakat tam 16 gündür tadına bile bakmadım. mutlaka bi ara yiyeceğim ama şu an önceliğim 8 li rakamlara ulaşmak. sonra 7 ve 6 ☻️☻️☻️ah yolum çok uzun ama sonu keyifli insallaj
Sizinkide yillik. Oyüzden hic gerek yok kendinizi strese sokmaya. Gönül ister tabiki ama zorlamaya gerek yok. Rahat olun, yavas yavas verin ama saglikli verinseneye ise hedefiniz çok iyi ben 6 veya 7 aya ideal kiloma kavusayim diyorum sanirim o sebeple stres olup moral bozuyorum. halbuki acelem ne değil mi zaten 3 4 senedir şişmanım yani
Hala cay kasiklami yiyorsunuz genelde? Ben eridigi icin yiyebiliyorum dondurmayiBen ara ara bir iki çay kaşığı aliyordum soguk soguk modemi rahatlıyorum aslinda ama dün geceki dokundu galiba
Ben hala 40 mg aliyorum unutmazsamAman aman insallah bisey olmaz. Bugün mide koruyucusu 20 mg düstü. 80 mg cok rahatsiz ediyordu beni. Öglen yersiniz ozaman.
Yok yok ben çok yememek için oyle yiyorumHala cay kasiklami yiyorsunuz genelde? Ben eridigi icin yiyebiliyorum dondurmayibende sorunmu var acaba.
Yemekleri normal.kasukla yiyorum. Bir buçuk çay bardağı kadar yiyebiliyorum sulu yemekleri geneldeHala cay kasiklami yiyorsunuz genelde? Ben eridigi icin yiyebiliyorum dondurmayibende sorunmu var acaba.
Kendinizi Strese sokmayın zaten stres sebebi ilede kilo veremiyorduk. Bu kiloları birkaç ayda almadık birkaç ayda veremeyecegizseneye ise hedefiniz çok iyi ben 6 veya 7 aya ideal kiloma kavusayim diyorum sanirim o sebeple stres olup moral bozuyorum. halbuki acelem ne değil mi zaten 3 4 senedir şişmanım yani
Doktor demisti 1 ay sonra 20 mg düsür diyeBen hala 40 mg aliyorum unutmazsam
Aliyorum pazartesi doktora gidicem bakalimSen mide koruyucu almiyormusun
Git cok önemli. Bende bakteri olusmustu midede. Antibiotik aliyorum. Ama kusmaktan ve isalden. Cok kusuyordum yada isal oluyordumAliyorum pazartesi doktora gidicem bakalim
ay ben mide koruyucuyu hiç içmiyorum unutuyorum bi ilk üç gün içtim bi de bugün içtimGit cok önemli. Bende bakteri olusmustu midede. Antibiotik aliyorum. Ama kusmaktan ve isalden. Cok kusuyordum yada isal oluyordum
Aman ic önemli, yoksa balon ve miden zarar görebiliray ben mide koruyucuyu hiç içmiyorum unutuyorum bi ilk üç gün içtim bi de bugün içtimicmem Lazim saatimi kurayim da içeyim bari. benim midem de sürekli sanki böyle usutmusum de bulanıyor gibi bir rahatsızlık halinde. tabi yapacak bisey yok
au önce Cornetto soft gömdüm. Ama külahini yemedimYemekleri normal.kasukla yiyorum. Bir buçuk çay bardağı kadar yiyebiliyorum sulu yemekleri genelde
Benimde oyleydi son zamanlarda daha iyi hele bugün öğleden sonra herseyi yiyebilecek gibiydimay ben mide koruyucuyu hiç içmiyorum unutuyorum bi ilk üç gün içtim bi de bugün içtimicmem Lazim saatimi kurayim da içeyim bari. benim midem de sürekli sanki böyle usutmusum de bulanıyor gibi bir rahatsızlık halinde. tabi yapacak bisey yok
Ben kulağınıza yemiştim geçen aksamau önce Cornetto soft gömdüm. Ama külahini yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?