mide balonu hakkinda yardim

ah bende dondurmayı bırak yaz ayında kışın bile yerim hastalık korkusuna rağmen. fakat tam 16 gündür tadına bile bakmadım. mutlaka bi ara yiyeceğim ama şu an önceliğim 8 li rakamlara ulaşmak. sonra 7 ve 6 ☻️☻️☻️ah yolum çok uzun ama sonu keyifli insallaj

Insallah. Benimde amacim tabiki seneye zayif dolasmak

Ben ara ara bir iki çay kaşığı aliyordum soguk soguk modemi rahatlıyorum aslinda ama dün geceki dokundu galiba

seneye ise hedefiniz çok iyi ben 6 veya 7 aya ideal kiloma kavusayim diyorum sanirim o sebeple stres olup moral bozuyorum. halbuki acelem ne değil mi zaten 3 4 senedir şişmanım yani
Sizinkide yillik. Oyüzden hic gerek yok kendinizi strese sokmaya. Gönül ister tabiki ama zorlamaya gerek yok. Rahat olun, yavas yavas verin ama saglikli verin

seneye ise hedefiniz çok iyi ben 6 veya 7 aya ideal kiloma kavusayim diyorum sanirim o sebeple stres olup moral bozuyorum. halbuki acelem ne değil mi zaten 3 4 senedir şişmanım yani
Kendinizi Strese sokmayın zaten stres sebebi ilede kilo veremiyorduk. Bu kiloları birkaç ayda almadık birkaç ayda veremeyecegiz bende sabah uyanayım eski halime döneyim istiyorum ama sizinki 1 senelikti dimi. 6 7 aya baya vermiş olursunuz bence. Benimki 6 aylik 4.5 ay kaldı ama ben stres yapmiyorum nedense inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız sarmadan. Ben yumuşak bisi oldum simdiden sarkacakmisim gibi hissediyorum (Normaldede yumuşaktim) spora vakit oldukça gidiyorum ama yetersiz geliyor.

Git cok önemli. Bende bakteri olusmustu midede. Antibiotik aliyorum. Ama kusmaktan ve isalden. Cok kusuyordum yada isal oluyordum
ay ben mide koruyucuyu hiç içmiyorum unutuyorum bi ilk üç gün içtim bi de bugün içtim icmem Lazim saatimi kurayim da içeyim bari. benim midem de sürekli sanki böyle usutmusum de bulanıyor gibi bir rahatsızlık halinde. tabi yapacak bisey yok

Aman ic önemli, yoksa balon ve miden zarar görebilir

Benimde oyleydi son zamanlarda daha iyi hele bugün öğleden sonra herseyi yiyebilecek gibiydim mide koruyucu önemli gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…