- 31 Ekim 2015
- 1.025
- 364
- Konu Sahibi izmirlikatip
Evet, yazalim daha iyi olur, motive oluruz birlikte. Sen kac mg kullanacaksin o ilactan? Bide balon takildiktan sonrada kullanmalimisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
40 mg olandan sabah akşam aç karna dedi sanırım kullanılıyor sonrasında daEvet, yazalim daha iyi olur, motive oluruz birlikte. Sen kac mg kullanacaksin o ilactan? Bide balon takildiktan sonrada kullanmalimisin
Neden :)) hangi doktora taktıracaksınız?Arkadaslar ben korkmaya basladim
Anladım inşallah herşey yolunda gider sizin operasyon tarihi ne zamandı?Merhaba Brokilo, Almanyada bir uzmana. Aslinda Türkiyede düsündüm daha uygun diye ama hep pahali söylpyorlar hemde bu balon isi biraz riskli. Birsey olursa aniden ucaga atlayip gelememde.
Bence tatilini yap ye iç son kez öyle yaptır balondan hemen sonra tatile gitmek zor gelebilir belki miden hassas iseah hayırlı olsun sizde benden önce olacaksınız ta Aralık ayında antalyaya tatil için rezervasyon yaptırmıştık böyle bisey yapacak olsam vallahi almazdım ama şu an yapacak bisey yok bekleyeceğim 26 mayısı
Sizin içinde hayırlısı olsun. Gelsin eksilerCok sagolun. Ben cok düsündüm. Balonda yinede Almanyada karar kildim. Balon oldugu icin, hemen reaksiyon vermem lazim birsey olursa diye. Izmitlikatip burada trde ki fiyat sorulmaz gercekten. Üc yil evel lazet sormustuk, 1500 Euro istediler, bizide enai sandilar sanirim. Almanyada bile 1800-2000 euro . Bizi üzüyorlar. En iyisi direk olarak akrabalara sordurmak. Sizinki 6 aylikmi 12 aylikmi?
Dr uygulamaları değişiyor, ben hiç ilaç almadım oncesinde aklınıza koyduysan yaptırın gitsin. Bende çok korkuyordum midem çok hassas olduğu icin( çok çabuk bulanır, yemeklerden rahatsız olur ama ona rağmen herseyi yerdim) ve işin içinde olmama ragmen ilk günler çok zor geçti mideme giren kramp ve ogurtuden kusmadan uyuyamadım resmen. Bugün 7.günüm ogunleri az yiyorum. Açıklıyorum suan. Gerci yemekten korkuyorum birazda. Midemde hala ara ara kramp oluyor. Bazen çok rahatsiz oluyorum ama daha iyiyim. Birkaç güne dahada iyi olurum diye düşünüyorum insallahEvet, balonu takinca 2 ay almam lazim benim doktora göre. Bencede fark ediyor doktordan doktora. Hayirlisi olur insallaz, hem sabirsizim hemde korkuyorum
Pazartesi günü 24 saat nobetim var inşallah sorunsuz calisabilirimMerhabalar, tesekkürler. Ise basladinizmi acaba? Gerci Homeoffice deyim susira.
Evet mide koruyucu, mide bulantısı icin ve spazm önleyici ilaçlar verildi. Ben ilk günler onlarida kustugum icin damaryolu ile verildi birkaç günPeki siz balondan sonra ilac aldinizmi. Evet ya benimde mide rahatsiz
İlk iki günün durumuna göre anlarsınız kendinizi, eğer kötü olursanız mutlaka de ile görüşün gerekirse iv tedavi yani serum ile tedavi isteyin kendinize daha hızlı gelirsiniz. Ben cocuklarla Farklı bir şehire annemin yanına geldim 1 hafta rapor alıp kendime güvenemediğim için.Napcam ben ya. Cuma verecekler pazartesi calisiyorum. Evden ama acaba calisabilecekmiyim
EvetSaglikcimisin?