mide balonu hakkinda yardim

est niye kızayım? şöyle ki dogum yapalı mart ayında 3 yıl bitti ve ben doğum yaptığım kilodayim maalesef... denemediğin diyet yapmadigimsppr kalmadı ama sonuç yok. metabolizmam inanılmaz yavaş ve ben bu diyet ve sporla normal insanların ayda 4 5 kg vereceği halde ben sadece 1 kg verebiliyorum. tabi sinirlenip yiyince de o 1 kg da otomatik olarak direkt geri geliyor. yani anlayacağınız maalesef başarılı olamıyorum ve 3 seneyi geçmesine rağmen hala aynı halde oluşum hem beni mental anlamda hem bedenen çok yordu. aletli pilatesler, çok fazlaca diyetisyenler neler neler....olmuyorrrrrrr
çok sevindim kızmamanıza
elbette haklısınız o zaman umarım kısa zamanda ideal kilonuza ulaşırsınız 🙏🏻
olmazsa da çook iyi bir dr de lipo denersiniz
geçmiş olsun şimdiden

heyecanla surecinizi bekliyorum. lütfen paylaşın. selamlar
Bugün 4.günüm düne göre daha iyiyim. Kusmadim. Mideme hafif hafif kramp giriyor ama dayanilmayacak kadar değil. Bugün sütlü kahve, az tavuk suyu çorba, meyvesini ve az çay içebildim. Kefir azicik içtim midem rahatsız olduğu için biraktim. Tartıya ciktim hala aynı kilodayim ama bendeki kilo inatçı ve biraz zor gidecek galiba.

Izmirlikatip, ben almanyadayim. Burada yaptiracagim. Daha pahali tabiki burada malesef. Ben ayarlanabileni yaptiriyorum 12 aylik. Arada volum ekleyebiliyorsun. Düsündüm TRdemi taktirsam diye, fakat ilginc tarafi TRde 2500 dolar civari istiyorlar ve bide bu balon ya birsey falan olursa kime nasil gideyim diye düsündüm almanyada karar kildim. Izmirlikatip, sen izmirdemi yasiyorsun?

Izmirlikatip, ben almanyadayim. Burada yaptiracagim. Daha pahali tabiki burada malesef. Ben ayarlanabileni yaptiriyorum 12 aylik. Arada volum ekleyebiliyorsun. Düsündüm TRdemi taktirsam diye, fakat ilginc tarafi TRde 2500 dolar civari istiyorlar ve bide bu balon ya birsey falan olursa kime nasil gideyim diye düsündüm almanyada karar kildim. Izmirlikatip, sen izmirdemi yasiyorsun?
evet Şaziye hanim ben izmirdeyim bana 25.000 tl fiyat verdiler. 500 ml sıvı doldurulan bana uygulanacak olan da. endoskopik yöntemle yapılacak. size fiyatı bayagi abartmışlar. 25.000 tl maksimum 1200 euro falan yapar yanlış değilsem, 2500 dolar 50 bin nerdeyse abartmasinlar ya düşman misiniz bu nedir böyle

Biliyormusuz Izmirlikatip, hep böyle yapiyorlar bize, Pskolojimizi bozuyorlar, biz cok üzülüyoruz, artik korkuyoruz birsey sormaya, numaranizi istyiorlar ve fiyatlari abartili söylüyorlar. Bizde korkar olduk. Burada baya pahali, 4 bin euro civarinda benim taktirmak istedigim balon. Spatz 3, ENDOSKOPİK buda 13 aylik, ama mesela 6 ay sonra balon etkiyi kayip etti diyelim, balonu cikartmadan sisirebiliyorlar

Biliyormusuz Izmirlikatip, hep böyle yapiyorlar bize, Pskolojimizi bozuyorlar, biz cok üzülüyoruz, artik korkuyoruz birsey sormaya, numaranizi istyiorlar ve fiyatlari abartili söylüyorlar. Bizde korkar olduk. Burada baya pahali, 4 bin euro civarinda benim taktirmak istedigim balon. Spatz 3, ENDOSKOPİK buda 13 aylik, ama mesela 6 ay sonra balon etkiyi kayip etti diyelim, balonu cikartmadan sisirebiliyorlar
evet pahaliymis yani benim fiyat aldigim yerle bir görüşün isterseniz geçen paylaşım yapmışlardı almanyadan misafirimiz geldi vs diye ama tabi bilemiyorum da... benimki de 12 aylikmis bakalim insallah hepimiz hedefimize ulaşırız bu paraya ve strese deger

Cok sagolun. Ben cok düsündüm. Balonda yinede Almanyada karar kildim. Balon oldugu icin, hemen reaksiyon vermem lazim birsey olursa diye. Izmitlikatip burada trde ki fiyat sorulmaz gercekten. Üc yil evel lazet sormustuk, 1500 Euro istediler, bizide enai sandilar sanirim. Almanyada bile 1800-2000 euro ☺️. Bizi üzüyorlar. En iyisi direk olarak akrabalara sordurmak. Sizinki 6 aylikmi 12 aylikmi?

Dün doktorum aradi. Simdiden mide koruciya basla istersen dedi. Mide balonunda koruyucu lazim dedi. Sizin doktorda öyle birsey dedimi? Benimki 12 mayista. Sizi bilgendiririm tabiki 🥰

Dün doktorum aradi. Simdiden mide koruciya basla istersen dedi. Mide balonunda koruyucu lazim dedi. Sizin doktorda öyle birsey dedimi? Benimki 12 mayista. Sizi bilgendiririm tabiki 🥰
bana öyle onu kullan vs demediler. hatta hususi sordum yok kullanmaya gerek dediler. muhtemelen Dr dan Dr a uygulama farklı oluyor diyedir

Evet, balonu takinca 2 ay almam lazim benim doktora göre. Bencede fark ediyor doktordan doktora. Hayirlisi olur insallaz, hem sabirsizim hemde korkuyorum 😀

ah hayırlı olsun sizde benden önce olacaksınız 😃 ta Aralık ayında antalyaya tatil için rezervasyon yaptırmıştık böyle bisey yapacak olsam vallahi almazdım ama şu an yapacak bisey yok bekleyeceğim 26 mayısı
Olsun geç olsun güç olmasın canım bol bol yazalım birbirimize çok heycanlıyım 😊

X