- 29 Nisan 2023
- 1.402
- 2.715
- 53
- 37
- Konu Sahibi izmirlikatip
-
tavuklu çorba yaptım ben mercimek çorbası. bi de güzelce blenderdan geçirdim içinde tavuk olduğu bile belli değil. içtim iyi geldi. birazdan bi ayran ara öğünü yaparım. insallah yarın da pureye gecicem... biorta yolu bulup normale dönsekBenim hic sosyal medyam yokalikoymasini istemiyorum diye hic acmadim. Mide bulantisi olur bende mesel sarmisagi balondan öncede fazla kacirirsam midem yanar ve bulanir. Bende sevindim balonu kabul ettigini. Ama yinede vitaminsizlikten vs den korkuyorum, dikkat etmek lazim. Bugün birsey yiyemedim.
Allah iyilik versin inşallah. kac gün olmuştu ve tartiliyor musunuz son durumunuz nedir kilo olarak? ilk bir ay kusma olur diye yorumlar hep var tabi keşke olmasa...Bende disardan corba söyledim. Az öncede bütün sivi kustum yine. Neoluyor ya, neden böyle oldu. Biyerde hata ediyorum ben
aramızda tam iki hafta var benimde cuma günü 1.haftam bitecekSagol. Amin hepimize. Cuma günü 3 hafta olacak. 6,5 kg a yakin vermisim. Genelde hergün tartilisiyorum, dikkaten kacmasin diye. Evet bazen yediklerimi iki üc saat sonra cikariyorum
nerelerdesinizBirseyler yiyor musunuz. Once şu için hala devam ederse ayran çorba gibi bisey yiyin bence. Ben öyle yapiyorum
tartimin pili yok aslında hemen temin edebilirim ama az vermişsem motivasyonum düşer korkuyorum. beklemeye karar verdim bakalim dayanabilecek miyim çünkü bayağı bi gün varOda iyimisben gözden kacirmamak icin tartiliyorum. Sende kesin vermisindir. Mutlaka. Bisey yedigin yokki
evet evet diyetisyende başlangıç kilomun şokunu 2 hafta sonra giden kilo mutluluğu ile kutlayayım bari insallah çok amin. şimdi son ara öğünüm ayranimi içip bir uykuya geçelimKesin gitmistir. Bekle sürpriz olsun
Siz hala kusuyor olmanız normal miAfiyet olsun. Ben yatamiyorum. Yediklerim cikar diye korkuyorum. 2-3 saat bekleyim.
Bugün mesaideydim cocuklar hasta derken giremedim yogunluktan. Instada takip ediyorum seni suan beyazkelebekt hesabimnerelerdesiniz
evettt gördümBugün mesaideydim cocuklar hasta derken giremedim yogunluktan. Instada takip ediyorum seni suan beyazkelebekt hesabim
Protein tozlarinin iclerinde vitamin desteği oluyo o bile yeterli olur korkmayın. Gerekirse diyeyisyen ile görüştüğunüzde belirtin extra takviye onerebilir. Ben dün gece basladim protein tozuna 200 ml süt ile karıştırdım ve yarısını bile icemedimBenim hic sosyal medyam yokalikoymasini istemiyorum diye hic acmadim. Mide bulantisi olur bende mesel sarmisagi balondan öncede fazla kacirirsam midem yanar ve bulanir. Bende sevindim balonu kabul ettigini. Ama yinede vitaminsizlikten vs den korkuyorum, dikkat etmek lazim. Bugün birsey yiyemedim.
Cok güzel gitmis. Kabızlık sorunu yasiyo musunuz acabaSagol. Amin hepimize. Cuma günü 3 hafta olacak. 6,5 kg a yakin vermisim. Genelde hergün tartilisiyorum, dikkaten kacmasin diye. Evet bazen yediklerimi iki üc saat sonra cikariyorum
Yaa sizin icin çok guzel supriz olur. Ben sabredemezdim büyuk ihtimalle. Hatta bir hata sonra kendi evindeki tarti ile tartildim inanamadim kilo verdigime arkadasimdada tartildim. Kendimi kilo veremiyoruma o kadar adapte etmisim kievet evet diyetisyende başlangıç kilomun şokunu 2 hafta sonra giden kilo mutluluğu ile kutlayayım bari insallah çok amin. şimdi son ara öğünüm ayranimi içip bir uykuya geçelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?