mide balonu hakkinda yardim

bazı insanlar midesinden zaten hep sorunludur bilirsiniz. atıyorum fazla kaçırsa istifra eder, midesi sürekli eksir, ne bileyim çok gaz problemi vardır vs vs vs. hamd olsun bende hic biri yoktu. hatta masallah diyeyim iki hamileligim bile prensesler gibiydi. istifra ettiğimi bilmem. balon takıldı midemde garip bir his dolu desem değil, hafif hafif hep bir bulantı... düzeleceğini umut ediyorum çünkü bundan başka çarem yok. yine şükür ki midesi kabul etmeyenler grubuna girmedim. o zaman hem emeğime, hem hayallerime hemde verdiğim paraya üzülürdüm. insallah süreci en iyi şekilde geçirir ve yaglarimizdan patır patır kurtuluruz. kendimi motive etmek ve yediklerimi not etmek için instagram açtım. katılmak isteyen bakabilir. mide_balonu_seruvenim

Benim hic sosyal medyam yok alikoymasini istemiyorum diye hic acmadim. Mide bulantisi olur bende mesel sarmisagi balondan öncede fazla kacirirsam midem yanar ve bulanir. Bende sevindim balonu kabul ettigini. Ama yinede vitaminsizlikten vs den korkuyorum, dikkat etmek lazim. Bugün birsey yiyemedim.

tavuklu çorba yaptım ben mercimek çorbası. bi de güzelce blenderdan geçirdim içinde tavuk olduğu bile belli değil. içtim iyi geldi. birazdan bi ayran ara öğünü yaparım. insallah yarın da pureye gecicem... biorta yolu bulup normale dönsek

Sagol. Amin hepimize. Cuma günü 3 hafta olacak. 6,5 kg a yakin vermisim. Genelde hergün tartilisiyorum, dikkaten kacmasin diye. Evet bazen yediklerimi iki üc saat sonra cikariyorum

Sagol. Amin hepimize. Cuma günü 3 hafta olacak. 6,5 kg a yakin vermisim. Genelde hergün tartilisiyorum, dikkaten kacmasin diye. Evet bazen yediklerimi iki üc saat sonra cikariyorum
aramızda tam iki hafta var benimde cuma günü 1.haftam bitecek ben henüz hiç tartilmadim ama karın çevremden anlıyorum gidiyor. 2.hafta kontrolüne kadar tartilmayayim diyetisyen kontrolünde sürpriz olsun diyorum bakalim dayanabilirsem

Oda iyimis ben gözden kacirmamak icin tartiliyorum. Sende kesin vermisindir. Mutlaka. Bisey yedigin yokki
tartimin pili yok aslında hemen temin edebilirim ama az vermişsem motivasyonum düşer korkuyorum. beklemeye karar verdim bakalim dayanabilecek miyim çünkü bayağı bi gün var bir de kiyafetlerimden direkt anlıyorum ben. alt ve üst karın kismim direkt gitti

Afiyet olsun. Ben yatamiyorum. Yediklerim cikar diye korkuyorum. 2-3 saat bekleyim.
Siz hala kusuyor olmanız normal mi bende bulantısı az kaçırsam kramp siskinlik oluyor ama kusmuyorum İlk hafta dışında. Midenize bir kerede kaç ml sıvı yada katı alıyorsunuz acaba. Mesela.ben suan bir çay bardağı kadar alabiliyorum en fazla. Belki miktarı azaltıp gün icine yapsanız nasıl olur.

Sanirim dengesiz beslendim. Bende cay bardagi ile sirf onunla iceyim. Bide katida sanirim kaciriyorum. Bisey daha farkettim, meyve suyuda sanirim dokunuyor.

Protein tozlarinin iclerinde vitamin desteği oluyo o bile yeterli olur korkmayın. Gerekirse diyeyisyen ile görüştüğunüzde belirtin extra takviye onerebilir. Ben dün gece basladim protein tozuna 200 ml süt ile karıştırdım ve yarısını bile icemedim süt midemi Bi tuhaf yaptı gece gece

Cok güzel gitmis. Kabızlık sorunu yasiyo musunuz acaba ben ilk önce kabizdim sonra ishal oldum ara ara şimdi bekliyorum kaç gündür çıkamadım tuvalete

evet evet diyetisyende başlangıç kilomun şokunu 2 hafta sonra giden kilo mutluluğu ile kutlayayım bari insallah çok amin. şimdi son ara öğünüm ayranimi içip bir uykuya geçelim
Yaa sizin icin çok guzel supriz olur. Ben sabredemezdim büyuk ihtimalle. Hatta bir hata sonra kendi evindeki tarti ile tartildim inanamadim kilo verdigime arkadasimdada tartildim. Kendimi kilo veremiyoruma o kadar adapte etmisim ki Ben haftada 1 gün tartışmaya karar vermiştim ama arada tartılıyorum 100 gram 200 gram bile gitse seviniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…