• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mide balonu hakkinda yardim

yani nasıl oluyor tıkanıyor musunuz? ben tikanmiyorum sanki ya da yudum yudum içtiğim için mi ki acaba? yani mesela 1 çay bardağı su içiyorum bekliyorum on dk sonra falan 200 ml ayran içiyorum ve tikanmiyorum yani. ters giden bisey yoktur umarım 🤣
Ben yudum yudum içmeyi sevemedim ondandır belki mesela yarım çay bardağını yudum yudum iciyorum siliyorum. 1 çay bardagini yudum yudum içtim ama çok.sistim rahatsız oldum burqktim. Sivilar midede 10dk kalıyor o sebeple sorun olmaz. Bende çay en küçük bardakla(100ml) yudum yudum icebildim cayi daha yeni. Bence sorun bende🤪🤪

Bende alistim artik tikanmiyorum ama cabuk doyuyorum. Diyetisyen size kac kalori diyet veriyor katiya gecince?
Bana şu kadar kalori demedi. Ben yediklerimi kaydetmistim onları inceledi beslenmede protein açığı var gerisi güzel dedi protein acigini kapatmaya calisacagim. 10 gun sonra kontrole gidecegim. Ben 1200 kaloriyi gecmemeyi hedefliyorum dedim. Ki zaten 1000 kalori bile alamadım hiç.

Bu sabah isalnolmusum. Cok kötü. Bir cay bardahi proteinli ve vitaminli icecek ictim. Simdide multivitamin meyve suyu icecegim. Bugün pek iyi degilim. Karnim agridi

Bu sabah isalnolmusum. Cok kötü. Bir cay bardahi proteinli ve vitaminli icecek ictim. Simdide multivitamin meyve suyu icecegim. Bugün pek iyi degilim. Karnim agridi
geçmiş olsun artık anladık ki bu süreç maalesef biraz hepimizi zorlayacak. instagramdan takip ettiğim biri var tam 3 sene evvel 6 ayda masallah 32 kg vermiş bir bayan. o da sürekli aynı şeyleri yazmış. balon çıktıktan sonraki birkac gün bile etkisi devam ediyor demiş bir paylaşımında. evet girdik bir yola, allahim hepimize sağlıkla ideal kilosuna ulaşmayı nasip etsin. benim 6.gunum ama şimdiden 7 qy vs sonrasının hayalini kuruyorum 😅tabi zayıflamış şekilde. istediğim kiloya geleyim insallah daha fazla uzatmam midede tutma işini...

Back
X