mide balonu hakkinda yardim

Gecmis olsun. Ben 24 saat uykusuz durmayi hayal bile edemiyorum. Durmadan gözlerin kapanir, nasil dayanilir bilmiyorum, masallah
Bizdr mola yok hasta sayımızın durumuna bagli yemek yiyip çay icemeye oturuyoruz bazen iyi oluyir ama genelde çok yoğunuz. Gözlerim kapanıyor tabi ama bol bol kahve iciyorum bu kadar kahve icememek yoruyor beni balondan beri

Bende gece yemek yemeyi çok seviyorum nöbette ozellikle

Daha iyi olacaksınız birkaç gün daha sabredin

Evet dogru, buyüzden tartiyorum yediklerimi yinede ama bazi yiyecekleri agzima sürmüyorum, mesela sarmisakli, hemen kusuyorum yoksa. Zaten yememek lazimmis. Eskidende midemi yakardi zaten.

allahin izniyle inşallah iyi olacağım evet. şimdiden göbeğim duzlesmeye bsldi normal beslenmeye geçince de çok dikkatli olursm neden gitmesin ki kilolar
Benimde hem yemek az yediğim için midem boş kaliyor hemde birazda yağda vermişim karnım düzleşiyor. 2 be eden sonra bile gobek kalmamisti. Gecen sene gobeklwndim nasıl olduysa

Evet dogru, buyüzden tartiyorum yediklerimi yinede ama bazi yiyecekleri agzima sürmüyorum, mesela sarmisakli, hemen kusuyorum yoksa. Zaten yememek lazimmis. Eskidende midemi yakardi zaten.
Benimde midemi rahatsız eden setler var ama sarımsaklı yogurttan helede firinda bütün pişmiş sarimsaktan vazgecemiyorun

yaa ben de dün çorba yapacakken üşengeçlikten yapamadım bugün yoğurt getirdim işe. onu da bitiremedim :/.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…