- 9 Haziran 2016
- 821
- 274
-
- Konu Sahibi izmirlikatip
Benim 1 ay olduinsallah bende toparlanacagim, sizin kaç gün oldu işlem olalı
Bizdr mola yokGecmis olsun. Ben 24 saat uykusuz durmayi hayal bile edemiyorum. Durmadan gözlerin kapanir, nasil dayanilir bilmiyorum, masallah
Hafif de olsa yaptım, yeni başladığım için her yerim ağrıyor ara verirsem daha kötü okurum diye ara vermemeye calisiyorumvalla helal olsun. hatta hasta da olsanız 1 saat spor salonu baya başarılı bence.
Bende gece yemek yemeyi çok seviyorum nöbette ozelliklebenimde hiçbir zaman gece yemek yeme durumum olmadı... bilemiyorum sıvı dönemindeyim diye yeterli besin mi almadım anlamdım. resmen açlıktan mideme kramplar girdi. uyur uyanık sabahı zor ettim. çok şükür çok daha iyiyim inşallah daha da iyi günlere...
Suan istemekte gecemeyizInsallah düzelecek. Ben bugün iyi yedim. 65 gr ekmek, tavuk füme 20 gr bide sürme peynir. Toplam 250 gr gecmemesi lazimmis. Sonrada bir fincan kahve
Daha iyi olacaksınız birkaç gün daha sabredinbenimde hiçbir zaman gece yemek yeme durumum olmadı... bilemiyorum sıvı dönemindeyim diye yeterli besin mi almadım anlamdım. resmen açlıktan mideme kramplar girdi. uyur uyanık sabahı zor ettim. çok şükür çok daha iyiyim inşallah daha da iyi günlere...
allahin izniyle inşallah iyi olacağım evet. şimdiden göbeğim duzlesmeye bsldiDaha iyi olacaksınız birkaç gün daha sabredin
evet evet kendime tavuklu çorba söyledim suyunu süzer içerim artık.Corba sürekli icilebiliyor, bide iyi hissettiriyor
Benimde hem yemek az yediğim için midem boş kaliyor hemde birazda yağda vermişim karnım düzleşiyor. 2 be eden sonra bile gobek kalmamisti. Gecen sene gobeklwndim nasıl olduysaallahin izniyle inşallah iyi olacağım evet. şimdiden göbeğim duzlesmeye bsldinormal beslenmeye geçince de çok dikkatli olursm neden gitmesin ki kilolar
Isiniz gercekten kolay degil, Allah kolaylik versin. Iyiki varsiniz
Benimde midemi rahatsız eden setler var ama sarımsaklı yogurttan helede firinda bütün pişmiş sarimsaktan vazgecemiyorunEvet dogru, buyüzden tartiyorum yediklerimi yinedeama bazi yiyecekleri agzima sürmüyorum, mesela sarmisakli, hemen kusuyorum yoksa. Zaten yememek lazimmis. Eskidende midemi yakardi zaten.
Enteresan sekilde benimde acıkınca canım çorba çekiyorevet evet kendime tavuklu çorba söyledim suyunu süzer içerim artık.
dışarıdan söyleyecek bir yer yok mu? aslında icseniz iyi gelir de tabi siz bilirsinizyaa ben de dün çorba yapacakken üşengeçlikten yapamadım bugün yoğurt getirdim işe. onu da bitiremedim :/.
süt ayran proteinli Shake ya da ben sade activia shotu cilekle karıştırıp ictim bu süreçte bir kez vs. hiçbiri çorba enerjisi vermedi banaEnteresan sekilde benimde acıkınca canım çorba çekiyornormalde de severim çorbayı ama yemekelride cok severim. Gerci ben herseyi yemeyi seviyorum