- 9 Haziran 2016
- 821
- 274
- 103
- Konu Sahibi izmirlikatip
-
Belki siz daha rahat anlatırsınız hiç belli olmazkendimi hep kötüye hazırladım yani kötü geçecek diye biliyorum. buna hatırlayınca belki iyi geçeresim diyor haftaya bugün fenalarda misin evet diyorum öyle olacağım ama bakalim güzel olur inşallah
İlk günler tavuk suyu et suyunu berrak içmek lazım, sonralarında tanesiz çorba yapabilirsiniz yasak degil, et tavuk sindirmek zor olduğu için ilk zamanlar mide hem balonu kabul edip hem eti sindiremeyebiliraman yemesek ölmeyiz herhalde... az yiyince gidiyor kilolar net. mesele az yemek zaten ama tabi güçten de düşmemek lazım. kemik sulu veya tavuk sulu tanesiz çorbalar yasak mı acaba? atıyorum kemik sulu tarhana mercimek vs?
evet evet taneleri veya etleri değil de suyuna çorba ne bileyim tecrübe etmediğim de bir konu ne desem yanlışta olabilir. on görüşmede hiç tiyo da vermediler banaİlk günler tavuk suyu et suyunu berrak içmek lazım, sonralarında tanesiz çorba yapabilirsiniz yasak degil, et tavuk sindirmek zor olduğu için ilk zamanlar mide hem balonu kabul edip hem eti sindiremeyebilir
ay keşke öyle olsa tek başıma zor olacak gibi duruyor...Belki siz daha rahat anlatırsınız hiç belli olmaz
İsterseniz hazırlayın simdiden, listenizde olmazsa yemekelrr pilavlara kullanırsınız sonrasındaevet evet taneleri veya etleri değil de suyuna çorba ne bileyim tecrübe etmediğim de bir konu ne desem yanlışta olabilir. on görüşmede hiç tiyo da vermediler banaişlem öncesi hazırlar dolaba koyardim en azından.
Benim aklımdan sadece çorba geçmişti ilk 10 günBugün yemeye basladim. Ton baligi az birsey ögle vakti. Az sonra bakayim. Ama benim aklimdan yemekler geciyor yalan degil, sadece yiyemiyorum.beyazkelebekt sizdede öylemi
Yaa ne guzel kramp olmaması acisindanArkadaslar ben p.tesi olmuştum bugün itibariyle bir haftam oldu, ne bir ağrı kaldı ne kramp ne de bulantı. İyi hissediyorum. Bütün yemekleri de yiyebilirim gibime geliyor, yiyorum da dün azcık yumuşak köfte falan yedim, canım da her şeyi çekiyor. Tek farkı hemen doyuyorum dün bir köfteyle tıka basa doydum
bak bir şey farkettim, mide aç kalınca bomboş kalınca kramplar geliyor. tabi ki şişirecek halimiz yok ama sık sık çorbayla falan beslersen kramp falan kalmıyor. birer ikişer kaşık iç gerekirse ama yarım saatte bir içYaa ne guzel kramp olmaması acisindandünde bana öyle Bi his geldi ilk defa herseyi Yiyebilirim 22. Günde ondada bir iki patates ve 2 uc kasik corba ile doydum
herhalde bende de öyle olacakBogazda agri falan olmuyor. Uyuyorsun. Kisa narkoz veriyorlar. Ben cok heyecanlanmistim. Uyuyana kadar dogrumu yaptigim diye
Evet aynen öyle oluyor bende genelde bir iki kaşık yiyorum ara ara ama benimde mesela yerken kramp geçiyor sonra yine başlıyordu. Bugünlerde azaldı. Benim midem hassas bilirdimde bu kadarda narin olacağını bilemezdimbak bir şey farkettim, mide aç kalınca bomboş kalınca kramplar geliyor. tabi ki şişirecek halimiz yok ama sık sık çorbayla falan beslersen kramp falan kalmıyor. birer ikişer kaşık iç gerekirse ama yarım saatte bir iç
bak bir şey farkettim, mide aç kalınca bomboş kalınca kramplar geliyor. tabi ki şişirecek halimiz yok ama sık sık çorbayla falan beslersen kramp falan kalmıyor. birer ikişer kaşık iç gerekirse ama yarım saatte bir iç
Birde evdeyken sorun olmuyorda isteyken yapamıyorum onu yoğunluktan unutuyorum yada vaktim olmuyorEvet aynen öyle oluyor bende genelde bir iki kaşık yiyorum ara ara ama benimde mesela yerken kramp geçiyor sonra yine başlıyordu. Bugünlerde azaldı. Benim midem hassas bilirdimde bu kadarda narin olacağını bilemezdim
balonlu bacılarım ne güzel şeyler yazmışsınız. benimde dönülmez yoluma 4 gün kaldıişlem sonrası boğazda ağrı vs oluyir mu? zaman yaklaştıkça geriliyor muyum neyim
Stres yaparim diye Stres yapmayın, işlemi düşünmeyin bile çünkü hiç bisi anlamayacaksınız oncesindede sonrasındada. İşlemin oncesinde sedasyon verecekler uyandığınızda hersey bitmiş olacakherhalde bende de öyle olacaksezaryen doğumda tansiyonum 17 ye çıkmıştı ama neyseki bunda kesme biçme yok
Agri olmuyor çünkü hafif sedasyon ile uyuttukları için boğaza tüp takılmıyor. Agri olmuyorbalonlu bacılarım ne güzel şeyler yazmışsınız. benimde dönülmez yoluma 4 gün kaldıişlem sonrası boğazda ağrı vs oluyir mu? zaman yaklaştıkça geriliyor muyum neyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?