- 31 Ekim 2015
- 1.025
- 364
-
- Konu Sahibi izmirlikatip
Estagfirullah canim istedigini sorabilirsin 102 kilom 153 boyummerhaba belki çok sordum ama kaç kilo gitti
Yani bu kilo ile basladimEstagfirullah canim istedigini sorabilirsin 102 kilom 153 boyum
5 kilo şuanlikmerhaba belki çok sordum ama kaç kilo gitti
sizin işlemle diyetisyen desteği yok mu benim balonum 1 yıllık olacak 6 ay da diyetisyen destegi var.Arkadaslar, siz iyi bir online diyetisyen taniyormusunuz?
cok çok daha fazla gidecek eminim. masallah diyeyim5 kilo şuanlik
doğru siz almanyadasiniz bendeki de soruYani var ama farkli türklerden. Türk yeme tarzida farkli
Hayatim boyunca 100+ gezdim oğlum doğduktan sonra sinirlenip 10 ayda diyey ve spor ile 43 kg verdim yapmayin kendinize bunu siz diyet yapiyorum olmuyor diyorusnz oyle birsey yok yemediginizi zannediyorsunuz fakat fazla yiyorsunuz ekmek hamurisi makarna pilav yemeden et sebze kuruyemis meyve kontrollu sekilde tuketip sporunuzu bozmadan yapin bak nasil gidiyor simdi 2.bebegim oldu 1 yasinda 20 kg fazlam var onuda vericem diyet vs yapmiyorum emdigi icin önceligim bebegim cnku bozmayin moralinizi bazi seylerin arkasina sığınıp kendinizi inandirmayin vucut bu motor degil besin girmezse eşşek gibi yağları yakacak olmuyorsa sorunu kendinizde arayinherkese merhaba siteye yeni üye oldum fakat üye olmadan da girip konuları okuyordum.tabi yorum vs yapamadan. mide balonu hakkında birçok yorun okudum ama yaptıranlar, yaptirip da memnun kalanlar vs vs. onerirler mi bana fikir veren olur mu lütfen yorumlara ihtiyacım var bir el atıversin busureci yaşayanlar. şimdiden teşekkür ederim
iyi olmanıza çok sevindim bende heyecan mı şaşkınlık mi sakinlik mi bilmiyorum ne var. tek bildiğim artık gerçekten zayıflamak istediğimSagol, ben iyiyim. Ama biraz halsizlik var tabiki. Sende heyecanlisindir
Yaşla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum 55 yaşındaki annemde benimle birlikte 48 kilo verdi onunki daha uzun sürdü sadece bu tamamen irade ve disiplinden geçiyor balon vs mide ameliyatı bunların hepsi pis boğazlıktan oluyor açık yazıyorum.çünkü şuan o moddayım kendimi farkındayım yiyorum yani öyle veya böyle balonda taktirsam ameliyatta olsam benim cabamla olacak bir durum oldugu icin karsiyim kendi adima yoksa herkese saygim var umarim ideal kilonuza kavusursunuz sizdeC Carpediem4 bende hayatimda 3kez cok kilo verdim. Bu motivasyonla ve kafaylanilgili birsey. Yasim ilerledi, acikcasi odur budur artik eski halim kalmadigi icin balonu yardim etmesi icin taktik. Sizin icin sevindim, ama untmayim herkes farkli bir birey ve herzaman her yasta modunuz ayni olmayabilir. Üstelik bu dietlerde bile insanlar tartisiyor. Benimki daha iyi seninki vs. Dietle tabiki kilo verilir bunu bence burada hepimiz cok iyi biliyoruz. Umarim sizin motivasyonunuz hep yüksekte olur
ah keşke verebilsem diyetle ama dediğiniz gibi her an modumuz aynı olmuyor, olmuyor işte. yoksa derdim ne mideme yabancı cisim sokuyorum?C Carpediem4 bende hayatimda 3kez cok kilo verdim. Bu motivasyonla ve kafaylanilgili birsey. Yasim ilerledi, acikcasi odur budur artik eski halim kalmadigi icin balonu yardim etmesi icin taktik. Sizin icin sevindim, ama untmayim herkes farkli bir birey ve herzaman her yasta modunuz ayni olmayabilir. Üstelik bu dietlerde bile insanlar tartisiyor. Benimki daha iyi seninki vs. Dietle tabiki kilo verilir bunu bence burada hepimiz cok iyi biliyoruz. Umarim sizin motivasyonunuz hep yüksekte olur