mide balonu hakkinda yardim

Normalde olması gereken evet bu ama zaten bu şekilde başarabilmiş olsaydim balonu denemedim. Ki daha önce 2/3 kere kilo vermisligim var ama şuan ki dönemimde ne diyeti ne de sporu düzenli yapabilecek ne vaktim var nede psikolojim. 2 bebeyle geceli gündüzlü mesaideyim ve asiri yoruluyorum, bana yardımcı olacak kimse yok, herseye yetişmeye çalışmaktan kendime bakamıyorum. Bunu yaşayan çok insan var evet ama ben bunu başaramıyorum. Balon tek basına kilo verdirmiyo ama 20 gün oldu takılali o benim koruyamadigim iradeyi koruyor, isteseydi fazla yiyemiyorum ve midemde kalan o küçücük yeri saglikli besinlerle dolduruyorum. Balon suan bana bu iradeyi öğretiyor zorluğa olsa. Ve Balon çıktığında aynı şekilde devam edeceğim mutlaka.

İyi gidiyor galiba gün içinde rahatsız oluyorum hala, ilaclari düzenli kullanmaya calisiyorum ama yinede oluyor. Midemin hassas ligindan galiba, ama hiç pişman değilim 20 günde 5 kilo verdim
hay ağzına sağlık şu an nöbetçiyim cuma sabah 8.30 a kadar... sonrasında allahin izniyle bende balonlu olacağım yalan yok güzel mesajlarınız beni motive ediyorum

kesikle sana katılıyorum. benim de iki çocuğum var. sabah kalkıp onları hazırlayıp kreşe okula gönderip ordan mesaiye gelip dur duraksiz 17.30 a kadar çalışıyorum. evet işim bedenen değil beynen ama inanılmaz yoruluyorum. karar yaz, gerekirse otopsiye git, katili ile uğraş, hırsızı, arsızı sayamayacagim kadar çok seyi... vaktim yok hic yok. bir de maalesef beden agirlastikca spor yapmak bile çok zor. kaldıramıyorum ki kendimi aktif spor yapayım. bir de dediğim gibi metabolik yasim 46 çıktı. Su an olan yaşımdan 11 yaş büyük. son gittiğim diyetisyen bile yüzüme yüzüme çarptı durumu... balon beni zatiflatmayacak sihirli bir değnek gibi evet ama beni engelleyecek. yiyemeyecegim. valla çok iradeli olanlar yapsın diyetini sporunu versin kilosunu. ben 3 senedir o yöntemle veremedim. artık uğraşacak ne psikolojim ne de sabrım kaldı. son düzlüğe girdim. çok iyi hayatım var masallah diyeyim. işim, esim, çocuklarım, ailem, maddiyatim... hamd olsun hayatta herseye sahibim (zengin vs değilim olanla yetiniyorum çalışarak cabalayarak) tek sorunum kilolarim. iş yerinde artık "xxx ne görsek diyettesin ama hep aynısın" denmesinden, kiloluyum diye hicbirseyi kendime yakistiramamaktan bıktım. bu bir psikolojik savaş artık ben kaybettim

hay ağzına sağlık şu an nöbetçiyim cuma sabah 8.30 a kadar... sonrasında allahin izniyle bende balonlu olacağım yalan yok güzel mesajlarınız beni
Birbirimize destek olmak çok güzel bisi Hiç hissetmeden anlamadan kilo veriyorum desem yalan olur. Midemde hep var hissediyorum surekli hiç unutturmuyor kendini ama gerçekten sabrediyorum. Normalde bu zamana kadar coktannn diyeti bozmuş olurdum ama şimdi istesemde bozamiyorum Son günlerde farkettigim şeyde yediklerim aynı ama eskisi kadar halsiz hissetmiyorum. Vücudum alışıyor yeme duzenime

Kızlaaaar benim bir sorunum var, sürekli aç olduğum için ağız kokusu oluyor napıcaz bunu rezil rüsva oldum, fırçalıyorum sürekli beş dk sonra yine aynı ve hayatımda hiç böyle bir problemim olmamıştı

karanfil vs ise yarar mı acaba ya da naneli sakız cigeneseniz diyeceğim ama bu süreçte sakız da sürekli ardından besin geleceğini düşünen mide için sakıncalı mi acaba? sanirim ben bu ikisinden birini denerdim

zaten bana da lazım olan yiyememek o sebeple balonu kendim için biçilmiş kaftan olarak görüyorum 25 bin tl vericem tutsun beni zaten yiyemiyimama bi yerde de yiyebilecek mide boşluğu olsa aman bugün yiyeyim verdiysek verdik para derim ben biliyorum kendimi.

Ben pcos hastayim insülin direncim ve duygusal yeme bozuklugu olan cocukluktan kalma yeme ile alakali cok ciddi travmasi olan biriyim 23 yildir kilo ile mucadele ediyorum evimde en kral diyet listeleri dosyasiiiii!!! Var defalarca kilo verip aldim 5 tup bebek 3 aşılamam var kullandigim ilaclar rahatsizligim geregi normalin 1.5 kati kiiiiii ciddi hormonlar ayrica yan tedaviler hacilar hocalar aktarlar derken malesef metabolik yikim yasiyodum ben ameliyat istedim esim istemedi zaten diyet ve sporla yapabiliyor olsaydik bu durumu yasamak insanlarin aşağalamarina cevap vermek zorunda kalmazdik kilo veren arkadasi ve annesini tebrik ederim ciddi bi başari ama insanlarin durumbilgilerini bilmeden havadan sallamamak lazim 41 yasindayim hayatimi tekrar ele almak icin savaş veriyorum ustelik zorluklar cekerek sonuclarinin guzelligiyle teselli buluyorum bu yola cıkan hazirlanan herkese kolayliklar dilerim insanin hayatinda alabilecegi zor bir karar disardan konusmak kolay🖐

Tup bebek zamanindada burdan cok destek gormustum

Kizlar kusmalar devam ediyomu kacinci gune kadar süruyor ben yedigimi kusuyorum sıvıda kusmak kolaydida katiya gecince zor geliyo bu geçicek ne kramplar gecti biliyorumdaaa bir an once gecsin gitsin yaaa

Allah in izniyle cok kolay gecsin Rabbim yardimcin olsun guzel sonuclarla diledigini yaşa guzel haberlerini bekliyoruz
kendimi hep kötüye hazırladım yani kötü geçecek diye biliyorum. buna hatırlayınca belki iyi geçer esim diyor haftaya bugün fenalarda misin evet diyorum öyle olacağım ama bakalim güzel olur inşallah

Ben et yemiyorum. Et yemek icin biraz daha bekleyim diyorum. Onun disinda ne yedigim belli degil. Dün kendim cilekli muzlu sütlü shake yaptim. Dün biraz ictim bugun biraz iciyorum, ama fazla yiyemiyorum. Ama yumurta yiyebiliyorum, cok az ekmek yiyebiliyorum. Gecen peynirli sütlü yumrta yaptim. Yiyebildim.

aman yemesek ölmeyiz herhalde... az yiyince gidiyor kilolar net. mesele az yemek zaten ama tabi güçten de düşmemek lazım. kemik sulu veya tavuk sulu tanesiz çorbalar yasak mı acaba? atıyorum kemik sulu tarhana mercimek vs?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…