mide balonu hakkinda yardim

Protein dediğin protein tozu mu,

oh ne güzel. balon kaldığı sürece bu hep böyle olacak sanırım değil mi

oh ne güzel. balon kaldığı sürece bu hep böyle olacak sanırım değil mi
İnşallah ama mide icine su dolan balon gibi bisi yedikçe buyur yedikçe buyur. Balonlu olup midesini buyutenlerde var maalesef. 1 ay yiyemeyeceksiniz zaten ama sonrasi için dikkat etmek gerek farketmeden porsiyonlar buyuyebilir.

beyazkelebekt bazen düsünyüorum, veriyoruz ama saglikli degil gibi sanirim bol su kayip ettim. Benim balon ayarlanabiliyor. Cok yemeye baslarsam gidip ek yaptirabiliyorum
Saglikli bence zaten onun 1.5 kilosu sudur. Birde kalorinolarak baya düşük kalıyorsun o yüzdende bubkadar vermen normal birde çoktan çok gidiyor. Ek yapılabilmesi gercekten çok guzel bence. Çünkü 4 .5. Aydan sonra yemesi baya artan insanlar var.

düzgün liste vermediler. Sade sivimi katimi falan yaziyo. Yarin canlinyayin yapacaklarmis diyetisyenle. Ona katilacagim. Ama acikcasi herseyden az yemeyi düsünüyorum. Sonucta az yiyorum ve saglikli olani sagliksizdan ayirt edenilyiorim. Iyi olanda abur cubur canim hic cekmiyor

Seninki 12 aylikmiydi? Evet, bende kilo cok. Suan 90 un altini gördüm. Gerci son aldigim 10 kilo fazla yerlesmemstir, son 10 kiloyu bir yilda aldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…