- 9 Haziran 2016
- 821
- 274
-
- Konu Sahibi izmirlikatip
Protein dediğin protein tozu mu,Doyuyorsun ama ben yinede bauen yemek hayal ediyorum. Ilginc bugün canim ananas cekti. Ama midede yer yok. Proteini laktosuz sütle iciyorum. Ama laktosuz süt olmasada olur bence. Bitane is arkadasim dedi. Onda laktoz enterolarans var. Saglikli birinin laktosuz süte ihtiyaci yok demisti. Oda bana dogru geldi
Mide koruyucu rahatsız etmiyor ama ben 40mg kullaniyorumkizlar mide koruyucu sizide rahatsiz ediyormu. 1 ay 80 mg kullanacagim. Cikana karmdarda ikinci aydan itibaren 20 mg
Tek sabahIkikez 40 mi yoksa bikezmi?
oh ne güzel. balon kaldığı sürece bu hep böyle olacak sanırım değil mibenn büyük boy pizzayı kolayla mideye afiyetle indirebilirdim. Suanda sadece yarım kabak dolması(kücük)yedim yavaş yavasss ve midem asiri sis gibi 17-18 gibi yarim kase çorba içmiştim oda şaşırmıştım beni.(24 nöbette olduğum için Bu saatte yedim) sende öyle olacaksin işin güzel tarafida canımda çekmiyor, çekiyor gibi geliyor ama yok cekmiyir mesela acıkınca aklima ye.ek geliyor ama önümde olsa yemek istemiyorum öyle değişik Bi his var bende
insallh vitaminli sekilde beslenilirse sorun olmaz.ben 5 kg verdim. Ama korkum vitamin kayip etmekten. Aliyorum ama… yinede tereddüt var
Bir iki gün bendr sabah akşam almaya çalıştım ama hem unuttum hemde midemi.hic rahatlatmadi bende tek sabah aliyorumVallaha bana iki tane günde cok agir geliyor, aksam rahatsiz ediyor. Üstelik guatr hapimi nezaman alacagimi sasirdim.
İnşallah ama mide icine su dolan balon gibi bisi yedikçe buyur yedikçe buyur. Balonlu olup midesini buyutenlerde var maalesef. 1 ay yiyemeyeceksiniz zaten ama sonrasi için dikkat etmek gerek farketmeden porsiyonlar buyuyebilir.oh ne güzel. balon kaldığı sürece bu hep böyle olacak sanırım değil mi
Yaa çok güzel vermissin masallah 5 ler 10 olsun onlar 20 kilo olsun gelsin eksilerben 5 kg verdim. Ama korkum vitamin kayip etmekten. Aliyorum ama… yinede tereddüt var
Saglikli bencebeyazkelebekt bazen düsünyüorum, veriyoruz ama saglikli degil gibi sanirim bol su kayip ettim. Benim balon ayarlanabiliyor. Cok yemeye baslarsam gidip ek yaptirabiliyorum
Diyet listene uyabiliyo musunI izmirlikatip amin, sanirim beslenemiyorum. Ugrasmam lazim.