- 29 Nisan 2023
- 1.354
- 2.626
- 36
-
- Konu Sahibi izmirlikatip
insallah iyi olacaksınız olumlu düşününBen bugün 10 da taktırdım eve geldiğimden beri yudum yudum su içiyorum ama kramplar ve mide bulantısı uyutmuyor bile pişman edecek gibi beni
Eskişehir ümit hastanesinde 23 bine taktırdım, 1.60 boy, 78.700 le başladım ama taktırmaya karar verdiğimden beri (geçen çarşamba) diyetisyen hizmeti veriyor hastane, altı ay da devam edecekmiş. Bugün balonu taktırmadan diyetisyen sayesinde zaten 74.300 e düşmüştüm ve balon takıldımerhaba nerede takildiniz boy kilo neydi ve ucret neydi
cok güzel haberler. insallah çok çok güzel sonuçlar alarak istediğiniz ideal kilonuza kavusursunuz, hepimiz kavuşuruz. güzel haberlerinizin devamını bekliyorum ve şifalar diliyorumEskişehir ümit hastanesinde 23 bine taktırdım, 1.60 boy, 78.700 le başladım ama taktırmaya karar verdiğimden beri (geçen çarşamba) diyetisyen hizmeti veriyor hastane, altı ay da devam edecekmiş. Bugün balonu taktırmadan diyetisyen sayesinde zaten 74.300 e düşmüştüm ve balon takıldı
aman ağzından yel alsın arkadaşım. size moral lazım insallah duzeleceksiniz böyle olumsuz düşünmeyin şifalar diliyorum ve bol eksilerBen çok halsizim midem bulanıyor sürekli çıkarıyorum. Bilmiyorum ama pişman oldum umarım düzelirim de pişmanlığım kalmaz
kilolar gidecek ve siz iyi olacaksınız insallah.Ben daha iyiyim. Ilk iki gün kötüydüm, gittikce iyi oldu. Bugün agri pek kalmadi, sabah kustum ama bide basim dönüyor ayakta, tansion taban yapti. 3 kg verdim, sanirim hepsi su.
Umarım sizinde az kaldı bizim yorumlardan sonra vaz geçeceksinizaman ağzından yel alsın arkadaşım. size moral lazım insallah duzeleceksiniz böyle olumsuz düşünmeyin şifalar diliyorum ve bol eksiler
Suan daha iyiyim biraz tarhana çorbası içtim biraz yoğurt biraz dediğimde iki kaşıkIzmirli vazgecmez, kafasina koydu:) bugün nasilsinDevitamini
Geçmiş olsun böyle devam etmez kesinlikle. Dr ile görüştünüz mu peki damar yolumdan tedavi ilede mi kusuyorsunuz acaba. Öyle deneseniz birkaç gün. Çok iyi vermişsiniz ama Bi şekildedir saglikli değil tabi.beyazkelebekt ben 70 ile başladım bugün sabah tartıda 63ü gördüm. Maalesef çıkartmayı kafama koydum çünkü böyle devam edemeyeceğim. Siz azar azar yiyebiliyormuşsunuz ben yediğim 2 kaşık yoğurdu bile çıkarıyorum:) gerçekten en son besin olarak ne aldığımı hatırlamıyorum. Ha açlık var mı yok. Ama su içince bile çıkarıyorum maalesef kişiden kişiye çok değişkenmiş benim midem asla kabullenmiyor. Belki sıvıyı bile çıkarmasam devam ederdim eminim 1 ayda 10 kiloyu görürdüm. Sizler için güzel devam etsin inşallah.
haklısınız benim allahin izniyle kararım kesin tüm işlerimi halledip operasyona hazırlayacağım artık kendimi.bugün tatil dönüşü ilk günümdü isleri toparlayalım kafamda bitti bu iş insallah 26 mayısa hazirimIzmirli vazgecmez, kafasina koydu:) bugün nasilsinDevitamini
yok yok kararımı kesin verdim allah izin verirse gözümü kararttım gazamız mübarek olsunUmarım sizinde az kaldı bizim yorumlardan sonra vaz geçeceksiniz
Yahu ben taktırdım simdi iyileştim diyen yok mu aramızda? Kaç gün daha böyle sürüneceğiz
Merhabalar bende 4 gundur gunduzleri idare ettim ama aksam olunca fena kramplarla acile gittim serumlarla kendime geldim şuan be dede 3 kg gitmis gozukuyo hala sıvı besleniyorum şekersiz elma kayisi gibi komposto yapiyorum zor bi sürec insani bazen yıldırıyo ama sonuclari guzel olur insaallah kusmalarim oluyo arada kusmaya raziyim yeterki kramp gelmesin doktorum zorlu gececegini soylemisti benim agri acı eşigim yuksektir ama zorlu gecti bayagi insaallah bundan sonrasi kolay olur persembe kontrol var bazen bende cirakyim sunu demedim degilBen daha iyiyim. Ilk iki gün kötüydüm, gittikce iyi oldu. Bugün agri pek kalmadi, sabah kustum ama bide basim dönüyor ayakta, tansion taban yapti. 3 kg verdim, sanirim hepsi su.