mide balonu hakkinda yardim

merhaba nerede takildiniz boy kilo neydi ve ucret neydi
Eskişehir ümit hastanesinde 23 bine taktırdım, 1.60 boy, 78.700 le başladım ama taktırmaya karar verdiğimden beri (geçen çarşamba) diyetisyen hizmeti veriyor hastane, altı ay da devam edecekmiş. Bugün balonu taktırmadan diyetisyen sayesinde zaten 74.300 e düşmüştüm ve balon takıldı

Sanirim vucüd cabuk toparladi herkeste farkliymis. Ama ben yudum yudum su ictim. Ufacik. Bide kusmaktan doktorumu aradim oda bana meyve suyu ve su buz yap dedi, agzinda yanaklarinda erit dedi. Bukez daha cok ic yanaklarin siviyi alabiliyormus. Öylede yaptim.

cok güzel haberler. insallah çok çok güzel sonuçlar alarak istediğiniz ideal kilonuza kavusursunuz, hepimiz kavuşuruz. güzel haberlerinizin devamını bekliyorum ve şifalar diliyorum

Bende bugün ilkkez az bisey kabak corbasi ictim. Biraz suyla karistirdim. Bakalim nasil olacak. Insallah gecer, bende daha iyi oldum. Sende olacaksin insallah

Geçmiş olsun böyle devam etmez kesinlikle. Dr ile görüştünüz mu peki damar yolumdan tedavi ilede mi kusuyorsunuz acaba. Öyle deneseniz birkaç gün. Çok iyi vermişsiniz ama Bi şekildedir saglikli değil tabi.

Bende 2 gündür tekrar mide bulantısı ve hafif kramplar başladı maalesef Oncesinde rahatlamistim rahatsız olmayacak kadar azdı. agir şeyler yemiyorum çok az yiyorum. Cok az yediğim için daha çabuk acıkıyorum daha doğrusu halsizlesiyorum. Ara ara ayran içmeye çalışıyorum Su içmek istemiyorum nedense hiç ama şu eksikliği hissediyorum

Yahu ben taktırdım simdi iyileştim diyen yok mu aramızda? Kaç gün daha böyle sürüneceğiz

Ben daha iyiyim. Ilk iki gün kötüydüm, gittikce iyi oldu. Bugün agri pek kalmadi, sabah kustum ama bide basim dönüyor ayakta, tansion taban yapti. 3 kg verdim, sanirim hepsi su.
Merhabalar bende 4 gundur gunduzleri idare ettim ama aksam olunca fena kramplarla acile gittim serumlarla kendime geldim şuan be dede 3 kg gitmis gozukuyo hala sıvı besleniyorum şekersiz elma kayisi gibi komposto yapiyorum zor bi sürec insani bazen yıldırıyo ama sonuclari guzel olur insaallah kusmalarim oluyo arada kusmaya raziyim yeterki kramp gelmesin doktorum zorlu gececegini soylemisti benim agri acı eşigim yuksektir ama zorlu gecti bayagi insaallah bundan sonrasi kolay olur persembe kontrol var bazen bende cirakyim sunu demedim degil ama vazgecmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…