mide balonu hakkinda yardim

Merhabalar bende 4 gundur gunduzleri idare ettim ama aksam olunca fena kramplarla acile gittim serumlarla kendime geldim şuan be dede 3 kg gitmis gozukuyo hala sıvı besleniyorum şekersiz elma kayisi gibi komposto yapiyorum zor bi sürec insani bazen yıldırıyo ama sonuclari guzel olur insaallah kusmalarim oluyo arada kusmaya raziyim yeterki kramp gelmesin doktorum zorlu gececegini soylemisti benim agri acı eşigim yuksektir ama zorlu gecti bayagi insaallah bundan sonrasi kolay olur persembe kontrol var bazen bende cirakyim sunu demedim degil 🤔🤭ama vazgecmek yok
Ben hala çıkartmak istiyorum bunu içimden hayat enerjim kalmadı ya kendimi bitik hissediyorum

ben mide botoksu yüzünden maalesef mağdur olan bir kadının ifadesini aldim😔o yüzden ona cesaret edemiyorum. keşke bizler de hemen kilo verebilen insanlardan olsak ama olmuyor işte. Rabbım bu yolda çaba gösteren herkesin yardımcısı olsun.

Sizin ne zaman tam anlamıyla geçti ? Ben diyet yemek listesine de uyamıyorum birşey yiyemiyorum
Bende mideme göre beslendim🙈🙈 10. Günden sonra tam Bi rahatlama olmustu🙈 normal yemeye dönmüştüm azar azar. Birkaç gündür tekrar başladı bulanti ve rahatsizlik hissi🙈🙈 suan grip gibiyim ve adet günüm yaklaştı belki o sebeple böyle oldum.

Ben çok hassasım.🙈🙈
yani ben bilemiyorum ki nasılım. dayanikliyim dedim mi perişan oluyorum, çıt kırıldım modundayim desem aslan kesiliyorum. ne desem bilemiyorum işte. bugün savcim da dedi amannnn millet midesini kestiriyor balondan bisey olmaz korkma diye ama... ama si var. benim kilo vermem için yiyemiyor olmam lazım artık buna kesin kanaat getirdim ve bu balon ile yiyemeyecegim biliyorum. Perşembe ön görüşmem var insallah kafamdaki tüm sorulara cvp bulurum.

X