- 22 Aralık 2013
- 1.895
- 3.894
- Konu Sahibi izmirlikatip
Bunu bende Merak ediyorum çünkü 4.gündeyim çok yoruldum…Yahu ben taktırdım simdi iyileştim diyen yok mu aramızda? Kaç gün daha böyle sürüneceğiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu bende Merak ediyorum çünkü 4.gündeyim çok yoruldum…Yahu ben taktırdım simdi iyileştim diyen yok mu aramızda? Kaç gün daha böyle sürüneceğiz
Ben hala çıkartmak istiyorum bunu içimden hayat enerjim kalmadı ya kendimi bitik hissediyorumMerhabalar bende 4 gundur gunduzleri idare ettim ama aksam olunca fena kramplarla acile gittim serumlarla kendime geldim şuan be dede 3 kg gitmis gozukuyo hala sıvı besleniyorum şekersiz elma kayisi gibi komposto yapiyorum zor bi sürec insani bazen yıldırıyo ama sonuclari guzel olur insaallah kusmalarim oluyo arada kusmaya raziyim yeterki kramp gelmesin doktorum zorlu gececegini soylemisti benim agri acı eşigim yuksektir ama zorlu gecti bayagi insaallah bundan sonrasi kolay olur persembe kontrol var bazen bende cirakyim sunu demedim degil ama vazgecmek yok
Susuzluktan oluyor, soğuk az tuzlu ayran içmeye calisin yudum yudum iyi geliyor.Gecmis olsun. Kabak corbasini yedim ve cikardim sonra. Su ihtiyacim var duramadan icesim var. Bakalim neolacak. Tansiyonum düsük
Biraz daha dayanın çok zor geçiyor gercekten ama bu kadar cektikleriniz ve zayıflama umidiniz kaybolmasın. Kaçıncı gundesinizBen hala çıkartmak istiyorum bunu içimden hayat enerjim kalmadı ya kendimi bitik hissediyorum
4. GündeyimBiraz daha dayanın çok zor geçiyor gercekten ama bu kadar cektikleriniz ve zayıflama umidiniz kaybolmasın. Kaçıncı gundesiniz
Hiç moralini bozmabiraz zorlu oluyor ama dayanıklıyor. Ben dayanırsa herkes dayanır. Canim çok azdır agri esigim cok düşükoffff su okuduklarım moralimi inanılmaz bozdu
Ben 4. Gundeyken serumla duruyordum dayanin gececektir4. Gündeyim
ay insallah öyle olur. modum çok düştü insallah VAZGEÇMEMHiç moralini bozmabiraz zorlu oluyor ama dayanıklıyor. Ben dayanırsa herkes dayanır. Canim çok azdır agri esigim cok düşük
Sizin ne zaman tam anlamıyla geçti ? Ben diyet yemek listesine de uyamıyorum birşey yiyemiyorumBen 4. Gundeyken serumla duruyordum dayanin gececektir
Ben çok hassasım.ay insallah öyle olur. modum çok düştü insallah VAZGEÇMEM
Bende mideme göre beslendim 10. Günden sonra tam Bi rahatlama olmustu normal yemeye dönmüştüm azar azar. Birkaç gündür tekrar başladı bulanti ve rahatsizlik hissi suan grip gibiyim ve adet günüm yaklaştı belki o sebeple böyle oldum.Sizin ne zaman tam anlamıyla geçti ? Ben diyet yemek listesine de uyamıyorum birşey yiyemiyorum
Botox çok etkili değil diyorlar etkisi çabuk kaybolduğu için. Onun beslenme listesi nasil acabaBen balon düşünüyordum ama vazgeçtim botox uygulaması yaptıracağım pazartesi günü
Botox takibini de sizden yaparizBakalım nasıl olacak
yani ben bilemiyorum ki nasılım. dayanikliyim dedim mi perişan oluyorum, çıt kırıldım modundayim desem aslan kesiliyorum. ne desem bilemiyorum işte. bugün savcim da dedi amannnn millet midesini kestiriyor balondan bisey olmaz korkma diye ama... ama si var. benim kilo vermem için yiyemiyor olmam lazım artık buna kesin kanaat getirdim ve bu balon ile yiyemeyecegim biliyorum. Perşembe ön görüşmem var insallah kafamdaki tüm sorulara cvp bulurum.Ben çok hassasım.