mide balonu hakkinda yardim

Balon ile yiyemiyosunuz gercekten hatta 1 bardak su bile icemiyosunuz ve tok hissettiriyo, ben midem kazanmaya başlayınca farkediyorum o zaman yiyorum.

Balon ile yiyemiyosunuz gercekten hatta 1 bardak su bile icemiyosunuz ve tok hissettiriyo, ben midem kazanmaya başlayınca farkediyorum o zaman yiyorum.
yan etkileri olmasa ah tam benlik herkeste aynı yan etkiler olmuyor kimisi 2 günde toparlıyor diyorlar da hiç inanmıyorum. cuma günü işlemi yaptırıp bir sonraki hafta da rapor alırım diye düşünüyorum çünkü hazır asker gibi pazartesi mesaiye gidemem bence. ha keşke gidip çalışsam iyi olup işlerim birikmesi de.... girdik bir yola bakalim insallah Rabbım hepimizi muvaffak etsin, tığ gibi hatunlar olalim. allahim çok amin

Amin, 2 güne toparlyan hatta 2 gün yemek yiyen taniyorum bende öyle yaptım cumartesi oldu bir hafta rapor aldım. Ise gitmeyi geçtim çocuklara bile bakamadım hic

Evet toparladim, sadece tansiyon biraz düsük. Suan moladqyim, ama Homeoffice calisiyorum. Rahatim biraz. Bugün beyaz yarim tost ekmegi sürme peynirle yavas yavas yedim. Sonra patates püresini deneyim dedim az birsey. Yavas yavas yemeye gecmek istiyorum. Et ürünlerine 2 hafta bekleyecegim.

hay maşallah maşallah. diyet listesini doyetisyeniniz verdi değil mi? yani öyle kafama göre ekmeğe şunu sürdüm yanına ayran açtım vs vs diye bisey yok. gerçi bende kafamdaki tüm soruları yarın soracağım da sizinki nasil diye merak ettim

Selam hanımlar benim vücudum kaldırmadı kusmalar bulantılar ağrılar geçmek yerine arttıkça arttı, bugün doktorumla görüştüm ve acil operasyon ile balonu çıkarttım.. sizin süreçlerinizde başarılar dilerim.

Vallaha doktorum tuhaf bir liste verdi. Ilk gün su, ikinci gün kaldirabilirsen az jirsey corba, 24 saat sonra kaldirabilirsen püre, sonra yumusak yiyecekler sonrada katiya. Ama sürekli 24 saat bekliyorsun, eger miden kaldirmazsa tekrar bir öncekine dönüyorsun. Fakat ben ilkkez bugün beyaz tost ekmegi(tabiki kizartilmis degil) yedim baya bi cignedim, sorun olmadi. Türkyiede danonilo var sanirim, burada almanyada ondan iki tane günde yiyorum. Sulu dondurmayi ilk günler tavdiye etti. Meyve suyunu dondurma yap buzlukta dedi. Sivi alabilesin diye. Ama cok ufak yudum ve isiriklarla yedim.

Benim doktorum ilk hafta sivi diyeyi uyguladi bugun malum 6. Gun hep sivi beslendim ama corba ilk bugun ictim diger gunler komposto ve ayranla gecti ayrica bana un seker ve patates kesinlikle yasak oyle oldugu halde midemde şişlik gaz var dikkat ediyorum 4 kilo gitti bile ama tabi vucuttaki sivi onlar ayyy bi patates puresi isterdim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…