- 9 Haziran 2016
- 821
- 274
-
- Konu Sahibi izmirlikatip
Balon ile yiyemiyosunuz gercektenyani ben bilemiyorum ki nasılım. dayanikliyim dedim mi perişan oluyorum, çıt kırıldım modundayim desem aslan kesiliyorum. ne desem bilemiyorum işte. bugün savcim da dedi amannnn millet midesini kestiriyor balondan bisey olmaz korkma diye ama... ama si var. benim kilo vermem için yiyemiyor olmam lazım artık buna kesin kanaat getirdim ve bu balon ile yiyemeyecegim biliyorum. Perşembe ön görüşmem var insallah kafamdaki tüm sorulara cvp bulurum.
yan etkileri olmasa ah tam benlikBalon ile yiyemiyosunuz gercektenhatta 1 bardak su bile icemiyosunuz ve tok hissettiriyo, ben midem kazanmaya başlayınca farkediyorum o zaman yiyorum.
iyisiniz inşallahBen yarin is basi yapiyorum insallah:)
Amin, 2 güne toparlyan hatta 2 gün yemek yiyen taniyorumyan etkileri olmasa ah tam benlikherkeste aynı yan etkiler olmuyor kimisi 2 günde toparlıyor diyorlar da hiç inanmıyorum. cuma günü işlemi yaptırıp bir sonraki hafta da rapor alırım diye düşünüyorum çünkü hazır asker gibi pazartesi mesaiye gidemem bence. ha keşke gidip çalışsam iyi olup işlerim birikmesi de.... girdik bir yola bakalim insallah Rabbım hepimizi muvaffak etsin, tığ gibi hatunlar olalim. allahim çok amin
Toparladiniz inşallah.Ben yarin is basi yapiyorum insallah:)
eyvah benim cocuklar ne olacaksaAmin, 2 güne toparlyan hatta 2 gün yemek yiyen taniyorumbende öyle yaptım cumartesi oldu bir hafta rapor aldım. Ise gitmeyi geçtim çocuklara bile bakamadım hic
gerci biri kreşe biri etute gidiyoreyvah benim cocuklar ne olacaksa
hay maşallah maşallah. diyet listesini doyetisyeniniz verdi değil mi? yani öyle kafama göre ekmeğe şunu sürdüm yanına ayran açtım vs vs diye bisey yok. gerçi bende kafamdaki tüm soruları yarın soracağım da sizinki nasil diye merak ettimEvet toparladim, sadece tansiyon biraz düsük. Suan moladqyim, ama Homeoffice calisiyorum. Rahatim biraz. Bugün beyaz yarim tost ekmegi sürme peynirle yavas yavas yedim. Sonra patates püresini deneyim dedim az birsey. Yavas yavas yemeye gecmek istiyorum. Et ürünlerine 2 hafta bekleyecegim.
ama para gitti değil mi tuh yaSelam hanımlar benim vücudum kaldırmadı kusmalar bulantılar ağrılar geçmek yerine arttıkça arttı, bugün doktorumla görüştüm ve acil operasyon ile balonu çıkarttım.. sizin süreçlerinizde başarılar dilerim.
benim de en korktuğum konu bu. yani ya midem kabul etmez de cikarmak zorunda kalırsam diyeDevitamini cok cekti. Gecmis olsun ve saglik olsun.
tesekkur ederim çok daha iyi haberlerinizi bekliyorum inşallahI izmirlikatip ama siviyi ayiriyorum. Yarim saat sonra sirf su iciyorum
TeşekkürlerDevitamini cok cekti. Gecmis olsun ve saglik olsun.
Benim doktorum ilk hafta sivi diyeyi uyguladi bugun malum 6. Gun hep sivi beslendim ama corba ilk bugun ictim diger gunler komposto ve ayranla gecti ayrica bana un seker ve patates kesinlikle yasak oyle oldugu halde midemde şişlik gaz var dikkat ediyorum 4 kilo gitti bile ama tabi vucuttaki sivi onlar ayyy bi patates puresi isterdim yaniEvet toparladim, sadece tansiyon biraz düsük. Suan moladqyim, ama Homeoffice calisiyorum. Rahatim biraz. Bugün beyaz yarim tost ekmegi sürme peynirle yavas yavas yedim. Sonra patates püresini deneyim dedim az birsey. Yavas yavas yemeye gecmek istiyorum. Et ürünlerine 2 hafta bekleyecegim.
Cok gecmis olsun ucreti geri alabilecekmisinizTeşekkürler