Mia- Cafe

Selam kızlar anka haber verdi geldim

Bu ara çok dağıldım öğlen yemek yapmak zorluyor ev dağılıyor düzeni sağlayamadım bir türlü

Dün kuaföre gittim saçlarımı boyattim
Boyamayacaktım ama hem beyazlar hem sac uçlarım açık renk olunca baya tuhaf oldu
Boyatmak ıyı geldi.

Şu ara para birikimine ağırlık verdim az az birikiyor tabi
Banyo tadilatı için urun araştırıyorum baya değişik fikirler uçuşuyor kafam da ortaya ne çıkacak bakalım

Bende böyle sizler nasılsınız

ay dağılmış moddayım, beni evden kovacaklar, evdeki dağınıklık benim dağınıklığım çünkü

çiçeklerimle ilgilenilmesi gerekiyor,
temizlik yapılması gerekiyor,
konservatuvar çalışılması gerekiyor,
rattan sepet örülmesi gerekiyor ,

ee bunların yanında standart çamaşır bulaşık yemek isteniyor,
çocuk oynamak istiyor,

Ne yapsak acaba

Selam kızlar, sizleri görünce mutlu oldum bi, A Anka az önce sepetsiz bi yarım saat tur attım toparladım evi, onu oraya götür oradakini buraya getir derken hızlı hızlı toplanıyor ev. Bu arada robot süpürge aldım bakalım beni mutlu edip beklentimi karşılayacak mı, oda oda toparlayıp robota bırakmayı düşünüyorum, hafta sonu başlarım artık

Güle güle kullan

Kesin dönüş mü mia
Siz yokken kendimi çok avare hissettim. Minimali de çok özledim gitmeyin artık günde bir defa da olsa girin. Hem sen kafe sahibisin böyle yaparsan kafe batar

Bugün anlatacak ne oldu
Mutfakta vida buldum bu niye burda deyip çöpe attım
Bir-kac saat sonra bir baktım mutfak sandalyesi minderi boşta kalmış
Çöpte ararken eşim gördü seni bu hallere düşüren ne diye dalga geçti
Şimdi anlatamicam dedim neyse ki buldum temiz yerde kalmış yıkadım
Minimal kaza

Ben de park beşiği sattım evden gitti çok mesudum kayınbabam da niye sattım 3. Nerde yatacak dedi yok düşünmüyorum ben artık dedim kayınvalidem de 6 yıl sonra bir kız yaparsın dedi he he dedim

Ben de park beşiği sattım evden gitti çok mesudum kayınbabam da niye sattım 3. Nerde yatacak dedi yok düşünmüyorum ben artık dedim kayınvalidem de 6 yıl sonra bir kız yaparsın dedi he he dedim
nasip bu işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…