Benim rezervim az diye aldım ama tutunma olur mu ya da bununla ilgili sorun bilmiyorum o takviyeyi almadımTutunmayı sağlıyormuş canım ben de bir paket athena aldım ikinci kutu alsam mı athenenın yumurta rezervine nasıl bir etkisi var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim rezervim az diye aldım ama tutunma olur mu ya da bununla ilgili sorun bilmiyorum o takviyeyi almadımTutunmayı sağlıyormuş canım ben de bir paket athena aldım ikinci kutu alsam mı athenenın yumurta rezervine nasıl bir etkisi var
Pozitif olmuş olsun inşallahhYarar yarar ben çok faydasını gördüm gerçekten hamile kalmasam bile bir şeyleri düzenledi. 7 gün kaldı bata. Merakla bekliyorum
Ayyyy amin inşallah bal damlıyor ağzındanPozitif olmuş olsun inşallahh
Amh kaç canımBenim rezervim az diye aldım ama tutunma olur mu ya da bununla ilgili sorun bilmiyorum o takviyeyi almadım
Hayırlı olsun Biz de tüp bebek denedik,yaş 28 embriyo gelişmiyor, mfk 3 aylık eş paketi kullanıyoruz,siz ek olarak neler yaptınız, beslenme gibi ,ya da ek bişey kullandınız mıYürüyüş yapamadık pek ama Su çok içtim bir de bu ay güzel yumurtlama oldu hissettim baya. 34 yaşındayım 3 yıldır olmuyordu sebepsiz . Bir de tüp denemiştik.. ben adete bir gün kala silik gördüm
İnstagram üzerinden drmfk(Mehmet Fatih Karslı) araştırabilirsin canım kendisinin ürettiği ve markasına kendi isminin baş harflerini verdiği çeşitli mfk takviyeleri önerileri yöntemleri olan bir doktorumuz çok kişi mfk takviye ve yöntemleriyle gebe kalmıştır ve kalmaktadır tamamen bitkisel ve bol vitamin içerikli takviyeleri bizlerede şifa olacak inşallah Eğer almayı kullanmayı düşünürseniz Bir sağlık sorununuz eşinde veya sende bir probleminiz varsa instagram üzerinden doktora detayla msj atarsanız ona göre hangi ürünleri kullanmanız gerektiğinde yardımcı olacaktırMerhaba Mfk hakkında genel bilgi verebilecek birisi varmı acaba açılımı nedir arkadaşlar
Hayırlı olsun Biz de tüp bebek denedik,yaş 28 embriyo gelişmiyor, mfk 3 aylık eş paketi kullanıyoruz,siz ek olarak neler yaptınız, beslenme gibi ,ya da ek bişey kullandınYürüyüş yapamadık pek ama Su çok içtim bir de bu ay güzel yumurtlama oldu hissettim baya. 34 yaşındayım 3 yıldır olmuyordu sebepsiz . Bir de tüp denemiştik.. ben adete bir gün kala silik gördüm
advictor ne için kullandınız? Ben ikisini de aldım ama kafam karışık,dm ye cevap alamayınca almış bulundumYumurta rezervi yumurta kalitesi için
Kullanım şeklini sorupta mı kullandınız,ben 2’şer tane kullanıyordum ikisinden de,hem de aralık vermedenİlk ay normal eş paketi 2. Ay eş paketi advictor 3. Ay eş paketi advictor athena şeklinde ilerledim canım günde bir evet hepsi hatta athenayı ben yumurtlama dönemine kadar kullandım sonra bıraktım yumurta rezervini artırdıgı için fazla yumurta olur vs kist olmasın diye 10 gün kullandım bol yeşillik yedik bide
Mfk doktoru aç tok fark etmez dedi,60 kapsül olanları 2defa içiyorsunuz, 30 kapsülü 1 kerrAaa günde iki tane mi? Açıklama kısmında günde bir tane yazıyordu. Bugün aç karnına aldım bakalım fark edecek mi
Doğru kullanıyorsunuz sabah akşam alacaksınız, 60 kapsüller 2 defa içilecek,30 kapsüller bir defaBende advictoru bşr tane sadece akşam içiyordum bilmıyorudm iyi oldu öğrendiğim bide detox sirkeyi de duydum içeriği bitki fln alıp kullanıp memnun kalan oldu mı acaba
Yutma sorunu var ise açıp suya döküp içebilirsiniz, sormuştum benKızlar bir şey soracağım. Kapsülle yutuyorsunuz değil mi? İçini açarak değil yani
Athena yumurta rezervi ve yumurtanın kaliteli olması için kullanılıyorTutunmayı sağlıyormuş canım ben de bir paket athena aldım ikinci kutu alsam mı athenenın yumurta rezervine nasıl bir etkisi var
Teşekkür ederim yutma sorunu yok da dedim yanlış kullanmayalım :)Yutma sorunu var ise açıp suya döküp içebilirsiniz, sormuştum ben
Canım beni de ekler misin listeye. Bu ay da olmadı. Şuan regliyim.Mfk ile hamile kalıp kalmadığınızı ve hangi ürünleri ne kadar süre kullandığınızı paylaşır mısınız istatistik tutalım konuya yazanları ekledim
@Derenplt
@knes
@Sefes01 hamile
Hiresa
@sultansultan90 hamile
@Niqu
@Coksukur_
@HafizHafsa
@Melkee
@Binevs94
@Melekonline
@bannu
@Gulpembe07
@Hayatlarrr
_Umutlu_Pozitif_
Canım beni de ekler misin listeye. Bu ay da olmadı. Şuan regliyim.
Bizim seninle bat günlerimiz aynı hemen hemen. 14 eylül benimde tahmini. 2. Paket bitti, 3’e geçtik biz ama bu ay da olmadı sanırımTeşekkür ederim yutma sorunu yok da dedim yanlış kullanmayalım :)
Onu ben de çok merak ediyorum. 2. Paketteyiz şimdi inşallah faydalı olur gerek kalmaz başks hiç bir şeyekızlar cumartesi eşim sperm testi verecek. Mfk eş paketi 3. Deyiz şuan. Bakalım faydası olmuş mu aşırı merak ediyorum